0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: maritina στις Απριλίου 29, 2010, 10:22:29 pmΠαράθεση από: daimonman στις Απριλίου 29, 2010, 10:15:39 pmΠαράθεση από: maritina στις Απριλίου 29, 2010, 10:07:50 pmΕπειδη ολοι στο ιδιο χαλι βρισκομαστε πρεπει να εχουμε συμπνοια....εχω γραψει και σ αλλο θεμα του φορουμ το εξης νεο...μπορει καποιοι να το διαβασατε ηδη αλλα εγω το ειδα και φρικαρα....η Διαμαντοπουλου ζητησε απο ΑΣΕΠ να επιιτρεψει να διορθωνουν τα γραπτα μας στον ΑΣΕΠ οι καθηγητες δευτεροβαθμιας προκειμενου νατελειωνει πιο γρηγορα η βαθμολογηση.Εκτος απο αντι συνταγματικο,ειναι και ανηθικο κατα τη γνωμη μου,αφου οι ιδιοι υπαλληλοι του ΑΣΕΠ μου ειπαν οτι ακομη και αυτοι που μας διορθωνουν εχουν τις περισσοτερες φορες λιγοτερες γνωσεις απο εμας ...τα σχολια δικα σας.Εγω ειμαι απογοητευμενη απ ολους τελειως.Ντροπη.....τοση απαξιωση πια?ετσι θα βρει η Κυρια Υπουργος τους καλυτερους?μπραβο σας Κυρια μου...ελπιζω να φυγετε γρηγορα απο τη θεση που εμεις σας δωσαμε ως ηλιθιος και παραφρων λαος αν και θα θελα να εχετε την αξιοπρεπεια να φυγετε απο μονη σας αφου τωρα με το ΔΝΤ δεν θαχει τις ιδιες μασες! Επειδή μάλιστα είναι πρώτα ο μαθητής, μη δεις κάποια στιγμή τους μαθητές σου να διορθώνουν κανα γραπτό του ασεπ Ετσι οπως παει με βλεπω κωλογρια να δινω για ΑΣΕΠ και οι μαθητες που ειχα ως ωρομισθια να εχουν διοριστει και να με διορθωνουν ......ηδη εχω μια μαθητρια που διοριστηκε στον τελευταιο διαγωνισμο του ΑΣΕΠ...τι χαρα!κι εγω ειμαι εξω!!!πειτε μου κανα καλο γκρεμο να πεσω....η να το ριξω στον αλκοολισμο?εχω και μια καλη ρακη...................νάναι μακρύς ο δρόμος,γεμάτος περιπέτειες, γεμάτος γνώσεις.....Το φθάσιμον εκεί ειν' ο προορισμός σου.Αλλά μη βιάζεις το ταξείδι διόλου.Καλλίτερα χρόνια πολλά να διαρκέσεικαι γέρος πια ν' αράξεις στο νησί,πλούσιος με όσα κέρδισες στο δρόμο,μη προσδοκώντας πλούτη να σε δώσει η Ιθάκη.Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι.Χωρίς αυτήν δεν θάβγαινες στον δρόμο.
Παράθεση από: daimonman στις Απριλίου 29, 2010, 10:15:39 pmΠαράθεση από: maritina στις Απριλίου 29, 2010, 10:07:50 pmΕπειδη ολοι στο ιδιο χαλι βρισκομαστε πρεπει να εχουμε συμπνοια....εχω γραψει και σ αλλο θεμα του φορουμ το εξης νεο...μπορει καποιοι να το διαβασατε ηδη αλλα εγω το ειδα και φρικαρα....η Διαμαντοπουλου ζητησε απο ΑΣΕΠ να επιιτρεψει να διορθωνουν τα γραπτα μας στον ΑΣΕΠ οι καθηγητες δευτεροβαθμιας προκειμενου νατελειωνει πιο γρηγορα η βαθμολογηση.Εκτος απο αντι συνταγματικο,ειναι και ανηθικο κατα τη γνωμη μου,αφου οι ιδιοι υπαλληλοι του ΑΣΕΠ μου ειπαν οτι ακομη και αυτοι που μας διορθωνουν εχουν τις περισσοτερες φορες λιγοτερες γνωσεις απο εμας ...τα σχολια δικα σας.Εγω ειμαι απογοητευμενη απ ολους τελειως.Ντροπη.....τοση απαξιωση πια?ετσι θα βρει η Κυρια Υπουργος τους καλυτερους?μπραβο σας Κυρια μου...ελπιζω να φυγετε γρηγορα απο τη θεση που εμεις σας δωσαμε ως ηλιθιος και παραφρων λαος αν και θα θελα να εχετε την αξιοπρεπεια να φυγετε απο μονη σας αφου τωρα με το ΔΝΤ δεν θαχει τις ιδιες μασες! Επειδή μάλιστα είναι πρώτα ο μαθητής, μη δεις κάποια στιγμή τους μαθητές σου να διορθώνουν κανα γραπτό του ασεπ Ετσι οπως παει με βλεπω κωλογρια να δινω για ΑΣΕΠ και οι μαθητες που ειχα ως ωρομισθια να εχουν διοριστει και να με διορθωνουν ......ηδη εχω μια μαθητρια που διοριστηκε στον τελευταιο διαγωνισμο του ΑΣΕΠ...τι χαρα!κι εγω ειμαι εξω!!!πειτε μου κανα καλο γκρεμο να πεσω....η να το ριξω στον αλκοολισμο?εχω και μια καλη ρακη......
