*

Αποστολέας Θέμα: Αναπληρωτές Φιλόλογοι - Νέο σύστημα  (Αναγνώστηκε 79241 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος bikini

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Έχε ελπίδα... ΠΕ02
    • Προφίλ
Απ: Αναπληρωτές Φιλόλογοι - Νέο σύστημα
« Απάντηση #98 στις: Απριλίου 25, 2010, 06:53:58 am »
Δεν ανέχομαι πια να περιτριγυρίζομαι από

1) "μαλθακούς"
2) ξερόλες
3) ανθρώπους που κοιτάζουν τους άλλους αφ' υψηλού ._

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:53:38 »

Αποσυνδεδεμένος aristos2

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Οι "δανειστές" επιτρέπουν την ύπαρξη σχολείων;
    • Προφίλ
« Απάντηση #99 στις: Απριλίου 25, 2010, 07:58:53 am »
Αρίστο σε παρακολουθώ καιρό. Είσαι οξυδερκής και αντιλαμβάνεσαι πράγματα πολύ εύκολα. Θεωρώ όμως ότι κάποιες φορές γίνεσαι απόλυτος.
 Πρώτα ας ξεκαθαρίσουμε κάτι. Εμένα με συμφέρει να γίνει αυτό που υποστηρίζεις δηλαδή επιτυχόντες 2009. Όμως επιμένω δεν αναφέρει πουθενά ασεπ 2009.
 Αν συνδέσεις το άρθρο 3 Πίνακες τελικοί κατάταξης εκπαιδευτικών με τη μεταβατική περίοδο θα διαπιστώσεις το εξής. Θα δημιουργηθεί ένας νέος πίνακας με επιτυχόντες ασεπ. Σου δίνεται η δυνατότητα να επιλέξεις τον καλύτερο σου ΑΣΕΠ. Γιατί να επιλεγούν μόνο οι επιτυχόντες του 2009, όταν μάλιστα η εφημερίδα δεν το αναφέρει? Γιατί οι επιτυχόντες του 2007 να έχουν ισχύ το 2013 και όχι το 2010 και 2011?
 Περιμένω επιχειρήματά σου όχι για να έρθουμε σε αντιπαράθεση αλλά για να αναπτύξουμε γόνιμο διάλογο και να μπορέσουμε να κοιμηθούμε λίγο ήσυχα απόψε,

Δεν ξέρω πόσο καιρό με παρακολουθείς, αλλά πρέπει επιτέλους να με διαφοροποιήσεις απ' τον arist2

Η γνώμη μου: η εφημερίδα, στ' όνομα της αποκλειστικότητας, έσπευσε να δημοσιεύσει τμήμα, περίληψη ή ολόκληρο το νομοσχέδιο. Η λογική μου λέει: περίληψή του, μιας και το επίσημο νομοσχέδιο δεν είναι δυνατό να παραμένει τόσο ασαφές.

Αν και οι εικασίες δε μου αρέσουν, από τις ασάφειες της εφημερίδας προκύπτουν τα εξής:
ΓΙΑ ΑΝ/ΤΕΣ (τα 2 προσεχή έτη): - ή κλήση με παλιό τρόπο (λάθος διατύπωση εφημερίδας)
                                              - ή 60 από πίνακα διοριστέων/επιτυχόντων του ΑΣΕΠ του 2009 (μου μοιάζει αυθαίρετο και παράλογο, αφού αδικεί τους επιτυχόντες του 2007, που από το 2012 τους πριμοδοτεί) και 40 από κλειδωμένο πίνακα αναπληρωτών
                                             - ή 60 από νέο πίνακα , δημιουργημένο με τα κριτήρια του πίνακα που θα δημιουργηθεί μετά το νέο ΑΣΕΠ (του 2011 ή 2012), δηλ. με τον καλύτερο ΑΣΕΠ από 2009, 2007, ίσως και 2005 + τις λοιπές προσαυξήσεις και 40 από κλειδωμένο πίνακα  αναπληρωτών.
ΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΜΟΝΙΜΩΝ της 2ετίας, προφανώς, με το γνωστό 60-40.

Από το 2012, και μετά το νέο ΑΣΕΠ, όλοι , μόνιμοι και αν/τές, από το νέο πίνακα, όπου όποιος έχει μεγάλη επιτυχία στον ΑΣΕΠ του 2007 ή του 2009 και αξιόλογη προϋπηρεσία δεν ξαναδίνει και θέτει σοβαρότατη υποψηφιότητα για διορισμό το 2012, άντε το 2013.

Ως την επίσημη ανακοίνωση του νομοσχέδιου, πάντως, θεωρώ περιττή και ψυχοφθόρα κάθε άλλη αναφορά στην εφημερίδα και σας αφήνω στ' "αριθμολάγνα" χέρια του  arist2 , που επιμένω πως είναι άλλος GERMANΕ ή -ΙΔΑ ...!

