0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: ekfrasi στις Απριλίου 13, 2010, 04:42:24 amΠαράθεση από: ageliki87 στις Απριλίου 12, 2010, 11:35:31 pmΤώρα πρέπει να διαλέξωΤην πέτρα ή την καρδιά μου;Εγω λέω την πέτρα, γιατί σε αυτήν θα χτίσεις την καρδιά σουεγω παλι θα ελεγα να ακολουθουμε το δρομο που μας υποδεικνυει η καρδια. Η πετρα ειναι "σκληρη" λεξη.και απο μενα ενα ποιημα που με αυτο παιρνω το "βαπτισμα" σε αυτο το τοπικ,Ε Π Ε Σ Τ Ρ Ε Φ Ε του Κ.Π.Καβαφημονο που θα το ακουσετε και θα δουλεψει η φαντασια με την εικονα πανω στη φωνη της Ελλης Λαμπετηhttp://www.youtube.com/watch?v=a-5r65ZS2w8
Παράθεση από: ageliki87 στις Απριλίου 12, 2010, 11:35:31 pmΤώρα πρέπει να διαλέξωΤην πέτρα ή την καρδιά μου;Εγω λέω την πέτρα, γιατί σε αυτήν θα χτίσεις την καρδιά σου
Τώρα πρέπει να διαλέξωΤην πέτρα ή την καρδιά μου;
Παράθεση από: ekfrasi στις Απριλίου 13, 2010, 04:42:24 amΠαράθεση από: ageliki87 στις Απριλίου 12, 2010, 11:35:31 pmΤώρα πρέπει να διαλέξωΤην πέτρα ή την καρδιά μου;Εγω λέω την πέτρα, γιατί σε αυτήν θα χτίσεις την καρδιά σουεγω παλι θα ελεγα να ακολουθουμε το δρομο που μας υποδεικνυει η καρδια. Η πετρα ειναι "σκληρη" λεξη.
Παράθεση από: aghathi στις Απριλίου 13, 2010, 09:49:28 am"Η καρδιά είναι πιο δόλια από οτιδήποτε άλλο και βρίσκεται σε απελπιστική κατάσταση.Ποιός μπορεί να τη γνωρίσει;" Παλαιά ΔιαθήκηΝομίζω αναφέρεσαι σε αυτό:"βαθεῖα ἡ καρδία παρά πάντα, καὶ ἄνθρωπός ἐστι· καὶ τίς γνώσεται αὐτόν; "Ιερεμίας 17:9(συγγνώμη για την "παρέμβαση" ...αν και μαθηματικός θαυμάζω την ακρίβεια που αποδίδεται από το κείμενο στα αρχαία )
"Η καρδιά είναι πιο δόλια από οτιδήποτε άλλο και βρίσκεται σε απελπιστική κατάσταση.Ποιός μπορεί να τη γνωρίσει;" Παλαιά Διαθήκη
Κάτι αισιόδοξο για καλημέρα.. :p