*

Αποστολέας Θέμα: Εξαίρεση 24μηνου+ΑΣΕΠ από διορισμούς και μεταβατική - συντονισμός αντίδρασης  (Αναγνώστηκε 60925 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος velis

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Παιδιά ας αναλάβει κάποιος συτονιστικό ρολο. Troktiko και antigoni που έχετε ήδη έλθει σε επαφή με δικηγόρο (ειναι πολύ καλός αυτος που μου ειπατε και ασχολείται με προσφυγές εκπαιδευτικών...τον ξερω και από άλλο δικαστήριο που έχουμε μαζί του  κάποιοι εκπαιδευτικοί για άλλο θέμα..και παίρνει και χαμηλές αμοιβές στις ομαδικές προσφυγές) συνεχίστε την πρωτοβουλία και οργανώστε μας. Troktiko να κανονίσουμε και μια συνάντηση στην ΑΘηνα αφού έχουμε κάποιες κατευθύνσεις από το δικηγόρο. Απάντησε για να στέλνουν οι συνάδελφοι σε εσένα pm όπως είχες πει και σε προηγούμενο μήνυμα σε άλλο θέμα...

Επίσης να προσφερθεί κάποιος συνάδελφος να αναλάβει συντονιστής για Θεσσαλονίκη.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος papagalia

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Eγώ πάλι γιατί κατάλαβα ότι διοριζόμαστε; Τί σύγχυση κι αυτή ::)

Αποσυνδεδεμένος karxarias29

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Μισό, ρε παιδιά, για να καταλάβω. Εμείς δεν εντασσόμαστε ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ στο 40% ???

Αποσυνδεδεμένος tihea

• Ιστορικό μέλος
  • ΑΣΕΠ=Αποτελεσματικό Σύστημα Εξόντωσης Πτυχιούχων
    • Προφίλ
Ναι βρε παιδιά αλλ΄η βάση του 40% θα είναι φέτος 31,5 μόρια αφού θα ενσωματωθεί στον πίνακα το 24μηνο. Κι αυτούς (160) που θα έχουν ως 31,5 θα τους διορίσει μέχρι το '12-13.

Εγώ που έχω 31,43 και όλοι οι υπόλοιποι που θα ήμασταν στο πίνακα του 24μηνου τι θα γίνουμε???????????
Η γοητεία του πληθυντικού αριθμού και η μοναξιά του σχοινοβάτη εκπαιδευτικού.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος papagalia

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Αφου οι έχοντες 24 μήνες προυπηρεσία δεν θα χρειάζεται να δώσουν ΑΣΕΠ, επομενως θα διορίζονται από τον πίνακα, έτσι δεν καταλάβατε;

Αποσυνδεδεμένος Stavroula.V.

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Μισό, ρε παιδιά, για να καταλάβω. Εμείς δεν εντασσόμαστε ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ στο 40% ???
και πέρυσι το ίδιο γίνοταν. Το θέμα όμως είναι αν αυτο το περιβόητο 60-40 αφορά μόνο το φετεινο 60-40 που θα το σπάσει σε 2 χρονιές ή αν θα κάνει νέο ΑΣΕΠ του χρόνου για να ξαναπάρει 60-40 των όποιων θέσεων.
Πρόσεξε τώρα: αν ισχύσει η πρώτη πιθανότητα τι να το κάνω αν κάνω για το 40 τα χαρτια μου τη στιγμή που έχουν μπει οι ΟΑΕΔιτες και παίρνουν τις πιο πολλες΄θέσεις. Αν ισχύσει το δεύτερο πως είσαι σίγουρος και πάλι ότι θα διοριστείς αν οι θέσεις είναι πολύ λίγες. Και μην ξεχνάς ότι όλα αυτά αφορούν άτομα που φέτος περιμέναμε διορισμό!!!
Noise is relative to the silence preceding it. The more absolute the hush, the more shocking the thunderclap.

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Αφου οι έχοντες 24 μήνες προυπηρεσία δεν θα χρειάζεται να δώσουν ΑΣΕΠ, επομενως θα διορίζονται από τον πίνακα, έτσι δεν καταλάβατε;
Το μόνο που δίνει στο 24μηνο είναι να μη χρειαστείς να ξαναδώσεις για να μπεις στο νέο πίνακα που θα περιέχει ΑΣΕΠ προυπηρεσία, μεταπτυχιακα κλπ κοινωνικά κρητήρια. Και από εκεί θα παίρνει συμφωνα με τις αναγκες της υπηρεσίας.  ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΑΦΟΡΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΦΕΤΟΣ ΔΙΟΡΙΖΟΜΑΣΤΑΝ
Noise is relative to the silence preceding it. The more absolute the hush, the more shocking the thunderclap.

Αποσυνδεδεμένος mokrina

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Αν καποιος εχει συμμετοχη και  μια επιτυχια ΣΕ δυο προηγουμενους ΑΣΕΠ (2002 και 2004) και οχι ΣΤΟΥΣ δυο προηγουμενους (2006 ΚΑΙ 2008) θα ειναι μεσα στους πινακες;

Αποσυνδεδεμένος karxarias29

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Ναι βρε παιδιά αλλ΄η βάση του 40% θα είναι φέτος 31,5 μόρια αφού θα ενσωματωθεί στον πίνακα το 24μηνο. Κι αυτούς (160) που θα έχουν ως 31,5 θα τους διορίσει μέχρι το '12-13.

Εγώ που έχω 31,43 και όλοι οι υπόλοιποι που θα ήμασταν στο πίνακα του 24μηνου τι θα γίνουμε???????????

