0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν π.χ στα 4 χρόνια που δουλεύεις στο ιδιωτικό γίνει ΑΣΕΠ και διοριστείς δεν μπορείς να φύγεις; Ή στα δύο φεύγεις ή στα 6;
Αν σε πάρουν σε ιδιωτικό σχολείο σαν ωρομίσθιο με μειωμένο ωράριο (8 ώρες) για την φετινή σεζόν, τότε:Συγκεντρώνεις μόρια τα οποία θα προστεθούν στον πίνακα αναπληρωτών Δευτεροβάθμιας?
Καλησπέρα, είμαι ΠΕ70 και στον πίνακα αναπληρωτών με μηδενική προυπηρεσία. Όπως έχουν τα πράγματα προβλέπεται να με πάρουν Νοέμβρη-Δεκέμβρη. Για την πρώτη χρονιά, όπως διάβασα, μπορώ να δουλέψω σε ιδιωτικό και εαν με καλέσουν ως αναπληρώτρια να παίρνω τα μόρια της περιοχής που με κάλεσαν. Όμως αυτό που με φοβίζει είναι μην τυχόν μου ανανεώσουν τη σύμβαση στο ιδιωτικό και για την επόμενη χρονιά και εγκλωβιστώ για μια διετία στο ιδιωτικό. Υπάρχει περίπτωση να συμβεί κάτι τετοιο; Ευχαριστώ....
Επειδή είναι περίπλοκα τα πράγματα και δεν μπορώ να στα εξηγήσω γραπτά, γιατί είναι πολλά...Κάνε ένα τηλέφωνο στη Διεύθυνση Ιδιωτικής Εκπαίδευσης του ΥΠΕΠΘτηλεφωνα: 210-344.21.12 και 210-344.27.33Θα σε εξυπηρετήσουν και θα σε κατατοπίσουν...
...Αν όχι, δεν νομίζω να ρισκάρω τον εγκλωβισμό στο ιδιωτικό για τουλάχιστον 2 χρόνια...