0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: dinateacher στις Σεπτεμβρίου 03, 2010, 12:47:13 pmΠαράθεση από: jak13 στις Σεπτεμβρίου 03, 2010, 12:30:03 pmΠαράθεση από: dinateacher στις Αυγούστου 30, 2010, 10:51:07 pmΑφιερωμένο σε όσους περιμένουν να μάθουν πού θα περάσουν τους υπόλοιπους 10 μήνες της ζωής τους... Τους επόμενους καλύτερα; Ωχ! Δε το είχα προσέξει!!! Τους επόμενους, έχεις δίκιο... Λέτε να ναι οι υπόλοιποι
Παράθεση από: jak13 στις Σεπτεμβρίου 03, 2010, 12:30:03 pmΠαράθεση από: dinateacher στις Αυγούστου 30, 2010, 10:51:07 pmΑφιερωμένο σε όσους περιμένουν να μάθουν πού θα περάσουν τους υπόλοιπους 10 μήνες της ζωής τους... Τους επόμενους καλύτερα; Ωχ! Δε το είχα προσέξει!!! Τους επόμενους, έχεις δίκιο...
Παράθεση από: dinateacher στις Αυγούστου 30, 2010, 10:51:07 pmΑφιερωμένο σε όσους περιμένουν να μάθουν πού θα περάσουν τους υπόλοιπους 10 μήνες της ζωής τους... Τους επόμενους καλύτερα;
Αφιερωμένο σε όσους περιμένουν να μάθουν πού θα περάσουν τους υπόλοιπους 10 μήνες της ζωής τους...
... τι θα πει αγάπη, λοιπόν, σύντεκνε ...
Παράθεση από: aristos2 στις Σεπτεμβρίου 06, 2010, 12:16:07 am... τι θα πει αγάπη, λοιπόν, σύντεκνε ... ήντα θωρώ παναριστετι πάει να πει αγάπη
Παράθεση από: aristos2 στις Σεπτεμβρίου 06, 2010, 12:16:07 am... τι θα πει αγάπη, λοιπόν, σύντεκνε ... ήντα θωρώ παναριστετι πάει να πει αγάπημήτε μπορώ να την ε βρώόπου κι αν έχω ψάξειμήτε από δω μήτε από κειμήτε και στην καρδιά μουτην έχω χάσει προ πολλούμον ζει στα όνειρα μου paraxenos
βρε αριστο....της ιδιας λογικης ειμαι και εγω...αλλα ο καιρος απλωνει τη φθινοπωρινη του μελαγχολια πανω απο τον αττικο ουρανο...πως μετα τα δακρυα του ουρανου να επιμεινω στο καλοκαιρι;;αυτο μαλλον δεν μας αντεξε και εφυγε...μετακομισε γι αλλου
χμ.....εγω προσπαθω αλλα φαινεται δεν φτανει μονο η...θεληση..τις αρχές του φθινοπώρουπέσαν κάμποσες βροχέςκαι σκορπίσανε τα φύλλασαν παλιοί συμμαθητέςκι ανοιχτήκαν οι ομπρέλεςκαι βραχήκαν οι φωτιέςκαι πεθάναν καλοκαίριαμόνα στις ακρογιαλιές.Στις αρχές του φθινοπώρουκάτι έχω να σου πωπως το στέμμα ήταν ψέμαβασιλιάς δεν είμαι εγώκαι του ρολογιού η ώραήταν ψέματα κι αυτήσου ‘πα είναι εφτά και δέκακι ήταν δέκα και μισή.Στις αρχές του φθινοπώρουθα κλειδώσω δυο ζωέςτα κειδιά τους θα πετάξωστου μεσημεριού το χτεςστις αρχές του φθινοπώρουμη γυρίσεις να με βρειςθα ‘χουνε αλλάξει όλασαν τα χρώματα της γηςΛ.Λαζοπουλος