0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: maklin στις Απριλίου 13, 2010, 07:06:13 pmΤο θέμα είναι πώς θα γίνεται από εδώ και πέρα ο διαγωνισμός επείδη θα έχουμε αναμόρφωση της διαδικασίας διενέργειας και του περιεχομένου των διαγωνισμών.αντε και λεμε θα γινει φετος...τι θα διαβασουμε
Το θέμα είναι πώς θα γίνεται από εδώ και πέρα ο διαγωνισμός επείδη θα έχουμε αναμόρφωση της διαδικασίας διενέργειας και του περιεχομένου των διαγωνισμών.
Καλά, αναπληρωτες μεχρι τωρα έμπαιναν και ατομα υπογείως, με το υπάρχον συστημα δηλαδη...χωρις να φαινεται πουθενα το ονομα στις φάσεις...γνωριζω περιστατικο. Σχετικά με το γεγονός οτι ο διαγωνσιμος θα ειναι ανοιχτός, πραγματικά τραγικό...κουράγιο παιδιά αν ισχύσει κατι τέτοιο
Μα ήδη τα παιδαγωγικά αποτελούν το 50% του τελικού βαθμού. Πόσο ακόμα πρέπει να αναβαθμίσει ένα μέρος της εξέτασης που ούτως ή άλλως κρύβει μεγάλη υποκειμενικότητα στη βαθμολόγηση.
Αγαπητε Γιάννη λυπάμαι που θα σε απογοητευσω αλλα ειναι ακριβως ετσι όπως το γράφω. Αναπληρωτης σε κάποιο νησί. Δυστυχώς, δυστυχως και ξανά δυστυχώς. Δεν μπορω να πω κάτι παραπάνω για ευνόητους λόγους.
τι λετε τελικα θα γινει κανονικα σε λιγουσ μηνεσ? εγω με οσα ακουω εχω απογοητευθει πληρωσ!!νομιζω οτι δεν θα γινει αλλα ελπιζω να την πιεσουν καποιοι και να γινει!!
Παράθεση από: efterpi2 στις Απριλίου 14, 2010, 09:35:53 pmτι λετε τελικα θα γινει κανονικα σε λιγουσ μηνεσ? εγω με οσα ακουω εχω απογοητευθει πληρωσ!!νομιζω οτι δεν θα γινει αλλα ελπιζω να την πιεσουν καποιοι και να γινει!!Άντε και έγινε ΑΣΕΠ.. μετά τί θα μας κάνουν; Εδώ δεν μπορούν να διορίσουν τη