0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: rozy4 στις Απριλίου 13, 2010, 05:22:02 pmεννοείς να μετονομάσει τους ωρομίσθιους, διευρύνοντας τις επιτρεπόμενες ώρες απασχόλησής τους μέχρι 15 αντί 11 (12 στην πρωτοβάθμια) σε αναπληρωτές με μειωμένο ωράριο. Θα μειωθεί ο αριθμός των αναπληρωτών, θα μειωθεί ο αριθμός των ωρομισθίων (μην ξεχνάμε καταργήθηκε και η ενισχυτική και συντόμως καταργείται και η πδσ), οι μόνιμοι θα εργάζονται με 26 ώρες...Όλα στο βωμό του χρήματος...σωστη παρατηρηση,βαφτισε το κρεας ψαρι και ησυχασαμε ολοι,θα πληρωνεται και κατι παραπανω ο αναπληρωτης με μειωμενο ωραριο σε σχεση με ο,τι θα επαιρνε για τις ιδιες ωρες ως ωρομισθιος και ειναι και γαλαντομα απο πανω.Δεν προκειται ομως να δουμε πολλοι απο μας ξανα αναπληρωση αν ανατεθουν υπερωριακες ωρες στους υπηρετουντες.Εδω μονον η αντιδραση των εν ενεργεια θα μας σωσει!Παράθεση από: bikini στις Απριλίου 13, 2010, 05:25:43 pmΌλοι οι διορισμοί μόνον μέσω ΑΣΕΠ. Οι εκπαιδευτικοί που θα προσλαμβάνονται από το σχολικό έτος 2012 - 2013 σε όλα τα σχολεία και τις δομές εκπαίδευσης θα είναι αποκλειστικά και μόνον επιτυχόντες σε διαγωνισμό του ΑΣΕΠ. Τέλος στα περίπλοκα και αδιαφανή κριτήρια. Οι πίνακες προϋπηρεσίας κλείνουν οριστικά στις 30.6.2010. Ακολουθεί μεταβατική διετής περίοδος η οποία κατοχυρώνει τα ώριμα δικαιώματα.http://www.pde.gr/forum/index.php?page=1399δεν καταλαβα αν αστειευεσαι ή μιλας σοβαρα!κατ'αρχην,ωριμο δικαιωμα διορισμου εχω κι εγω με 16 μηνες προυπηρεσια,αν συγκρινω με τη ρυθμιση Αρσενη.Οι 24 μηνες εξυπηρετουν καποιους αλλα δε σημαινει οτι πχ με 23 εχεις....ανωριμα δικαιωματα!
εννοείς να μετονομάσει τους ωρομίσθιους, διευρύνοντας τις επιτρεπόμενες ώρες απασχόλησής τους μέχρι 15 αντί 11 (12 στην πρωτοβάθμια) σε αναπληρωτές με μειωμένο ωράριο. Θα μειωθεί ο αριθμός των αναπληρωτών, θα μειωθεί ο αριθμός των ωρομισθίων (μην ξεχνάμε καταργήθηκε και η ενισχυτική και συντόμως καταργείται και η πδσ), οι μόνιμοι θα εργάζονται με 26 ώρες...Όλα στο βωμό του χρήματος...
Όλοι οι διορισμοί μόνον μέσω ΑΣΕΠ. Οι εκπαιδευτικοί που θα προσλαμβάνονται από το σχολικό έτος 2012 - 2013 σε όλα τα σχολεία και τις δομές εκπαίδευσης θα είναι αποκλειστικά και μόνον επιτυχόντες σε διαγωνισμό του ΑΣΕΠ. Τέλος στα περίπλοκα και αδιαφανή κριτήρια. Οι πίνακες προϋπηρεσίας κλείνουν οριστικά στις 30.6.2010. Ακολουθεί μεταβατική διετής περίοδος η οποία κατοχυρώνει τα ώριμα δικαιώματα.http://www.pde.gr/forum/index.php?page=1399
Να κανω και εγω μια ερωτηση και πειτε μου τη γνωμη σας (αλλωστε απαντηση στανταρ κανεις δεν ξερει). Αν καποιος εχει φετος (στο τελος της χρονιας εννοω) καμια 10ρια μορια απο προυπηρεσια και 25 μορια απο τους δυο τελευταιους ασεπ και του χρονου παει αναπληρωτης. Στο τελος της αλλης χρονιας θα ανεβει στα 18 π.χ. μορια προυπηρεσιας ή επειδη εχουν κλειδωσει οι πινακες δεν θα τα παρει και θα ξαναεχει 10 μορια αλλα θα τα βρει σαν μια προσαυξηση στον επομενο ασεπ οποτε αυτος γινει? Γιατι αν δεν περνεις τα μορια ειναι αδικια για οσους εχουν πολλα μορια στον πινακα αναπληρωτων και ειναι ψηλα λογω καλων βαθμων στους δυο τελευταιους ασεπ. Please οποιος μπορει ας γραψει τη γνωμη του γιατι δεν εχεουμε θιξει αυτη την πτυχη.