Παράθεση από: maritina στις Απριλίου 29, 2010, 10:07:50 pmΕπειδη ολοι στο ιδιο χαλι βρισκομαστε πρεπει να εχουμε συμπνοια....εχω γραψει και σ αλλο θεμα του φορουμ το εξης νεο...μπορει καποιοι να το διαβασατε ηδη αλλα εγω το ειδα και φρικαρα....η Διαμαντοπουλου ζητησε απο ΑΣΕΠ να επιιτρεψει να διορθωνουν τα γραπτα μας στον ΑΣΕΠ οι καθηγητες δευτεροβαθμιας προκειμενου νατελειωνει πιο γρηγορα η βαθμολογηση.Εκτος απο αντι συνταγματικο,ειναι και ανηθικο κατα τη γνωμη μου,αφου οι ιδιοι υπαλληλοι του ΑΣΕΠ μου ειπαν οτι ακομη και αυτοι που μας διορθωνουν εχουν τις περισσοτερες φορες λιγοτερες γνωσεις απο εμας ...τα σχολια δικα σας.Εγω ειμαι απογοητευμενη απ ολους τελειως.Ντροπη.....τοση απαξιωση πια?ετσι θα βρει η Κυρια Υπουργος τους καλυτερους?μπραβο σας Κυρια μου...ελπιζω να φυγετε γρηγορα απο τη θεση που εμεις σας δωσαμε ως ηλιθιος και παραφρων λαος αν και θα θελα να εχετε την αξιοπρεπεια να φυγετε απο μονη σας αφου τωρα με το ΔΝΤ δεν θαχει τις ιδιες μασες! Επειδή μάλιστα είναι πρώτα ο μαθητής, μη δεις κάποια στιγμή τους μαθητές σου να διορθώνουν κανα γραπτό του ασεπ
Επειδη ολοι στο ιδιο χαλι βρισκομαστε πρεπει να εχουμε συμπνοια....εχω γραψει και σ αλλο θεμα του φορουμ το εξης νεο...μπορει καποιοι να το διαβασατε ηδη αλλα εγω το ειδα και φρικαρα....η Διαμαντοπουλου ζητησε απο ΑΣΕΠ να επιιτρεψει να διορθωνουν τα γραπτα μας στον ΑΣΕΠ οι καθηγητες δευτεροβαθμιας προκειμενου νατελειωνει πιο γρηγορα η βαθμολογηση.Εκτος απο αντι συνταγματικο,ειναι και ανηθικο κατα τη γνωμη μου,αφου οι ιδιοι υπαλληλοι του ΑΣΕΠ μου ειπαν οτι ακομη και αυτοι που μας διορθωνουν εχουν τις περισσοτερες φορες λιγοτερες γνωσεις απο εμας ...τα σχολια δικα σας.Εγω ειμαι απογοητευμενη απ ολους τελειως.Ντροπη.....τοση απαξιωση πια?ετσι θα βρει η Κυρια Υπουργος τους καλυτερους?μπραβο σας Κυρια μου...ελπιζω να φυγετε γρηγορα απο τη θεση που εμεις σας δωσαμε ως ηλιθιος και παραφρων λαος αν και θα θελα να εχετε την αξιοπρεπεια να φυγετε απο μονη σας αφου τωρα με το ΔΝΤ δεν θαχει τις ιδιες μασες!
http://news.pathfinder.gr/greece/politics/627335.htmlδεν ψηφίστηκε στη βουλή ακόμη. Υπερψηφίστηκε από την επιτροπή μορφωτικών υποθέσεων.
Δεν μπορώ να ακούω ότι θα γίνουν απεργίες για το θέμα των υπερωριών ή για το θέμα των προσλήψεων. Εάν υπάρχουν ζητήματα που αφορούν τη λειτουργία της τάξης, τη λειτουργία του σχολείου, τον μαθητή και το γονιό, είμαι ανοιχτή να τα δεχθώ και να αλλάξουμε όλο το νομοσχέδιο».Αυτό είπε η υπ. Παιδείας Αννα Διαμαντοπούλου, μιλώντας στον ΦΛΑΣ ενώ για τη στάση του ΚΚΕ τόνισε: «Χθες στη
Παράθεση από: rorygr στις Απριλίου 29, 2010, 10:58:14 pmΔεν μπορώ να ακούω ότι θα γίνουν απεργίες για το θέμα των υπερωριών ή για το θέμα των προσλήψεων. Εάν υπάρχουν ζητήματα που αφορούν τη λειτουργία της τάξης, τη λειτουργία του σχολείου, τον μαθητή και το γονιό, είμαι ανοιχτή να τα δεχθώ και να αλλάξουμε όλο το νομοσχέδιο».Αυτό είπε η υπ. Παιδείας Αννα Διαμαντοπούλου, μιλώντας στον ΦΛΑΣ ενώ για τη στάση του ΚΚΕ τόνισε: «Χθες στη