0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ασέπ για το 2010 ξεχάστε τον. Το 2012 και καλά είναι. Όσο για τους "πιτσιρικάδες" λάτρεις του Ασέπ που τον απαιτούσαν επίμονα ως μοναδικό κριτήριο προσληψης περάστικά σας, δεν θα υπάρξει έτσι διορισμός ποτέ. Φυσικά περαστικά και σε μας τους υπόλοιπους, πρώην επιτυχόντες και με σεβαστή προυπηρεσία.Η αντίσταση μας η μόνη λύση. Ας την αξιοποιήσουμε.
ΑΣΕΠ: Ιούνιο η προκήρυξη του διαγωνισμού των εκπαιδευτικών Αθήνα 14.4.2010, 15:43Ελπίδες ότι ο επικείμενος διαγωνισμός για την πρόσληψη εκπαιδευτικών στα δημόσια σχολεία θα προκηρυχθεί και θα ολοκληρωθεί -για πρώτη φορά- μέσα στο ίδιο έτος, δηλαδή το 2010, ανέκυψαν κατά τη συνάντηση του προέδρου του ΑΣΕΠ Γιώργου
Το αρθρο αφορά δήλωση της περασμένης Δευτέρας. Σημερα στο μεγκα ήταν λακωνική:Ασεπ 2012
ΠαράθεσηΤο αρθρο αφορά δήλωση της περασμένης Δευτέρας. Σημερα στο μεγκα ήταν λακωνική:Ασεπ 2012μην το παρουσιάζουμε έτσι συνάδελφοι ...μεγαλύτερο εχθρό από εμένα δεν θα βρει μπροστά της αλλά η περασμένη Δευτέρα είναι ...ΠΡΟΧΘΕΣ δεν μπορεί να είπε ότι να ναι με τον κΑΣΕΠ και χθές να το άλλαξε ..
Παράθεση από: PHYSCIENCE στις Απριλίου 14, 2010, 10:01:15 pmΠαράθεσηΤο αρθρο αφορά δήλωση της περασμένης Δευτέρας. Σημερα στο μεγκα ήταν λακωνική:Ασεπ 2012μην το παρουσιάζουμε έτσι συνάδελφοι ...μεγαλύτερο εχθρό από εμένα δεν θα βρει μπροστά της αλλά η περασμένη Δευτέρα είναι ...ΠΡΟΧΘΕΣ δεν μπορεί να είπε ότι να ναι με τον κΑΣΕΠ και χθές να το άλλαξε ..Κι όμως συνάδελφε μπορεί. Ανέφερε συγκεκριμένα οτι ο επόμενος ασεπ θα γίνει με ορίζοντα διετίας.Ας ελπίσουμε αυτή η δήλωση να είναι η αρχή μιας αναδίπλωσης.
Παράθεση από: anastasia86 στις Απριλίου 14, 2010, 09:45:17 pmΠαράθεση από: efterpi2 στις Απριλίου 14, 2010, 09:35:53 pmτι λετε τελικα θα γινει κανονικα σε λιγουσ μηνεσ? εγω με οσα ακουω εχω απογοητευθει πληρωσ!!νομιζω οτι δεν θα γινει αλλα ελπιζω να την πιεσουν καποιοι και να γινει!!Άντε και έγινε ΑΣΕΠ.. μετά τί θα μας κάνουν; Εδώ δεν μπορούν να διορίσουν τη
Παράθεση από: efterpi2 στις Απριλίου 14, 2010, 09:35:53 pmτι λετε τελικα θα γινει κανονικα σε λιγουσ μηνεσ? εγω με οσα ακουω εχω απογοητευθει πληρωσ!!νομιζω οτι δεν θα γινει αλλα ελπιζω να την πιεσουν καποιοι και να γινει!!Άντε και έγινε ΑΣΕΠ.. μετά τί θα μας κάνουν; Εδώ δεν μπορούν να διορίσουν τη
τι λετε τελικα θα γινει κανονικα σε λιγουσ μηνεσ? εγω με οσα ακουω εχω απογοητευθει πληρωσ!!νομιζω οτι δεν θα γινει αλλα ελπιζω να την πιεσουν καποιοι και να γινει!!
Παράθεση από: xriana1 στις Απριλίου 14, 2010, 10:05:45 pmΠαράθεση από: PHYSCIENCE στις Απριλίου 14, 2010, 10:01:15 pmΠαράθεσηΤο αρθρο αφορά δήλωση της περασμένης Δευτέρας. Σημερα στο μεγκα ήταν λακωνική:Ασεπ 2012μην το παρουσιάζουμε έτσι συνάδελφοι ...μεγαλύτερο εχθρό από εμένα δεν θα βρει μπροστά της αλλά η περασμένη Δευτέρα είναι ...ΠΡΟΧΘΕΣ δεν μπορεί να είπε ότι να ναι με τον κΑΣΕΠ και χθές να το άλλαξε ..Κι όμως συνάδελφε μπορεί. Ανέφερε συγκεκριμένα οτι ο επόμενος ασεπ θα γίνει με ορίζοντα διετίας.Ας ελπίσουμε αυτή η δήλωση να είναι η αρχή μιας αναδίπλωσης.Γιατί να ελπίσουμε ρε συ να κάνει αναδίπλωση σε αυτό ?Καλό για όλους είναι .....
Παράθεση από: xriana1 στις Απριλίου 14, 2010, 10:05:45 pmΠαράθεση από: PHYSCIENCE στις Απριλίου 14, 2010, 10:01:15 pmΠαράθεσηΤο αρθρο αφορά δήλωση της περασμένης Δευτέρας. Σημερα στο μεγκα ήταν λακωνική:Ασεπ 2012μην το παρουσιάζουμε έτσι συνάδελφοι ...μεγαλύτερο εχθρό από εμένα δεν θα βρει μπροστά της αλλά η περασμένη Δευτέρα είναι ...ΠΡΟΧΘΕΣ δεν μπορεί να είπε ότι να ναι με τον κΑΣΕΠ και χθές να το άλλαξε ..Κι όμως συνάδελφε μπορεί. Ανέφερε συγκεκριμένα οτι ο επόμενος ασεπ θα γίνει με ορίζοντα διετίας.Ας ελπίσουμε αυτή η δήλωση να είναι η αρχή μιας αναδίπλωσης.Στα πρωτοπαληκαρα του μεγκα Καμπουράκη-Οικονομέα (τα φιλαρακια)ηταν καλεσμενη στισ ειδησεισ του μεγκα???