0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: sylfa στις Απριλίου 21, 2010, 01:18:45 pmΠροκύπτει και το εξής ερώτημα.... αν τέτοιοι άνθρωποι διδάσκουν στα σχολεία στα Πανεπιστήμια ποιοι θα διδάσκουν? Εκεί η οικογενειοκρατία καλά κρατεί... οι συγγενείς-κολλητοί όσων είναι ηδη μέσα, όπως και στις Τράπεζες και στις δεκο.Εγώ έχω μιά άλλη απορία: γιατί να περνάει ο καθηγητής ασεπ και όχι ο γιατρός που σπούδασε
Προκύπτει και το εξής ερώτημα.... αν τέτοιοι άνθρωποι διδάσκουν στα σχολεία στα Πανεπιστήμια ποιοι θα διδάσκουν?
Παιδιά είναι τρελό να συζητάμε για το μέλλον των διδακτόρων στα σχολεία. Συγνώμη αλλά δε ξέρω κανέναν που να σπουδάζει ως τα 30+ χρόνια του για να πάει να γίνει εκπαιδευτικός σε σχολεία μέσης εκπαίδευσης... συνήθως έχουν μεγαλύτερους στόχους και τα σχέδιά τους είναι πιο μεγαλεπήβολα. Είναι σα να τελειώνεις ιατρική και να διορίζεσαι σαν αποκλειστική νοσοκόμα...
Ο σκοπός τους είναι ένας και μοναδικός. Διέλυσαν την οικογένεια (τόσα διαζύγια!!!), διαλύουν μεθοδικά τον εκπαιδευτικό και την εκπαίδευση γενικότερα. Έτσι, σε μια απαίδευτη νεολαία, χωρίς αξίες και μόρφωση, οι ίδιοι οι πολιτικοί και τα Μ.Μ.Ε. θα κάνουν ό,τι επιθυμούν. Γι΄ αυτό απαξιώνεται ο εκπαιδευτικός και η εκπαίδευση. Όλα τα άλλα που λέει η υπουργός περί βελτίωσης και αναβάθμισης των σχολείων είναι αερολογίες και σαχλαμάρες. Ελπίζω να κινηθούμε σωστά αύριο και όπως πρέπει με μεγάλη συμμετοχή.