*

Αποστολέας Θέμα: Το νέο νομοσχέδιο  (Αναγνώστηκε 584408 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος tttzzz

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ02.50
    • Προφίλ
Απ: Το νέο νομοσχέδιο
« Απάντηση #2394 στις: Απριλίου 29, 2010, 10:30:20 pm »
και το esos.gr βρήκε μέρα να γιορτάσει..
Καλή δύναμη σε όλους μας για ό,τι ακολουθήσει..
Μην αφήνεις ό,τι σε τρώει να χορτάσει..

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:39:35 »

Αποσυνδεδεμένος maritina

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2395 στις: Απριλίου 29, 2010, 10:32:24 pm »
Επειδη ολοι στο  ιδιο χαλι βρισκομαστε πρεπει να εχουμε συμπνοια....εχω γραψει και σ αλλο θεμα του φορουμ το εξης νεο...μπορει καποιοι να το διαβασατε ηδη αλλα εγω το ειδα και φρικαρα....η Διαμαντοπουλου ζητησε απο ΑΣΕΠ να επιιτρεψει να διορθωνουν τα γραπτα μας στον ΑΣΕΠ οι καθηγητες δευτεροβαθμιας προκειμενου νατελειωνει πιο γρηγορα η βαθμολογηση.Εκτος απο αντι συνταγματικο,ειναι και ανηθικο κατα τη γνωμη μου,αφου οι ιδιοι υπαλληλοι του ΑΣΕΠ μου ειπαν οτι ακομη και αυτοι που μας διορθωνουν εχουν τις περισσοτερες φορες λιγοτερες γνωσεις απο εμας ...τα σχολια δικα σας.Εγω ειμαι  απογοητευμενη απ ολους τελειως.Ντροπη.....τοση απαξιωση πια?ετσι θα βρει η Κυρια Υπουργος τους καλυτερους?μπραβο σας Κυρια μου...ελπιζω να φυγετε γρηγορα απο τη θεση που εμεις σας δωσαμε ως ηλιθιος και παραφρων λαος αν και θα θελα να εχετε την αξιοπρεπεια να φυγετε απο μονη σας αφου τωρα με το ΔΝΤ δεν θαχει τις ιδιες μασες! :P
Επειδή μάλιστα είναι πρώτα ο μαθητής, μη δεις κάποια στιγμή τους μαθητές σου να διορθώνουν κανα γραπτό του ασεπ  ;D ;D ;D
Ετσι οπως παει με βλεπω κωλογρια να δινω για ΑΣΕΠ και οι μαθητες που ειχα ως ωρομισθια να εχουν διοριστει και να με διορθωνουν ......ηδη εχω μια μαθητρια που διοριστηκε στον τελευταιο διαγωνισμο του ΑΣΕΠ...τι χαρα!κι εγω ειμαι εξω!!!πειτε μου κανα καλο γκρεμο να πεσω....η να το ριξω στον αλκοολισμο?εχω και μια καλη ρακη......

.............νάναι μακρύς ο δρόμος,
γεμάτος περιπέτειες, γεμάτος γνώσεις.
....Το φθάσιμον εκεί ειν' ο προορισμός σου.
Αλλά μη βιάζεις το ταξείδι διόλου.
Καλλίτερα χρόνια πολλά να διαρκέσει
και γέρος πια ν' αράξεις στο νησί,
πλούσιος με όσα κέρδισες στο δρόμο,
μη προσδοκώντας πλούτη να σε δώσει η Ιθάκη.
Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι.
Χωρίς αυτήν δεν θάβγαινες στον δρόμο.

Ευχαριστω για την παρηγορια και ανταποδιδω.....μαλλον ολοι το χρειαζομαστε.... :(

Αποσυνδεδεμένος BOEMISSA

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #2396 στις: Απριλίου 29, 2010, 10:35:16 pm »
''Αποχαιρέτα το δημόσιο σχολείο που ήξερες'', αυτό θα αρχίσουμε να λέμε από αύριο. Ήταν κανείς σας στο συλλαλητήριο, να μας ενημερώσει για το τι ακριβώς έγινε;
Η μάθηση για όσους ευτυχούν είναι στολίδι και και για όσους ατυχούν καταφύγιο

Αποσυνδεδεμένος tttzzz

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02.50
    • Προφίλ
« Απάντηση #2397 στις: Απριλίου 29, 2010, 10:36:43 pm »
παιδιά μόλις τώρα στο κανάλι της
Μην αφήνεις ό,τι σε τρώει να χορτάσει..

