0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑ
Αρίστο σε παρακολουθώ καιρό. Είσαι οξυδερκής και αντιλαμβάνεσαι πράγματα πολύ εύκολα. Θεωρώ όμως ότι κάποιες φορές γίνεσαι απόλυτος. Πρώτα ας ξεκαθαρίσουμε κάτι. Εμένα με συμφέρει να γίνει αυτό που υποστηρίζεις δηλαδή επιτυχόντες 2009. Όμως επιμένω δεν αναφέρει πουθενά ασεπ 2009. Αν συνδέσεις το άρθρο 3 Πίνακες τελικοί κατάταξης εκπαιδευτικών με τη μεταβατική περίοδο θα διαπιστώσεις το εξής. Θα δημιουργηθεί ένας νέος πίνακας με επιτυχόντες ασεπ. Σου δίνεται η δυνατότητα να επιλέξεις τον καλύτερο σου ΑΣΕΠ. Γιατί να επιλεγούν μόνο οι επιτυχόντες του 2009, όταν μάλιστα η εφημερίδα δεν το αναφέρει? Γιατί οι επιτυχόντες του 2007 να έχουν ισχύ το 2013 και όχι το 2010 και 2011? Περιμένω επιχειρήματά σου όχι για να έρθουμε σε αντιπαράθεση αλλά για να αναπτύξουμε γόνιμο διάλογο και να μπορέσουμε να κοιμηθούμε λίγο ήσυχα απόψε,
παιδιά καλησπέρα.εγώ στις 30-6-2010 συμπληρώνω 26,5 περιπου μόρια καθαρής προυπηρεσίαςΠΕ 02).Έχω επιτυχία στον ασεπ 20007 και 2009 με 9.444 μόρια πάνω απο τη βάση στον πρώτο και 9.55 στο δεύτερο.στον νέο πινακα που θα δημιουργηθεί θα μετρήσουν αυτες οι επιτυχίες?Η μεταβατική δεν με πιάνει και το 24μηνο το καταργεί από ότι κατάλαβα οπότε.....
καλημέρα κι απο μένα. Δεν είμαι φιλόλογος αλλά κατάλαβα τί εννοεί για τυς αναπληρωτές. Το 60% θα είναι οι διοριστέι ΑΣΕΠ που δεν θα διοριστούν φέτος (αλλά του χρόνου) καιτο 40% απο τους Πίνακες διορισμών , δηλαδή κι εδώ θα πάρει αναπληρωτές αυτούς που διορίζονται του χρονου. Τον Πίνακα διορισμώ επισήμως έτσι τον αποκαλούν "Ενιαίο Πίνακα Αναπληρωτών του άρθρου 6 παρ.2α περ.ββ’ του Ν. 3255/2004" Οπότε του χρονου αναπληρωτές θα δουλέψουν οπωσδήποτε αυτοί που διοριζονται του χρονου 2011-12 .Από κει κι επειτα αν δεν φθανουν , προφανώς οι επόμενοι από το κλειδωμένο Πϊνακα διορισμών.