*

Αποστολέας Θέμα:  (Αναγνώστηκε 54471 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος anastasia86

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #42 στις: Απριλίου 07, 2010, 07:40:22 pm »
Δυστυχώς έτσι είναι... :( Για να μη νομίζεις, σε βεβαιώνω, χωρίς ΑΣΕΠ είναι 9 στους 10 από το παιδαγωγικό, (για να μη σου πω 9,5!χιχιχι!! ;D). Εγώ έχω συμμαθήτρια διευθύντρια σε νηπιαγωγείο σε ένα χωριό της Κρήτης, όπως έμαθα τελευταία...και φρίκαρα μπορώ να πω!! :o :o Χώρια τους διορισμένους πλέον στα δημοτικά..  :(
Υπομονή για όλους μας βρε παιδιά, τι άλλο να κάνουμε... :-\
Πες αυτό που θες, όπως θα ήθελες να το ακούσεις...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:09:30 »

Αποσυνδεδεμένος platonas254

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #43 στις: Απριλίου 07, 2010, 11:07:06 pm »
Κοιταξτε τι βρήκα:
Αυτό που μου έκανε εντυπωση ηταν η εκθεση και η ιστορια. Εδιναν τα θεματα σε τοσο απλη μορφη; Καλα, και τα λατινικα και τα αρχαια δεν πανε πισω. Πολυ πιο διαφορετικα απο τωρα. Εσεις τι λετε;

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2001
ΤΡΙΤΗ 22 ΜΑΪΟΥ 2001
ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΕΣΜΕΣ
ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΟ ΜΑΘΗΜΑ : ΕΚΘΕΣΗ
ΣΥΝΟΛΟ ΣΕΛΙΔΩΝ : ΔΥΟ (2)
ΘΕΜΑ : Η ανάπτυξη των επιστημών και της τεχνολογίας άνοιξε στις μέρες μας νέους ορίζοντες στην ανθρώπινη ζωή και καθιστά, όλο και περισσότερο, τις κοινωνίες μας ανοιχτές.
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 07, 2010, 11:14:36 pm από platonas254 »

Αποσυνδεδεμένος evi06

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #44 στις: Απριλίου 07, 2010, 11:32:32 pm »
επισης τριτοδεσμιτισα εδω (θυμαστε το τραγουδι του δεληβορια ;D ?). λοιπον τα θεματα που εβαλες πιο πανω ειναι απο την τελευταια χρονια που εφορμοστηκε το συστημα των δεσμων. φυσικα εχω κανει delete για τα θεματα κ αν οντως ηταν αυτα. εκεινη την χρονια εδωσα μονο αρχαια για να αλλαξω σχολη. ειχα διαβασει μονη μου παραλληλα με την τοτε σχολη που ημουν και τα θεματα μου ειχαν φανει γελοια σε σχεση με τις προηγουμενες χρονιες. δεν ξερω αν σκοπιμα ειχαν αυτη την ευκολια, σαν τελευταια χρονια.

παντως δεν θυμαμαι καθολου αν οντως ειναι αυτα τα θεματα. στην εκθεση αν εννοεις ως απλη μορφη, το οτι εδιναν απλα ενα θεμα με κπ ερωτηματα, να το διαπραγματευτουμε, ναι, οντωςαυτη την μορφη ειχε. δεν υπηρχαν οι λεξιλογικες κ αλλες ασκησεις που εχουν τωρα.

το μονο που θυμαμαι κ με εχει στοιχιωσει ηταν το '99 που ειχαν βαλει απο γνωστο το προοιμιο της οδυσσειας, που ως αντιsos(φατσακι που αυτομουτζωνεται δεν εχουμε??) δεν ειχα κανει καλη επαναληψη κ ενω στο αγνωστο ειχε γινει μια μικρη παρωλεθρια, εγω ειχα γραψει καλα. αποτελεσμα 14,5 με κουτσουρεμενη κατα πολυ την μεταφραση του γνωστου!! αχχχχ.....

Αποσυνδεδεμένος rorygr

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #45 στις: Απριλίου 07, 2010, 11:43:40 pm »
εχω τα θεματα που εχουν πεσει σε πανελληνιες απο το 1984 και μετα..αν καποιος ενδιαφερεται ας στειλει pm

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:09:30 »

Αποσυνδεδεμένος aeee

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #46 στις: Απριλίου 07, 2010, 11:47:29 pm »
επισης τριτοδεσμιτισα εδω (θυμαστε το τραγουδι του δεληβορια ;D ?). λοιπον τα θεματα που εβαλες πιο πανω ειναι απο την τελευταια χρονια που εφορμοστηκε το συστημα των δεσμων. φυσικα εχω κανει delete για τα θεματα κ αν οντως ηταν αυτα. εκεινη την χρονια εδωσα μονο αρχαια για να αλλαξω σχολη. ειχα διαβασει μονη μου παραλληλα με την τοτε σχολη που ημουν και τα θεματα μου ειχαν φανει γελοια σε σχεση με τις προηγουμενες χρονιες. δεν ξερω αν σκοπιμα ειχαν αυτη την ευκολια, σαν τελευταια χρονια.

παντως δεν θυμαμαι καθολου αν οντως ειναι αυτα τα θεματα. στην εκθεση αν εννοεις ως απλη μορφη, το οτι εδιναν απλα ενα θεμα με κπ ερωτηματα, να το διαπραγματευτουμε, ναι, οντωςαυτη την μορφη ειχε. δεν υπηρχαν οι λεξιλογικες κ αλλες ασκησεις που εχουν τωρα.

