0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
hope πραγματικά ο ασεπ δεν είναι μονόδρομος. αλλά όταν έχεις αφήσει για κάποια χρόνια οτιδήποτε για να τρέχεις σε ωρομισθίες και αναπληρώσεις με την ελπίδα ότι θα διοριστείς, και τώρα τα πράγματα αλλάζουν τι κάνεις; γυρνάς πίσω σε ότι έκανες πριν;ξεκινάς κάτι καινούριο; ή συνεχίζεις και λες όπου με βγάλει... προσωπικά εγώ δε γυρνάω πίσω. συνεχίζω όσο αντέξω με ασέπ και ωρομσθίες. αλλά θέλω να αρχίσω και κάτι καινουριο.τόσα χρόνια αισθάνομαι ότι βρισκομαι εγκλωβισμένη σε ένα χώρο(είτε ιδιαίτερα, είτε ασεπ κτλ) που με πικραίνει.μόνο οσοι είναι πολύ μικροί ή πολύ πιασμένοι δε με καταλαβαίνουν... τιμόθεε σου εύχομαι να μη ζητιανέψεις ποτέ για πράγματα που είναι φτηνά όπως το χρήμα.
...έχουμε σκλαβωθεί σε έναν απρόσωπο αφέντη που μας λέει αν θα παντρευτούμε και πότε, αν θα κάνουμε παιδιά, αν θα χαρούμε... έχουμε καταντήσει σα το κογιότ στο bugs bunny που όλο κηνηγάει τη στρουθοκάμηλο αλλά ποτέ δε τη πιάνει.αλλά και εκεί όλα τα επεισόδια έχουν το ίδιο τέλος... αλλά είμαι εναντίον των βιαίων διεκδικήσεων... έχουμε μια δυναμική που θέλει διέξοδο, εκτός και αν γεράσουμε πριν την ώρα μας...
και φυσικά το λέω σοβαρά.... είσαι το δεύτερο άτομο μου με ρωτάει εδώ...σκέφτομαι και άλλα που είναι πιο τρελά. διαβάστε και το κείμενο του ΠΑΜΕ http://www.alfavita.gr/ank_b/ank14_3_10_842.php έχουμε σκλαβωθεί σε έναν απρόσωπο αφέντη που μας λέει αν θα παντρευτούμε και πότε, αν θα κάνουμε παιδιά, αν θα χαρούμε... έχουμε καταντήσει σα το κογιότ στο bugs bunny που όλο κηνηγάει τη στρουθοκάμηλο αλλά ποτέ δε τη πιάνει.αλλά και εκεί όλα τα επεισόδια έχουν το ίδιο τέλος... αλλά είμαι εναντίον των βιαίων διεκδικήσεων... έχουμε μια δυναμική που θέλει διέξοδο, εκτός και αν γεράσουμε πριν την ώρα μας...
...σχετικά με τη βία... τη θεωρώ εκτόνωση που δε μπορεί να οδηγήσει ποτέ σε κάτι δημιουργικό. σκέψου και την ιστορία της Ελλάδας. δημιουργήσαμε τη βυζαντινή αυτοκρατορία χωρίς να διώξουμε με πόλεμο τους Ρωμαίους. ενώ με την επανάσταση του 1821 τι καταφέραμε; ένα κρατίδιο για κλάματα και ζητιάνο των μεγάλων δυνάμεων.
Για να γυρίσουμε στα επαγγέλματα, μόνο μη σκεφτούν κάποιοι απογοητευμένοι να γίνουν μελισσοκόμοι και κατασκευαστές μουσικών οργάνων, ή βιολόγοι...