0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το 2012 θα πραγματοποιηθεί ο νέος διαγωνισμός του ΑΣΕΠ για την πρόσληψη των εκπαιδευτικών, όπως ανακοίνωσε η υπουργός Παιδείας και Δια
Παράθεση από: cklio76 στις Απριλίου 26, 2010, 09:32:25 pmΔε νομίζω. Απ'ότι έχω καταλάβει θα πρέπει να παρακολουθήσουμε μερικά ειδικά μαθήματα παιδαγωγικής και διδακτικής για να πάρουμε αυτό το πιστοποιητικό. Το πτυχίο της νηπιαγωγού είναι άλλο πράγμα.Τα παιδαγωγικά τμήματα δημοτικής και προσχολικής εκπαίδευσης είναι τα μόνα τμήματα που το πτυχίο δίνει παιδαγωγική και διδακτική επάρκεια, και αυτό διότι στα τμήματα αυτά, γνωστικό αντικείμενο = παιδαγωγικά και διδακτική, κάτι που δε συμβαίνει σε κανένα άλλο τμήμα.
Δε νομίζω. Απ'ότι έχω καταλάβει θα πρέπει να παρακολουθήσουμε μερικά ειδικά μαθήματα παιδαγωγικής και διδακτικής για να πάρουμε αυτό το πιστοποιητικό. Το πτυχίο της νηπιαγωγού είναι άλλο πράγμα.
παιδιά, τι πτυχία θα χρειαστούν για πιστοποίηση γλωσσομάθειας και Η/Υ?θέλει proficiency και τέτοια ή πιο μικρό επίπεδο?
Παράθεση από: marstavia στις Απριλίου 27, 2010, 11:19:42 amπαιδιά, τι πτυχία θα χρειαστούν για πιστοποίηση γλωσσομάθειας και Η/Υ?θέλει proficiency και τέτοια ή πιο μικρό επίπεδο?Αυτά που αφορούν όλους τους δημοσίους υπαλλήλους.Ανοίγοντας οποιαδήποτε προκήρυξη δημοσίου βλέπεις τα παρακάτω.(αναφέρω σαν μόνο τα Αγγλικά, αλλά αναγνωρίζονται και άλλες γλώσσες.). Στους εκπαιδευτικούς αναγνωρίζεται μόνο μία γλώσσα. ΤΙΤΛΟΙ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ − ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣΑ) ΑΓΓΛΙΚΑΗ γνώση της Αγγλικής γλώσσας (άριστη Γ2/C2, πολύ καλή Γ1/C1, καλή