το μονο που θυμαμαι κ με εχει στοιχιωσει ηταν το '99 που ειχαν βαλει απο γνωστο το προοιμιο της οδυσσειας, που ως αντιsos(φατσακι που αυτομουτζωνεται δεν εχουμε??) δεν ειχα κανει καλη επαναληψη κ ενω στο αγνωστο ειχε γινει μια μικρη παρωλεθρια, εγω ειχα γραψει καλα. αποτελεσμα 14,5 με κουτσουρεμενη κατα πολυ την μεταφραση του γνωστου!! αχχχχ.....

http://www.youtube.com/watch?v=CNFjttJKs74

:)

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #47 στις: Απριλίου 08, 2010, 12:13:26 am »
Ο Ιωσηπος Μοισιοδακας ποιος ειναι; Πρωτη φορα το ακουω αυτο το ονομα. Τι ιστορια ηταν αυτη που κανατε;

Αποσυνδεδεμένος rorygr

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #48 στις: Απριλίου 08, 2010, 12:16:19 am »
Ο Ιωσηπος Μοισιοδακας ποιος ειναι; Πρωτη φορα το ακουω αυτο το ονομα. Τι ιστορια ηταν αυτη που κανατε;

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%99%CF%8E%CF%83%CE%B7%CF%80%CE%BF%CF%82_%CE%9C%CE%BF%CE%B9%CF%83%CE%B9%CF%8C%CE%B4%CE%B1%CE%BA%CE%B1%CF%82

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #49 στις: Απριλίου 08, 2010, 12:17:34 am »
Σε γενικες γραμμες η ιστορια ηταν πιο απαιτητικη.

Αποσυνδεδεμένος aeee

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #50 στις: Απριλίου 08, 2010, 12:20:39 am »

πάντως κατα πολύ καλύτερη απο τη σημερινή. τελειωναμε τη Γ λυκειου και ξέραμε όλον τον ευρωπαϊκό και ελληνικό διαφωτισμό, τα ΠΑΝΤΑ σχετικα με την εξωτερικη πολιτική μέχρι να γινει η Ελλάδα κράτος και τα  περι Μικρασιατικής καταστροφής. Μπορει να μην ειχαμε πηγες και κριτική οπως λένε σήμερα όμως γνωριζαμε ΙΣΤΟΡΙΑ και ειχαμε αποκτησει και ιστορική συνείδηση, τουλάχιστον.
όλες τις συνθηκες ....... απ' εξω.........

Αποσυνδεδεμένος evi06

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #51 στις: Απριλίου 08, 2010, 12:21:46 am »
μπα δεν θα το ελεγα....
αν κ νομιζω το τι ηταν απαιτητικο ειναι κ λιγο υποκειμενικο, αλλα εγω θα ελεγα ως πιο απαιτητικα την εκθεση κ τα αρχαια.

Σε γενικες γραμμες η ιστορια ηταν πιο απαιτητικη.

Αποσυνδεδεμένος aeee

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #52 στις: Απριλίου 08, 2010, 12:23:06 am »
μπα δεν θα το ελεγα....
αν κ νομιζω το τι ηταν απαιτητικο ειναι κ λιγο υποκειμενικο, αλλα εγω θα ελεγα ως πιο απαιτητικα την εκθεση κ τα αρχαια.

για τα αρχαια ναι συμφωνω για την Έκθεση ομως πιστευω οτι σημερα ειναι πιο απαιτητικη

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #53 στις: Απριλίου 08, 2010, 12:24:28 am »
μπα δεν θα το ελεγα....

Για τα αρχαία σιγουρα. Τωρα εχουμε να μαθουμε μονο το βιβλίο Φιλοσοφικος λογος και οι περισσότεροι δεν τα καταφερνουν. Φανταστειτε εσεις που ειχατε να μαθετε 3 βιβλια.

Αποσυνδεδεμένος evi06

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #54 στις: Απριλίου 08, 2010, 12:28:34 am »
μπα δεν θα το ελεγα....

για τα αρχαια ναι συμφωνω για την Έκθεση ομως πιστευω οτι σημερα ειναι πιο απαιτητικη

δεν εχω δει αναλυτικα τα θεματα τα τελευταια χρονια..αλλα επειδη εχουν κ τις ασκησεις δεν τους βοηθα καπως? εννοω δεν ξεκινουν εχοντας ενα μινιμουμ βαθμο σιγουρο κανοντας τις ασκησεις? εμας μου φαινοταν οτι ηταν ή  του υψους ή του βαθους, με το κινδυνο παντα να βγεις εκτος θεματος κ να το χασεις ολο.

δεν ξερω...ισως επηρεαζομαι απο το γεγονος οτι η εκθεση ηταν το χειροτερο μου.

Αποσυνδεδεμένος syrrahm

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #55 στις: Απριλίου 08, 2010, 12:36:34 am »
Εμείς στα Αρχαία είχαμε Οιδίποδα και κάποια κείμενα από το Ανθολόγιο. Δε θυμάμαι αν είχαμε και κανένα άλλο βιβλίο, αλλά δεν το νομίζω. Θεωρώ τα τωρινά αρχαία πιο δύσκολα. Η Φιλοσοφία είναι από τα δυσκολότερα αντικείμενα.
Ιστορία είχαμε 3 βιβλία. Πιο απαιτητική. Δεν είχαμε πηγές βέβαια.
Λογοτεχνία δεν είχαμε.
Έκθεση χωρίς ερωτήσεις.
Λατινικά πάνω κάτω τα ίδια.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182593
  • Σύνολο θεμάτων: 19473