*

Αποστολέας Θέμα: Εξαίρεση 24μηνου+ΑΣΕΠ από διορισμούς και μεταβατική - συντονισμός αντίδρασης  (Αναγνώστηκε 61020 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος GIDA

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
εγω καταλαβα οτι στον ενιαιο πίνακα που είναι μόνο οι προϋπηρεσίες βάζει και το 24μηνο και τους αναπληρωτες. Σωστα τα λέω; ; ;

Σε ότι αφορά τις προσλήψεις  αναπληρωτών ότι ίσχυε μέχρι σήμερα θα ισχύει και μέχρι τον νέο ΑΣΕΠ.

Για τον διορισμό του 40% ότι ίσχυε μέχρι σήμερα θα ισχύει και για τα επόμενα 2 ακαδημαϊκά έτη.

[/quote
οι αναπληρωτες από τον πίνακα διορισμών ή από τον αναπληρωτών, όπως μέχρι σήμερα;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος rozy4

• Ιστορικό μέλος
  • Η ζωή είναι ωραία φιλαράκο
    • Προφίλ
οι μειωμένες κατά 70% προσλήψεις αναπληρωτών μειωμένου ή πλήρους  :P :P ωραρίου από τον γνωστό μέχρι σήμερα πίνακα αναπληρωτών

Αποσυνδεδεμένος dmath

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ

Αν κατάλαβα καλά αφήνει το νόμο για το 24μηνο όπως είναι για 2 χρόνια!

Ο νόμος όμως λέει ότι στους διορισμούς προηγείται το 24μηνο ! Μήπως βάζει το 24μηνο στο 40% ;
Δεν φαίνεται να βάζει το 24μηνο στο 40%, γιατί αναφέρεται ότι καταργείται μόνο η παρ. 1 του άρθρου 5 του Ν.3687/2008, που αφορά τους 30μηνίτες. Αντίθετα διατηρείται η παρ. 2 του ίδιου άρθρου , που αφορά τους 24μηνίτες.

"2. Εκπαιδευτικοί που συμπληρώνουν είκοσι τέσσερις (24) μήνες πραγματικής προϋπηρεσίας προσωρινού αναπληρωτή ή ωρομίσθιου εκπαιδευτικού σε δημόσια σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, αρμοδιότητας του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων, και έχουν λάβει τη βαθμολογική βάση σε οποιονδήποτε διαγωνισμό εκπαιδευτικών του Α.Σ.Ε.Π., διορίζονται από το σχολικό έτος 2008−2009 και εφεξής στον κλάδο επιτυχίας τους και μόνο, σύμφωνα με τις ανάγκες της Υπηρεσίας,..."

Αυτές οι ανάγκες της υπηρεσίας είναι ο γρίφος .

Eτοιμαστείτε για επισκέψεις στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ! ;D ;D ;D
Το σύμπαν είναι άπειρο , η βλακεία των ανθρώπων είναι άπειρη ! Για το πρώτο δεν είμαι και τόσο σίγουρος !
                                              ''Αλμπερτ Αινστάιν''

Αποσυνδεδεμένος tihea

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΑΣΕΠ=Αποτελεσματικό Σύστημα Εξόντωσης Πτυχιούχων
    • Προφίλ
δεν δεσμεύεται να απορροφήσει ούτε έναν. Μην ξεχνάτε το Συμφωνο σταθερότητας και το ΔΝΤ.
Συγνώμη βρε παιδιά αλλά πάλι το δέντρο κοιτάμε και χάνουμε το δάσος.

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ!! Όλη η ουσία είναι η μείωση διορισμών και προσλήψεων και σε λίγο... ακόμη και οι απολύσεις.
Να ασκήσουμε άμεσα πίεση σε ΟΛΜΕ και ΔΟΕ για κινητοποιήσεις μέσα στην εβδομάδα.
Όποιος από μας λείπει πλέον από το αυριανό συλλαλητήριο ας καταλάβει ότι έχει υπογράψει την καταδίκη του μια κι έξω.
Μην τους αφήνουμε άλλο να μας βλέπουν σαν ενοχλητικούς αρριθμούς στα κιτάπια τους!!!!!
Η γοητεία του πληθυντικού αριθμού και η μοναξιά του σχοινοβάτη εκπαιδευτικού.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος Spartakos

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Το "σύμφωνα με τις ανάγκες της υπηρεσίας" δε σημαίνει ότι το 2012 κάνεις  διαγωνισμό ενώ δεν έχεις διορίσει αυτούς που κατοχύρωσαν το δικαίωμα. Αφήνει στο νομοθέτη ένα χρονικό περιθώριο.
Το θέμα όμως δεν είναι το νομικό ζήτημα. Το κυριότερο είναι το ηθικό: τον κόπο μας δεν τον σεβάστηκαν και, σαν να μην έφτανε αυτό, δε βγαίνουν να πουν ξεκάθαρα ότι δε μας διορίζονται. Κρύβονται πίσω από τις λέξεις και τις αορισίες. Τέτοια σιχαμάρα δεν έχω ξανανιώσει για άνθρωπο, ειλικρινά το λέω.

