0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
φίλε/η tempo, όπως τα λέει ο φίλος vsk είναι... απλά εγώ θεώρησα ότι όλοι κάνουν αίτηση για παντού σε μια τέτοια κατάσταση και δεν έλαβα υπόψη μου την περίπτωση για επιλογή μόνο περιοχών "φιλέτων".Πάντως όπως και να΄χει, οι ελπίδες είναι πολύ λίγες.
ερώτηση: Είμαι ΠΕ70 και διορίζομαι φέτος με το 40%. Υπάρχει λόγος να κάνω τα χαρτιά μου και για αναπληρώτρια για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο; Ή αφού είμαι μέσα στους 860 που προκήρυξαν με το 40% δεν ασχολούμαι;
Στην αίτηση που έκανα για αναπληρωτές δεν δήλωσα σε κάποιο σημείο την συμμετοχή μου στον τελευταίο διαγωνισμό ΑΣΕΠ, οπότε και τα μόρια που λαμβάνω, εφόσον είχα γράψει πάνω από την βάση. Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει κατι που πρέπει να κάνω ή αυτόματα και μέσω της βάσης δεδομένων τους θα το βρούν και άρα θα τα προσμετρήσουν?Ευχαριστώ
Ήθελα να ρωτήσω, πώς γίνεται κάποιος να προσληφθεί ως αναπληρωτής? Εννοώ με ποιά κριτήρια επιλέγουν κάποιον έναντι κάποιου άλλου. Κάτι είδα οτι γίνεται μέσω διαγωνισμού ΑΣΕΠ αλλά δεν έχω καταλάβει καλά!! Please Help me!!Επίσης έχω ακούσει ότι αν κάποιος είναι αναπληρωτής για κάποια χρόνια ( δεν γνωρίζω πόσα) μετά διορίζεται μόνιμος . Δεν ξέρω τι συμβαίνει στην περίπτωση των ωρομίσθιων όμως. ΑΝ ξέρει κανείς ασ με ενημερώσει και εμένα!!!