0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεσηκατ αρχην δεν σνομπαρουμε οι της φιλολογιας ΚΑΝΕΝΑΝ...εσεις οι φπψτες ειστε κομπλεξικοι και θελετε να πιστευετε πως με τα παιδαγωγικα σας θα κατακτησετε το κοσμο ολακερο...εχω την εντυπωση πως εμεις οι του φιλολογικου απλα υπερασπιζομαστε τη θεση μας...συγγνωμη που τα λεω ετσι ωμα αλλα δεν μπορω να ασχολουμαι αλλο με ανοητα πραγματα...ειστε για γελια και γ κλαματα...χανετε την ουσια του θεματος...συνεχιστε την αντιπαραθεση σας μονοι σας αφοι δεν καταλαβαινετε...εγω αποχωρω...αρκετα εκνευριστηκα παλι...
κατ αρχην δεν σνομπαρουμε οι της φιλολογιας ΚΑΝΕΝΑΝ...εσεις οι φπψτες ειστε κομπλεξικοι και θελετε να πιστευετε πως με τα παιδαγωγικα σας θα κατακτησετε το κοσμο ολακερο...εχω την εντυπωση πως εμεις οι του φιλολογικου απλα υπερασπιζομαστε τη θεση μας...συγγνωμη που τα λεω ετσι ωμα αλλα δεν μπορω να ασχολουμαι αλλο με ανοητα πραγματα...ειστε για γελια και γ κλαματα...χανετε την ουσια του θεματος...συνεχιστε την αντιπαραθεση σας μονοι σας αφοι δεν καταλαβαινετε...εγω αποχωρω...αρκετα εκνευριστηκα παλι...
δεν τα πολυκατεχω της φιλοσοφικης και λαθος μου που μιλησα χωρις να ειμαι χιλια τα εκατο σιγουρη.απλα επειδη μιλαμε για το τωρα νομιζω οτι το ΦΠΨ δεν ειναι το ιδιο με τη φιλοσοφικη.είναι λιγο κατωτερο..μου θυμιζει την αιωνια διαμαχη που εχουμε εμεις απο το μαθηματικο αθηνων με το σεμφε του πολυτεχνειου..οι σεμφιτες μαθηματικοι δεν ειναι, φυσικοι δεν ειναι μηχανικοι δεν ειναι ...ειναι λιγο απο ολα...