0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μισό, ρε παιδιά, για να καταλάβω. Εμείς δεν εντασσόμαστε ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ στο 40%
Αφου οι έχοντες 24 μήνες προυπηρεσία δεν θα χρειάζεται να δώσουν ΑΣΕΠ, επομενως θα διορίζονται από τον πίνακα, έτσι δεν καταλάβατε;
Ναι βρε παιδιά αλλ΄η βάση του 40% θα είναι φέτος 31,5 μόρια αφού θα ενσωματωθεί στον πίνακα το 24μηνο. Κι αυτούς (160) που θα έχουν ως 31,5 θα τους διορίσει μέχρι το '12-13.Εγώ που έχω 31,43 και όλοι οι υπόλοιποι που θα ήμασταν στο πίνακα του 24μηνου τι θα γίνουμε??
Παράθεση από: karxarias29 στις Απριλίου 13, 2010, 04:28:42 pmΜισό, ρε παιδιά, για να καταλάβω. Εμείς δεν εντασσόμαστε ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ στο 40% και πέρυσι το ίδιο γίνοταν. Το θέμα όμως είναι αν αυτο το περιβόητο 60-40 αφορά μόνο το φετεινο 60-40 που θα το σπάσει σε 2 χρονιές ή αν θα κάνει νέο ΑΣΕΠ του χρόνου για να ξαναπάρει 60-40 των όποιων θέσεων. Πρόσεξε τώρα: αν ισχύσει η πρώτη πιθανότητα τι να το κάνω αν κάνω για το 40 τα χαρτια μου τη στιγμή που έχουν μπει οι ΟΑΕΔιτες και παίρνουν τις πιο πολλες΄θέσεις. Αν ισχύσει το δεύτερο πως είσαι σίγουρος και πάλι ότι θα διοριστείς αν οι θέσεις είναι πολύ λίγες. Και μην ξεχνάς ότι όλα αυτά αφορούν άτομα που φέτος περιμέναμε διορισμό!!!
Παράθεση από: tihea στις Απριλίου 13, 2010, 04:31:27 pmΝαι βρε παιδιά αλλ΄η βάση του 40% θα είναι φέτος 31,5 μόρια αφού θα ενσωματωθεί στον πίνακα το 24μηνο. Κι αυτούς (160) που θα έχουν ως 31,5 θα τους διορίσει μέχρι το '12-13.Εγώ που έχω 31,43 και όλοι οι υπόλοιποι που θα ήμασταν στο πίνακα του 24μηνου τι θα γίνουμε??Μα είναι δυνατόν νε πάει τόσο ψηλά η βάση από το 21 + που ήταν φέτος
Παράθεση από: papagalia στις Απριλίου 13, 2010, 04:31:48 pmΑφου οι έχοντες 24 μήνες προυπηρεσία δεν θα χρειάζεται να δώσουν ΑΣΕΠ, επομενως θα διορίζονται από τον πίνακα, έτσι δεν καταλάβατε; Το μόνο που δίνει στο 24μηνο είναι να μη χρειαστείς να ξαναδώσεις για να μπεις στο νέο πίνακα που θα περιέχει ΑΣΕΠ προυπηρεσία, μεταπτυχιακα κλπ κοινωνικά κρητήρια. Και από εκεί θα παίρνει συμφωνα με τις αναγκες της υπηρεσίας. ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΑΦΟΡΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΦΕΤΟΣ ΔΙΟΡΙΖΟΜΑΣΤΑΝ