0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ο ψυχολόγος ΔΕΝ είναι γιατρός! Και με μια κουβεντούλα ΔΕΝ θα ανακαλύψει τίποτα, ούτε θα βρει την αιτία πιθανού προβλήματος κλπ.
Η απάντηση στο πότε και Αν θα γίνει ΑΣΕΠhttp://www.youtube.com/watch?v=ASDTDxcw4KgΑυτό ακριβώς τίποτα άλλο
Παράθεση από: Landau στις Σεπτεμβρίου 30, 2010, 02:54:22 pmΟ ψυχολόγος ΔΕΝ είναι γιατρός! Και με μια κουβεντούλα ΔΕΝ θα ανακαλύψει τίποτα, ούτε θα βρει την αιτία πιθανού προβλήματος κλπ.ΠαράθεσηΣυμφωνώ δεν είναι γιατρός και αν και μπορεί με μια "κουβεντούλα" να βρει την ύπαρξη και την πιθανή αιτία (σε αυτό διαφωνώ) δεν μπορεί να θεραπεύσει την ασθένεια. Ωστόσο πρέπει να καταλάβουμε οτι ούτε και με τη φαρμακοθεραπεία που κάνουν οι ψυχίατροι θα δει ο άρρωστος άσπρη μέρα αν δεν πάει και σε ένα ψυχολόγο/ψυχοθεραπευτή καταρτισμένο* να κάνει και ψυχοθεραπεία παράλληλα.*στην Ελλάδα αμφιβάλλω αν παρέχονται κατάλληλες σπουδές και έχω πολλά επιχειρήματα να στηρίξω την άποψη μουΨΥΧΟΛΟΓΟΣ=ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΠΕΤΑΜΑ ΧΡΗΜΑΤΟΣ.Ψυχοθεραπεία κάνουν οι ίδιοι οι ψυχίατροι. Και μάλιστα είναι υποχρεωτικό να πάνε σε άλλον ψυχίατρο να τους κάνει και ψυχοθεραπεία πριν τελειώσουν με την ειδικότητα. Οι ψυχολόγοι ειδικά στην Ελλάδα ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ. Αν πάει καταθλιπτικός σε ψυχολόγο δεν θα γίνει καλά (ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ). Δεν πρόκειται ΚΑΝ να βρει την αιτία του προβλήματος. Θα την ψάχνει στα παιδικά σου χρόνια. Δεν έχει ΚΑΝ τη δυνατότητα να καταλάβει αν πρέπει να πας σε ψυχίατρο η όχι.Η φαρμακοθεραπεία πρέπει να υποστηρίζεται με ψυχοθεραπεία κάποιες φορές, ή απλά και με μία απλή κουβέντα με τον ψυχίατρο. Όχι όμως με κάποιον που δεν έχει ιδέα από το πως δουλεύει το νευρικό σύστημα.Επίσης, οι ψυχιατρικές ασθένειες συνήθως έχουν σχέση με την διαταραχή της ισορροπίας στους νευροδιαβιβαστές(ίσως έχεις ακούσει για τη σεροτονίνη). Αυτή αν δεν αποκατασταθεί, ο ασθενής καλά ΔΕΝ γίνεται.Αλήθεια πόσο γνωρίζεις ακριβώς πως λειτουργεί ο ψυχίατρος;Γιατί εγώ δούλευα μαζί τους 3,5 χρόνια που ήμουν στις φαρμακευτικές
Συμφωνώ δεν είναι γιατρός και αν και μπορεί με μια "κουβεντούλα" να βρει την ύπαρξη και την πιθανή αιτία (σε αυτό διαφωνώ) δεν μπορεί να θεραπεύσει την ασθένεια. Ωστόσο πρέπει να καταλάβουμε οτι ούτε και με τη φαρμακοθεραπεία που κάνουν οι ψυχίατροι θα δει ο άρρωστος άσπρη μέρα αν δεν πάει και σε ένα ψυχολόγο/ψυχοθεραπευτή καταρτισμένο* να κάνει και ψυχοθεραπεία παράλληλα.*στην Ελλάδα αμφιβάλλω αν παρέχονται κατάλληλες σπουδές και έχω πολλά επιχειρήματα να στηρίξω την άποψη μου
Νέοι διαγωνισμοί σε έξι υπουργείαΥπουργείο Παιδείας: Θα προσλάβει 500 μόνιμους και αναπληρωτές εκπαιδευτικούς Ειδικής Αγωγής (μέσω γραπτού διαγωνισμού που θα πραγματοποιηθεί από το ΑΣΕΠ), αλλά και 428 επιτυχόντες αδιόριστους εκπαιδευτικούς του γραπτού διαγωνισμού του ΑΣΕΠ του 2009.Οσο για τον μεγάλο διαγωνισμό των εκπαιδευτικών, σύμφωνα με πληροφορίες, θα προκηρυχθεί τον Δεκέμβριο και ο γραπτός διαγωνισμός θα γίνει το πρώτο τρίμηνο του 2012.http://www.alfavita.gr/artro.php?id=25653
Η Χριστοφ στο mega δυο σημεια υπερβολικος αριθμος εκπαιδευτικων θεσσαλια και κεντρικη Μακεδονια εχουμε εκει εκπαιδευτικους για αρκετα χρονια και δευτερον δεν απαντησε (αφου παλι τη βοηθησαν στο mega) τι θα γινει με τις ογανικες θεσεις που χανονται που θα μετακινηθουν οι εκπαιδευτικοι και ΕΙΠΕ οτι φετος θα υπαρχουν παλι κενα απο συνταξιοδοτησεις που ηδη εχει γινει σχεδιασμος (ποιος αραγε;) για να τα καλυψουν αλλα πιστευει απο την αλλη χρονια θα μειωθουν αρκετα !Δηλαδη αν δεν ηταν αυτα τα δυο χρονια ευκαιρια για να προσληφθουμε φανταζεστε τι θα γινει μετα απο ενα χρονο ηδη το εδειξαν ''ποναει ποδι κοβω ποδι''!!!