Καλήμερα και καλή επάνοδο στην ηρεμία ...
Πριν απ’ τα μάτια μου ήσουν φως.
Πριν απ’ τον Έρωτα έρωτας
Κι όταν σε πήρε το φιλί,
Γυναίκα ...

Αποσυνδεδεμένος mitsy

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Oso zeis mathaineis...
    • Προφίλ
« Απάντηση #100 στις: Απριλίου 25, 2010, 08:02:49 am »
καλημέρα!
βλέπω όλοι είμαστε στο πόδι πρωι πρωι σαββάτου και κυριακής!
διάβασα όσα γράψατε!
το παρόν σύστημα θα ισχύσει έως το 2011-2012.
το πρόβλημα είναι ότι θα γίνουν μειώσει προσλήψεων!
διαφορετικά θα μονιμοποιούνταν όλοι όσοι περίμεναν το διάστημα αυτό.
επομένως, μετά τη μεταβατική όποιος έχει ασεπ θα μετρήσει, όποιος δεν έχει και έχει πάνω από 24μήνες προυπηρεσία θα τον εντάσσει κι αυτόν με τη χαμηλότερη βάση (50-55).
απο'κει και πέρα πάλι θα περιμένει έως ότου διοριστεί.
εν ολίγοις, θεωρώ πως δεν αλλάζει τίποτα από τα ισχύοντα, παρά μόνο το 40% το οποίο έως τώρα δεν είχε ασεπ.
ε από τη μεταβατική και εξής θα έχει κι αυτό!αφού θα έχει άνω των 24 μηνών προυπηρεσία!
πέρα βρέχει δηλαδή!
τα προβλήματα ξεκινούν αποκει και μετά με τους νεοδιόριστους!
με τις μεταθέσεις αποσπάσεις με μέντορες κ δεν ξέρω κι εγώ τι αλλο!
νομίζει ότι πρωτοτυπεί και ουσιαστικά κάνει μια τρύπα στο νερό.
κι εμένα προσωπικά δεν μου λέει τίποτα ένας τέτοιος υπουργός που το παίζει μεταρρυθμιστής και ψυχοπονιάρης για τους μαθητές και κατουσίαν δεν κάνει τίποτα!απλώς εκτελεί εντολές!
που είναι η ειδική αγωγή;;;
οι μπάρες;;;
οι γραφομηχανες μπράιγ;;
το ειδικο προσωπικο;;
οι θεραπευτικές πισίνες;;
οι αίθουσες αισθητηριακής ολοκλήρωσης ;;;
και πλείστα αλλα απλά και σύνθετα;;
και τοπρόβλημά της είναι το ασεπ;;; που στη τελική αν δεν το έχω θα με βάλει με τη βαση!!!
δεν μας χ.....ει λέω εγώ!!!!

Αποσυνδεδεμένος VIR

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #101 στις: Απριλίου 25, 2010, 08:40:24 am »
παιδιά καλησπέρα.εγώ στις 30-6-2010 συμπληρώνω 26,5 περιπου μόρια καθαρής προυπηρεσίαςΠΕ 02).Έχω επιτυχία στον ασεπ 20007 και 2009 με 9.444 μόρια πάνω απο τη βάση στον πρώτο και 9.55 στο δεύτερο.στον νέο πινακα που θα δημιουργηθεί θα μετρήσουν αυτες οι επιτυχίες?Η μεταβατική δεν με πιάνει και το 24μηνο το καταργεί από ότι κατάλαβα οπότε.....

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:53:38 »

Αποσυνδεδεμένος inw

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
    • http://filologoi02.webnode.gr/(Σύλλογος Φιλολόγων)
« Απάντηση #102 στις: Απριλίου 25, 2010, 09:17:05 am »
Καλημέρα. Αrist2 και Αristo2 μπορείτε να γίνετε λίγο πιο σαφείς για να καταλάβουμε κι εμείς τι θα γίνει.Ευχαριστώ.
http://filologoi02.webnode.gr/(Σύλλογος Φιλολόγων)

Αποσυνδεδεμένος velis

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #103 στις: Απριλίου 25, 2010, 09:27:22 am »
καλημέρα κι απο μένα. Δεν είμαι φιλόλογος αλλά κατάλαβα τί εννοεί για τυς αναπληρωτές. Το 60% θα είναι οι διοριστέι ΑΣΕΠ που δεν θα διοριστούν φέτος (αλλά του χρόνου) καιτο 40% απο τους Πίνακες διορισμών , δηλαδή κι εδώ θα πάρει αναπληρωτές αυτούς που διορίζονται του χρονου. Τον Πίνακα διορισμώ επισήμως έτσι τον αποκαλούν "Ενιαίο Πίνακα Αναπληρωτών του άρθρου 6 παρ.2α περ.ββ’ του Ν. 3255/2004"

Οπότε του χρονου αναπληρωτές θα δουλέψουν οπωσδήποτε αυτοί που διοριζονται του χρονου 2011-12 .Από κει κι επειτα αν δεν φθανουν , προφανώς οι επόμενοι από το κλειδωμένο Πϊνακα διορισμών.