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:39:35 »

Αποσυνδεδεμένος dmath

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2398 στις: Απριλίου 29, 2010, 10:38:44 pm »
Ο velis έγραψε σε άλλο topic για μηδενικές προσλήψεις στην τριετία γα την παιδεία !

Για τους μόνιμους συναδελφους μου που εξακολουθούν να κοιμούνται θυμίζω τι ψηφίστηκε...

Με απόφαση διευθυντή υποχρωτική υπερωρία στο σχολείο 5 ωρών...

Με απόφαση ΠΥΣΔΕ υποχρεωτική μετακίνηση εντός περιοχής μετάθεσης για κάλυψη κενών...

Με απόφαση περιφερειάρχη στη περιφέρεια...

Με απόφαση υπουργού σε όλη την επικράτεια...

Ας ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους αφού δε θυσίασαν 60 ευρώ για μία απεργία...
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 29, 2010, 10:40:18 pm από dmath »
Το σύμπαν είναι άπειρο , η βλακεία των ανθρώπων είναι άπειρη ! Για το πρώτο δεν είμαι και τόσο σίγουρος !
                                              ''Αλμπερτ Αινστάιν''

Αποσυνδεδεμένος grnikolaou

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ

Αποσυνδεδεμένος inw

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
    • http://filologoi02.webnode.gr/(Σύλλογος Φιλολόγων)
« Απάντηση #2400 στις: Απριλίου 29, 2010, 10:42:14 pm »
Στο troktiko γράφει ότι φηφίστηκε.
http://filologoi02.webnode.gr/(Σύλλογος Φιλολόγων)

Αποσυνδεδεμένος nmavro73

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
    • Anastasiadesigns, κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδων
« Απάντηση #2401 στις: Απριλίου 29, 2010, 10:43:11 pm »
Ας το διαβάσουμε πρώτα σε κάποιο πιο σοβαρό site

Αποσυνδεδεμένος giokspy

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ-04.01
    • Προφίλ
« Απάντηση #2402 στις: Απριλίου 29, 2010, 10:46:00 pm »
Επειδη ολοι στο  ιδιο χαλι βρισκομαστε πρεπει να εχουμε συμπνοια....εχω γραψει και σ αλλο θεμα του φορουμ το εξης νεο...μπορει καποιοι να το διαβασατε ηδη αλλα εγω το ειδα και φρικαρα....η Διαμαντοπουλου ζητησε απο ΑΣΕΠ να επιιτρεψει να διορθωνουν τα γραπτα μας στον ΑΣΕΠ οι καθηγητες δευτεροβαθμιας προκειμενου νατελειωνει πιο γρηγορα η βαθμολογηση.Εκτος απο αντι συνταγματικο,ειναι και ανηθικο κατα τη γνωμη μου,αφου οι ιδιοι υπαλληλοι του ΑΣΕΠ μου ειπαν οτι ακομη και αυτοι που μας διορθωνουν εχουν τις περισσοτερες φορες λιγοτερες γνωσεις απο εμας ...τα σχολια δικα σας.Εγω ειμαι  απογοητευμενη απ ολους τελειως.Ντροπη.....τοση απαξιωση πια?ετσι θα βρει η Κυρια Υπουργος τους καλυτερους?μπραβο σας Κυρια μου...ελπιζω να φυγετε γρηγορα απο τη θεση που εμεις σας δωσαμε ως ηλιθιος και παραφρων λαος αν και θα θελα να εχετε την αξιοπρεπεια να φυγετε απο μονη σας αφου τωρα με το ΔΝΤ δεν θαχει τις ιδιες μασες! :P
Επειδή μάλιστα είναι πρώτα ο μαθητής, μη δεις κάποια στιγμή τους μαθητές σου να διορθώνουν κανα γραπτό του ασεπ  ;D ;D ;D
Ετσι οπως παει με βλεπω κωλογρια να δινω για ΑΣΕΠ και οι μαθητες που ειχα ως ωρομισθια να εχουν διοριστει και να με διορθωνουν ......ηδη εχω μια μαθητρια που διοριστηκε στον τελευταιο διαγωνισμο του ΑΣΕΠ...τι χαρα!κι εγω ειμαι εξω!!!πειτε μου κανα καλο γκρεμο να πεσω....η να το ριξω στον αλκοολισμο?εχω και μια καλη ρακη......
Αυτο με τη ρακη ειναι καλη ιδεα μηπως ελαφρυνει λιγο το κλιμα γιατι τις τελευταιες μερες μας εχει παρει πολυ απο κατω!
«Από την στιγμή που εδέχθηκες μέσα σου την φλόγα, τρέχε. Διότι δεν γνωρίζεις πότε θα σβήση και θα σε αφήση στο σκοτάδι.»