Μα είναι δυνατόν νε πάει τόσο ψηλά η βάση από το 21 + που ήταν φέτος ???

και πέρυσι το ίδιο γίνοταν. Το θέμα όμως είναι αν αυτο το περιβόητο 60-40 αφορά μόνο το φετεινο 60-40 που θα το σπάσει σε 2 χρονιές ή αν θα κάνει νέο ΑΣΕΠ του χρόνου για να ξαναπάρει 60-40 των όποιων θέσεων.
Πρόσεξε τώρα: αν ισχύσει η πρώτη πιθανότητα τι να το κάνω αν κάνω για το 40 τα χαρτια μου τη στιγμή που έχουν μπει οι ΟΑΕΔιτες και παίρνουν τις πιο πολλες΄θέσεις. Αν ισχύσει το δεύτερο πως είσαι σίγουρος και πάλι ότι θα διοριστείς αν οι θέσεις είναι πολύ λίγες. Και μην ξεχνάς ότι όλα αυτά αφορούν άτομα που φέτος περιμέναμε διορισμό!!!

Μα εγώ, ίσα ίσα, είμαι απόλυτα σίγουρη ότι ΔΕ θα διοριστώ τελικά φέτος. Απλώς, σου μιλάω ειλικρινά και φαντάζομαι σου έχει τύχει, έχω μείνει τόσο μα*$κας, που ΕΧΕΙ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ!! ::)

Αποσυνδεδεμένος tihea

• Ιστορικό μέλος
  • ΑΣΕΠ=Αποτελεσματικό Σύστημα Εξόντωσης Πτυχιούχων
    • Προφίλ
Επίτηδες είναι διατυπωμένα μ' αυτόν τον περίτεχνο τρόπο για να ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ότι θα διοριστούμε, να μας μπερδεψουν και να μείνουμε στ' αυγά μας. Έκανε ακριβώς αυτό που φοβόμασταν: ανθρώπους που φέτος περίμεναν διορισμό τους πετάει στα σκουπίδια και μάλιστα ανθρώπους που έχουν πετύχει και ξαναπετύχει στο ασέπ.

Για τη βάση των φιλολογων έχει ξαναγραφτεί τόσες φορές ότι θα αγγίξει τα 32 μόρια. Να σκεφτεί κανείς ότι οι του οαεδ που θα μπουν μπροστά μς στο 40% θα είναι ίσως και πάνω από 100.
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 13, 2010, 05:24:43 pm από tihea »
Η γοητεία του πληθυντικού αριθμού και η μοναξιά του σχοινοβάτη εκπαιδευτικού.

Αποσυνδεδεμένος teri

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
παιδιά δεν είναι δυνατόν. θα πάθω εγκεφαλικό.
Oleum et operam perdidi!

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Είναι απόλυτα σίγουρο ότι οι βάσεις του 40% θα πετάξουν από τη στιγμή που μπαίνουν Οαεδίτες και δεν θα υπάρχει το 24μηνο να αποροφήσει κόσμο.
Και εγώ δεν προσδοκούσα πια φέτος διορισμό, αλλά περίμενα ότι θα υπήρχε μια ρύθμιση να αποροφηθούμε σταδιακά, να μας αναγνώριζε το δικαίωμα που μας στερεί φέτος. Ενώ τώρα μας στέλνουν στις καλένδες. ΑΝ δεν αποροφηθούμε στην μεταβατική (0 θεός να την κάνει) θα μπούμε κανονικά στην ουράλίγο πιο μπροστά από τους άλλους τους καημένους που θα υποχρεωθούν να ξαναδώσουν...

Αποσυνδεδεμένος bikini

• Ιστορικό μέλος
  • Έχε ελπίδα... ΠΕ02
    • Προφίλ

Μα είναι δυνατόν νε πάει τόσο ψηλά η βάση από το 21 + που ήταν φέτος ???

Η βάση φέτος ήταν 23,770.
Κ εμένα τραγικό μου φαίνεται το σενάριο να εκτιναχτεί στα ύψη η βάση του 40%...  ???

Υ.Γ: Πιστεύω πως στο ΥπΕΠΘ δεν ξέρουν τι τους γίνεται κ το 24μηνο θα προσληφθεί κανονικά, αν όχι φέτος, τουλάχιστον σταδιακά στη μεταβατική. Αυτό πιστεύω, προσωπική μου εκτίμηση.
Δεν ανέχομαι πια να περιτριγυρίζομαι από

1) "μαλθακούς"
2) ξερόλες
3) ανθρώπους που κοιτάζουν τους άλλους αφ' υψηλού ._

Αποσυνδεδεμένος dmath

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Το μόνο που δίνει στο 24μηνο είναι να μη χρειαστείς να ξαναδώσεις για να μπεις στο νέο πίνακα που θα περιέχει ΑΣΕΠ προυπηρεσία, μεταπτυχιακα κλπ κοινωνικά κρητήρια. Και από εκεί θα παίρνει συμφωνα με τις αναγκες της υπηρεσίας.  ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΑΦΟΡΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΦΕΤΟΣ ΔΙΟΡΙΖΟΜΑΣΤΑΝ

Το αντίθετο!

Σε υποχρεώνει να ξαναδώσεις και σου πριμοδοτεί μικρότερη βάση...
Το σύμπαν είναι άπειρο , η βλακεία των ανθρώπων είναι άπειρη ! Για το πρώτο δεν είμαι και τόσο σίγουρος !
                                              ''Αλμπερτ Αινστάιν''

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182667
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 671
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144