0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
επισης τριτοδεσμιτισα εδω (θυμαστε το τραγουδι του δεληβορια ?). λοιπον τα θεματα που εβαλες πιο πανω ειναι απο την τελευταια χρονια που εφορμοστηκε το συστημα των δεσμων. φυσικα εχω κανει delete για τα θεματα κ αν οντως ηταν αυτα. εκεινη την χρονια εδωσα μονο αρχαια για να αλλαξω σχολη. ειχα διαβασει μονη μου παραλληλα με την τοτε σχολη που ημουν και τα θεματα μου ειχαν φανει γελοια σε σχεση με τις προηγουμενες χρονιες. δεν ξερω αν σκοπιμα ειχαν αυτη την ευκολια, σαν τελευταια χρονια.παντως δεν θυμαμαι καθολου αν οντως ειναι αυτα τα θεματα. στην εκθεση αν εννοεις ως απλη μορφη, το οτι εδιναν απλα ενα θεμα με κπ ερωτηματα, να το διαπραγματευτουμε, ναι, οντωςαυτη την μορφη ειχε. δεν υπηρχαν οι λεξιλογικες κ αλλες ασκησεις που εχουν τωρα.το μονο που θυμαμαι κ με εχει στοιχιωσει ηταν το '99 που ειχαν βαλει απο γνωστο το προοιμιο της οδυσσειας, που ως αντιsos(φατσακι που αυτομουτζωνεται δεν εχουμε??) δεν ειχα κανει καλη επαναληψη κ ενω στο αγνωστο ειχε γινει μια μικρη παρωλεθρια, εγω ειχα γραψει καλα. αποτελεσμα 14,5 με κουτσουρεμενη κατα πολυ την μεταφραση του γνωστου!! αχχχχ.....
Ο Ιωσηπος Μοισιοδακας ποιος ειναι; Πρωτη φορα το ακουω αυτο το ονομα. Τι ιστορια ηταν αυτη που κανατε;
Σε γενικες γραμμες η ιστορια ηταν πιο απαιτητικη.
μπα δεν θα το ελεγα....αν κ νομιζω το τι ηταν απαιτητικο ειναι κ λιγο υποκειμενικο, αλλα εγω θα ελεγα ως πιο απαιτητικα την εκθεση κ τα αρχαια.
Παράθεση από: evi06 στις Απριλίου 08, 2010, 12:21:46 amμπα δεν θα το ελεγα....αν κ νομιζω το τι ηταν απαιτητικο ειναι κ λιγο υποκειμενικο, αλλα εγω θα ελεγα ως πιο απαιτητικα την εκθεση κ τα αρχαια. για τα αρχαια ναι συμφωνω για την Έκθεση ομως πιστευω οτι σημερα ειναι πιο απαιτητικη