nickitol

• Επισκέπτης
« Απάντηση #2403 στις: Απριλίου 29, 2010, 10:48:59 pm »
http://news.pathfinder.gr/greece/politics/627335.html

δεν ψηφίστηκε στη βουλή ακόμη. Υπερψηφίστηκε από την επιτροπή μορφωτικών υποθέσεων.

Αποσυνδεδεμένος Landau

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση.. BAZINGA!
    • Προφίλ
« Απάντηση #2404 στις: Απριλίου 29, 2010, 10:54:53 pm »
http://news.pathfinder.gr/greece/politics/627335.html

δεν ψηφίστηκε στη βουλή ακόμη. Υπερψηφίστηκε από την επιτροπή μορφωτικών υποθέσεων.

Ακρίβως.
Η αντίδραση του Πεππέ:
"...Ωστόσο, κατά την ακρόαση των ενδιαφερομένων φορέων, στην πρωινή συνεδρίαση της Επιτροπής, ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ, Δημήτριος Πεππές, εξέφρασε τη ριζική αντίθεση της Ομοσπονδίας στο νομοσχέδιο, ζητώντας την απόσυρσή του. Ανέφερε ωστόσο πως «οι εκπαιδευτικοί είναι οι τελευταίοι που θα έρθουν σε σύγκρουση με τους μαθητές τους»."

Και τρόοοομαξε η ΑΔ...
"Physics is like sex: sure, it may give some practical results, but that's not why we do it."
(Richard P. Feynman ?)

"The first condition of progress is the removal of censorship."
(George Bernard Shaw)

Αποσυνδεδεμένος rorygr

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2405 στις: Απριλίου 29, 2010, 10:58:14 pm »
Δεν μπορώ να ακούω ότι θα γίνουν απεργίες για το θέμα των υπερωριών ή για το θέμα των προσλήψεων. Εάν υπάρχουν ζητήματα που αφορούν τη λειτουργία της τάξης, τη λειτουργία του σχολείου, τον μαθητή και το γονιό, είμαι ανοιχτή να τα δεχθώ και να αλλάξουμε όλο το νομοσχέδιο».

Αυτό είπε η υπ. Παιδείας Αννα Διαμαντοπούλου, μιλώντας στον ΦΛΑΣ ενώ για τη στάση του ΚΚΕ τόνισε:  «Χθες στη

Αποσυνδεδεμένος dmath

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2406 στις: Απριλίου 29, 2010, 11:02:31 pm »
Δεν μπορώ να ακούω ότι θα γίνουν απεργίες για το θέμα των υπερωριών ή για το θέμα των προσλήψεων. Εάν υπάρχουν ζητήματα που αφορούν τη λειτουργία της τάξης, τη λειτουργία του σχολείου, τον μαθητή και το γονιό, είμαι ανοιχτή να τα δεχθώ και να αλλάξουμε όλο το νομοσχέδιο».

Αυτό είπε η υπ. Παιδείας Αννα Διαμαντοπούλου, μιλώντας στον ΦΛΑΣ ενώ για τη στάση του ΚΚΕ τόνισε:  «Χθες στη
Το σύμπαν είναι άπειρο , η βλακεία των ανθρώπων είναι άπειρη ! Για το πρώτο δεν είμαι και τόσο σίγουρος !
                                              ''Αλμπερτ Αινστάιν''

Αποσυνδεδεμένος stave

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2407 στις: Απριλίου 29, 2010, 11:06:06 pm »

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182687
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 656
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)