0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: teri στις Ιουνίου 24, 2010, 05:32:52 pmαν οι ελιές είναι πολλές να πάρεις και μας για εργάτες!!!! Προσφέρω θέσεις εργασίας επίσης κι εγώ για ελιές:Ορεινή περιοχή.Προσφέρεται άνετο περιβάλλον στη φύση με ελάχιστα φίδια και σαύρες.Δεν θα εκτιμηθεί η προϋπηρεσία.Μισθός αναλόγως παραγωγής λαδιού.Αλβανικά,
αν οι ελιές είναι πολλές να πάρεις και μας για εργάτες!!!!
Παράθεση από: VIR στις Ιουνίου 27, 2010, 08:15:24 pmtihea είμαι στην ίδια μοίρα με σένα...με 39+ μόρια να δηλώσω άμω ή όχι?εσύ τι έκανες ?λες να την πατήσουμε?Παραθέτω εδώ την άποψη συν/λφου από άλλο τόπικ(νηπιαγωγών)την οποία επικροτώ απόλυταΆποψή μου είναι ότι1)Αν είσαι ψηλά στον πίνακα αναπληρωτών δεν σε συμφέρει να βάλεις ΑΜΩ γιατί μπορεί να χάσεις θέση ΑΚΩ2)Αν είσαι στη μέση δεν σε συμφέρει γιατί α) κάνεις μεσοπρόθεσμα ζημιά στο εαυτό σου(μειώνεις την πιθανότητα να προσληφθείς κανονικά ή σαν ΑΚΩ) και β) κάνεις ζημια σε όλο τον κλάδο βάζοντας την ωρομισθία από το παράθυρο3)Αν είσαι χαμηλά στον πίνακα ούτως ή άλλως δεν θα σε φωνάξουν οπότε το μόνο που καταφέρνεις είναι να επικροτείς την πολιτική του υπουργείου που μας αιφνιδίασε όλους!ΦΕΤΟΣ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΚΑΛΑ ΠΡΙΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ Επικροτώ κι εγώ τις απόψεις της. Στους φιλολόγους, όμως, από πόσα μόρια και πάνω περίπου θεωρείσαι πλέον ψηλά/ χαμηλά/ στη μέση του πίνακα;
tihea είμαι στην ίδια μοίρα με σένα...με 39+ μόρια να δηλώσω άμω ή όχι?εσύ τι έκανες ?λες να την πατήσουμε?
εγω με 31+ μορια θα ειμαι περιπου 600 σειρα στον πίνακα αναπληρωτων, γεγονος που σημαινει οτι χανω την κανονικη αναπλήρωση, κατι το οποιο δεν το περιμενα με τιποτα ομως. Ετσι, αναγκαστικά δηλωσα 4 περιοχες κοντινες αμω αλλά και πάλι απογοητευτικά ειναι τα πραγματα.τελικά, καθε περυσι και καλύτερα.....μετα απο τοσα χρονια ταλαιπωριας......τι να πω πια
tihea και εγώ έχω 38+ μόρια. Να ρισκάρω και να μην βάλω καθόλου ΑΜΩ;