Αποσυνδεδεμένος aeee

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
δεν δεσμεύεται να απορροφήσει ούτε έναν. Μην ξεχνάτε το Συμφωνο σταθερότητας και το ΔΝΤ.

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ!! Όλη η ουσία είναι η μείωση διορισμών και προσλήψεων και σε λίγο... ακόμη και οι απολύσεις.
Όποιος από μας λείπει πλέον από το αυριανό συλλαλητήριο ας καταλάβει ότι έχει υπογράψει την καταδίκη του μια κι έξω.
Μην τους αφήνουμε άλλο να μας βλέπουν σαν ενοχλητικούς αρριθμούς στα κιτάπια τους!!!!!

136 μελη  και 279 επισκεπτες ξενυχτούμε τωρα εαν πάμε όλοι........

Αποσυνδεδεμένος BATMAN

• Πλήρες μέλος
  • NICK BAT
    • Προφίλ
Συναδελφοι

Θα κανει νεο πινακα 24μηνιτων στον οποιο θα μετρωνται τα ακαδημαικα κριτηρια τα κοινωνικα συμφωνα με το νεο αρθρο 3
Καταλαβα σωστα?

Αποσυνδεδεμένος glauki

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Πού το διάβασες αυτό;;;
Κι αυτό θα περάσει...

Αποσυνδεδεμένος BATMAN

• Πλήρες μέλος
  • NICK BAT
    • Προφίλ
Παραγραφος 10 αρθρου 9 Μεταβατικες διαταξεις τελευταια προταση Για διαβαστε για διαβαστε καλα να δουμε τι εννοει ο ποιητης

Αποσυνδεδεμένος rozy4

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Παραγραφος 10 αρθρου 9 Μεταβατικες διαταξεις τελευταια προταση Για διαβαστε για διαβαστε καλα να δουμε τι εννοει ο ποιητης

για τους πολύτεκνους κλπ κατηγορίες μιλάει

Αποσυνδεδεμένος jimy100

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ

Και το κυριότερο: Πρέπει να κηρυχθεί άμεσα απεργία μέσα στην εβδομάδα! Στις 4/5 θα είναι πολύ αργά- αν και έναν νόμο τον αντιπαλεύεις και αφού ψηφιστεί, ας το έχουμε αυτό στο πίσω μέρος του μυαλού μας.

Αποσυνδεδεμένος aiax

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Μεγάλη αξία δεν της δίνουμε, ρε παιδιά; Καθόμαστε νυχτιάτικα εδώ και τόσους μήνες και προσπαθούμε να ερμηνεύσουμε τι είπε, τι δηλωσε, τι εννόησε. Άι σιχτίρ πια!!
Έχουμε χάσει την ηρεμία μας. Συμφωνώ με τον Spartako. Τέτοια σιχαμάρα κι εγώ δεν έχω ξανανιώσει για άνθρωπο. Αισθάνομαι ότι τόσες θυσίες πήγαν χαμένες. Θέλω τα χρόνια μου πίσω, δε θέλω το κωλοδημόσιό τους. Το βέβαιο πάντως είναι ότι από αύριο δε θα βγάζω την αντίδρασή μου στο πληκτρολόγιο. Ο πραγματικός αγώνας τώρα αρχίζει

Αποσυνδεδεμένος rozy4

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ

Και το κυριότερο: Πρέπει να κηρυχθεί άμεσα απεργία μέσα στην εβδομάδα! Στις 4/5 θα είναι πολύ αργά- αν και έναν νόμο τον αντιπαλεύεις και αφού ψηφιστεί, ας το έχουμε αυτό στο πίσω μέρος του μυαλού μας.

όπως τα λες ειναι αλλά τώρα πρέπει να παλέψουμε να μην ψηφιστεί, μετά βλέπουμε τι μπορούμε να κάνουμε. Κάθε πράγμα στον καιρό του κι ο κολιός τον Αύγουστο.

Με τη διαδικασία του κατεπείγοντος πάει. Τι φοβάται η Διαμαντοπούλου;
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 27, 2010, 08:30:14 am από rozy4 »

Αποσυνδεδεμένος lastmoican

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
         Απάντηση με παράθεση
Μεγάλη αξία δεν της δίνουμε, ρε παιδιά; Καθόμαστε νυχτιάτικα εδώ και τόσους μήνες και προσπαθούμε να ερμηνεύσουμε τι είπε, τι δηλωσε, τι εννόησε. Άι σιχτίρ πια!!
Έχουμε χάσει την ηρεμία μας. Συμφωνώ με τον Spartako. Τέτοια σιχαμάρα κι εγώ δεν έχω ξανανιώσει για άνθρωπο. Αισθάνομαι ότι τόσες θυσίες πήγαν χαμένες. Θέλω τα χρόνια μου πίσω, δε θέλω το κωλοδημόσιό τους. Το βέβαιο πάντως είναι ότι από αύριο δε θα βγάζω την αντίδρασή μου στο πληκτρολόγιο. Ο πραγματικός αγώνας τώρα αρχίζει

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182687
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 656
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144