0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: MARKOS στις Απριλίου 18, 2011, 09:57:34 amδεν νομιζω πως εκει ειναι το προβλημα. Ξερεις ποσους πτυχιουχους με αριστα ξερω με μεταπτυχιακα κλπ και ομως ΔΕΝ κανουν για παιδαγωγοι! και στον αντιποδα καθηγητες με 5 που ειναι πολυ καλοι στη δουλεια τους(?)!!!συναδελφε ο ΑΣΕΠ μας κατσικωθηκε και Δυστυχως δεν μπορουμε να τον βγαλουμε απο πανω μας.
δεν νομιζω πως εκει ειναι το προβλημα. Ξερεις ποσους πτυχιουχους με αριστα ξερω με μεταπτυχιακα κλπ και ομως ΔΕΝ κανουν για παιδαγωγοι! και στον αντιποδα καθηγητες με 5 που ειναι πολυ καλοι στη δουλεια τους(?)!!!συναδελφε ο ΑΣΕΠ μας κατσικωθηκε και Δυστυχως δεν μπορουμε να τον βγαλουμε απο πανω μας.
δεν σου ζηταει κανεισ να απολογηθεις...και εμασ που μας ειρωνευεσαι για τισ ραχουλες και μεισ καποτε ειμασταν νεουδια και μεισ καποτε ειχαμε ονειρα και σε εμαε καποτε υπηρχε νομος πο ελεγε ανα πιασεισ 30μηνο διοριζεσαι και χωρισ ασεπ και δικιο ειχαν αλλα καποια μερα ειπανε ποσοι ειναι αυτοι ποι μεινανε οι παλιοι,,,,ειναι πχ 3000 ποσα νεουδια εχουμε που θα χαρούν αν μαθουν οτι δεν πιανεται η προυπηρεσια των παλιων πχ 10000 αρα ΑΣΕΠ μονο και ολοι οι αλλοι στοξν καιαδαετσι λοιπον νεουδια εσεισ θα πολεματε για ο θεσεισ πιαθα δινεται 3-4 φορεσ ασεπ για να πατε αναπληρωτες στην καλυτερη και εμεισ θα παμε για ..τσαιΦΥΣΙΚΑ καποια στιγμη θα το αλλαξουνε παλι και ουτε καθε ξης
ο εκπαιδευτικος θα αξιολογειται σε ολη τη διαρκεια της καριερας του και οταν και για οποιοδηποτε λογο παρουσιαζει αποκλινουσα συμπεριφορα μη αρμοζουσα σε εκπαιδευτικο, να απομακρυνεται σε διοικητικες θεσεις.Ειναι πραγμα το οποιο γινεται αλλου αλλα και στα ιδιωτικα στην ελλαδα.
Αγαπητε μπορω να γραψω και καλυτερα αλλα επειδη εχω σπασει το χερι μου δεν μπορω να χτυπησω το πληκτρολογιο καλα .Τελως παντων ΠΕ18.01-50 ειμαι και σας βλεπω τοσο καιρο εχετε λυσσαξει με τον κωλο ασεπ σας και ολο μιλατε για αξιοκρατια και ολο μιλατε για μεταπτυχιακα και ολο μπουρδες λετε,,,,,και παιδαγωγικη καταρτιση εχω και 40 μηνες προυπηρεσια εχω και δευτερος στον πινακα μου ειμαι...δεν ζηταω τιποτε αλλο πια ειμαι 46 χρονων ..τα χρονια μου ζηταω που μου φαγανε με το ονειρο που μας πουλησανε αυτα θελω πισω...να χαιρεστε τον ασεπ σας!!!!
Έχουν διορίσει βυσματικά πλήθος από το 60% ασεπ...να φάνε και οι κότες.
Παράθεση από: nickitol στις Απριλίου 18, 2011, 10:20:11 amο εκπαιδευτικος θα αξιολογειται σε ολη τη διαρκεια της καριερας του και οταν και για οποιοδηποτε λογο παρουσιαζει αποκλινουσα συμπεριφορα μη αρμοζουσα σε εκπαιδευτικο, να απομακρυνεται σε διοικητικες θεσεις.Ειναι πραγμα το οποιο γινεται αλλου αλλα και στα ιδιωτικα στην ελλαδα.Δεν ξέρω ειλικρινά τι να πρωτοσχολιάσω Το ότι θεωρείτε κάποιοι ότι ανακαλύψατε την Αμερική ή το ότι πιστεύετε ότι τα πιστοποιητικά Π.Κ. θα τα παίρνουν μόνο οι "κατάλληλοι" ή ότι η αξιολόγηση θα είναι επί της ουσίας δηλ. της "καταλληλότητας" του εκπαιδευτικού!Έτσι από περιέργεια να ρωτήσω... φαντάζεστε εσείς δηλ. ότι ΤΩΡΑ που μιλάμε οι έχοντες αποκλίνουσα συμπεριφορά (αυτοί που τέλος πάντων δεν τους χωρά το περιβάλλον του σχολείου) δεν βρίσκονται σε διοικητικές θέσεις;
Και επειδή θίχτηκε το θέμα με το επίπεδο σπουδών ανά σχολή κλπ.. εδώ υπάρχει ένα ζήτημα που αφορά άμεσα και τις βαθμολογίες στους διαγωνισμούς ΑΣΕΠ. Ως γνωστόν ο βαθμός του πτυχίου (-5) προσμετράται στην τελική βαθμολογία. Ε λοιπόν, π.χ. το τμήμα Φυσικής του ΕΚΠΑ έχει το δυσκολότερο πρόγραμμα σπουδών σε σχέση με τα υπόλοιπα 4 τμήματα Φυσικής στην Ελλάδα, και ο υψηλός μ.ο. πτυχίου βγαίνει πιο δύσκολα.Αυτός είναι ένας (υπάρχουν και άλλοι λόγοι) από τους λόγους για τον οποίον δεν θα έπρεπε να υπάρχει καμία προσαύξηση στη βαθμολογία ΑΣΕΠ, ούτε πτυχίων ούτε ξένων γλωσσών, υπολογιστών κλπ, αν θέλουμε πιο αντικειμενικά και δίκαια πράγματα (που ξαναλέω, δεν με συμφέρει, γιατί θα έχω 800 προσαυξήσεις άμα λάχει , αλλά να είμαστε αντικειμενικοί όσο γίνεται).
Eνα ψυχομετρικο τεστ προ του διορισμου ειναι απαραιτητο γιατι ο εκπαιδευτικος δεν βγαινει καλυτερος παιδαγωγος απο ενα καλο βαθμο ΑΣΕΠ.