Αποσυνδεδεμένος dmath

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #104 στις: Απριλίου 25, 2010, 09:56:28 am »
παιδιά καλησπέρα.εγώ στις 30-6-2010 συμπληρώνω 26,5 περιπου μόρια καθαρής προυπηρεσίαςΠΕ 02).Έχω επιτυχία στον ασεπ 20007 και 2009 με 9.444 μόρια πάνω απο τη βάση στον πρώτο και 9.55 στο δεύτερο.στον νέο πινακα που θα δημιουργηθεί θα μετρήσουν αυτες οι επιτυχίες?Η μεταβατική δεν με πιάνει και το 24μηνο το καταργεί από ότι κατάλαβα οπότε.....

Με την κίνηση 24μήνου έχεις ασχοληθεί;
Το σύμπαν είναι άπειρο , η βλακεία των ανθρώπων είναι άπειρη ! Για το πρώτο δεν είμαι και τόσο σίγουρος !
                                              ''Αλμπερτ Αινστάιν''

Αποσυνδεδεμένος VIR

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #105 στις: Απριλίου 25, 2010, 10:04:37 am »
όχι, για πες μου dmath.

Αποσυνδεδεμένος GEORG|OS

• Νέο μέλος
  • *
  • .
    • Προφίλ
« Απάντηση #106 στις: Απριλίου 25, 2010, 12:27:19 pm »
Καλημέρα κι από μένα......

Φιλόλογος, ο οποίος έχει επιτυχία στον ΑΣΕΠ του 2005- 2007

Μήνες καθαρής προϋπηρεσίας= 22,5
Μήνες προϋπηρεσίας με δυσπρόσιτα = 31,5

Αποσυνδεδεμένος aeee

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #107 στις: Απριλίου 25, 2010, 03:01:29 pm »
καλημέρα κι απο μένα. Δεν είμαι φιλόλογος αλλά κατάλαβα τί εννοεί για τυς αναπληρωτές. Το 60% θα είναι οι διοριστέι ΑΣΕΠ που δεν θα διοριστούν φέτος (αλλά του χρόνου) καιτο 40% απο τους Πίνακες διορισμών , δηλαδή κι εδώ θα πάρει αναπληρωτές αυτούς που διορίζονται του χρονου. Τον Πίνακα διορισμώ επισήμως έτσι τον αποκαλούν "Ενιαίο Πίνακα Αναπληρωτών του άρθρου 6 παρ.2α περ.ββ’ του Ν. 3255/2004"

Οπότε του χρονου αναπληρωτές θα δουλέψουν οπωσδήποτε αυτοί που διοριζονται του χρονου 2011-12 .Από κει κι επειτα αν δεν φθανουν , προφανώς οι επόμενοι από το κλειδωμένο Πϊνακα διορισμών.

εαν πάρει αναπληρωτες το 60% του Ασεπ, προκειται για 120 άτομα, ετσι δεν ειναι; ; ;
μα εαν φετος τα σχολεια χρειαστηκαν 1100+ αναπληρωτες, τοτε τους υπολοιπους εαν πάρει -λεμε- απο που θα τους πάρει; ; ; ;

pasok

• Επισκέπτης
« Απάντηση #108 στις: Απριλίου 25, 2010, 03:48:05 pm »
 σχετικα με τους διορισμους  ...Απο εδω και στο εξης τα μορια λογω δυσπροσιτης περιοχης θα μετρουν διπλα. Τον σεπτεμβρη θα γινουν διορισμοι αναπληρωτων απο ενιαιο πινακα προσωρινων αναπληρωτων που εχει και ασεπ μεσα ,24 μηνο και ασεπ, καθως και ολες τις κατηγοριες. Θα το δειτε και στο προσεχες νομοσχεδιο.

Αποσυνδεδεμένος k-z

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #109 στις: Απριλίου 25, 2010, 03:52:23 pm »
εννοείς δηλ. τον σημερινό πίνακα αναπληρωτών αφού φύγουν όσοι δεν έχουν καμία επιτυχία στο ασεπ

pasok

• Επισκέπτης
« Απάντηση #110 στις: Απριλίου 25, 2010, 03:56:31 pm »
τον ηδη υπαρχον πινακα χωρις καμια αλλαγη. δεν φευγει κανεις

Αποσυνδεδεμένος k-z

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #111 στις: Απριλίου 25, 2010, 04:08:57 pm »
είσαι σίγουρος γι αυτά που λες?αμα είναι όντως έτσι να ηρεμήσω και εγώ που μετά από 3 ασεπ είμαι σε καλή θέση για αναπλήρωση αλλά σε κακή για διορισμό

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182687
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 656
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)