0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ έχω πτυχίο απο την δεκαετία του 80 και μου λες πως απέκτησα την προυπηρεσία μου στον ΟΑΕΔ ρε τσουτσέκια.Έπρεπε να έχω διοριστεί απο την δεκαετία του 90 με προυπηρεσία απο το ΥΠΕΠΘ. Αλλά ποτέ δεν με κάλεσαν στο ΥΠΕΠΘ ( γιατί δεν είχα μέσο) και ας έκανα τα χαρτίά μου απο το 1987.
Απ΄το στόμα σου...ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θίγεται απ΄την απορρόφηση του 24μήνου στη μεταβατική. Τουναντίον. Ωφελούνται και οι του 40% και οι επιλαχόντες διοριστέοι. Θάπρεπε όλοι να είναι στο πλευρό μας.
στην ομάδα του 24μηνου είμαι και εγώ dmath και έχω δώσει και χρήματα μάλιαστα αν θες να ξέρεις,και δικαιούμαι να είμαι γιατι οι 23,5 μήνες προυπηρεσία είναι από υπεπθ(κατόπιν 3 επιτυχιών στον ασεπ) και οι 2, 5 απο οαεδ.ΔΕν με ρώτησε κανείς από που προέρχεται μήνα προς μήνα η προυπηρεσία μου... ΄προσωπικά δεν έχω πρόβλημα να ξαναδώσω εξετάσεις γιατί θα πιάσω τη βάση όπως έγινε και τις άλλες 3 φορές..Δε φοβάμαι να αγωνιστώ...το έχω αποδείξει με τις περγαμηνές μου....μπορεί να ακούγομαι αλαζονική αλλά μάλλον αγανακτισμένη θα έλεγα πως είμαι....αντι να μας απασχολεί πώς θα ξεπεράσουμε το σκόπελο που ορθώνεται μπροστά μας -αμω- τρωγόμαστε μεταξύ μας....
Παράθεση από: nmavro73 στις Ιουνίου 27, 2010, 10:01:35 pmΆκουσα την Υπερμαχία στο ραδιόφωνο και κόντεψα να σκάσω από τα γέλια. Ούτε απλός απόφοιτος γυμνασίου δεν μιλάει τόσο χάλια.Γραμματική και συντακτικό ΜΗΔΕΝ.Η αλήθεια είναι οτι έχεις σκάσει απο το κακό σου και όχι απ τα γέλια.Να λες όλη την αλήθεια τενεκέ ξεγάνωτε και όχι την μισή .
Άκουσα την Υπερμαχία στο ραδιόφωνο και κόντεψα να σκάσω από τα γέλια. Ούτε απλός απόφοιτος γυμνασίου δεν μιλάει τόσο χάλια.Γραμματική και συντακτικό ΜΗΔΕΝ.
Παράθεση από: Meteorologos στις Ιουνίου 27, 2010, 10:34:17 pmΠαράθεση από: nmavro73 στις Ιουνίου 27, 2010, 10:01:35 pmΆκουσα την Υπερμαχία στο ραδιόφωνο και κόντεψα να σκάσω από τα γέλια. Ούτε απλός απόφοιτος γυμνασίου δεν μιλάει τόσο χάλια.Γραμματική και συντακτικό ΜΗΔΕΝ.Η αλήθεια είναι οτι έχεις σκάσει απο το κακό σου και όχι απ τα γέλια.Να λες όλη την αλήθεια τενεκέ ξεγάνωτε και όχι την μισή .Για ποιο πράγμα;Για τον εκπληκτικό τροπο που μιλούσε;Για τα συντακτικά και γραμματικά λάθη;Μπορεί να κάνω και εγώ μερικά αλλά δεν ειμαι πρόεδρος συλλόγου!Απόφοιτος δημοτικού θα έκανε λιγότερα
Παράθεση από: nmavro73 στις Ιουνίου 28, 2010, 01:52:00 amΠαράθεση από: Meteorologos στις Ιουνίου 27, 2010, 10:34:17 pmΠαράθεση από: nmavro73 στις Ιουνίου 27, 2010, 10:01:35 pmΆκουσα την Υπερμαχία στο ραδιόφωνο και κόντεψα να σκάσω από τα γέλια. Ούτε απλός απόφοιτος γυμνασίου δεν μιλάει τόσο χάλια.Γραμματική και συντακτικό ΜΗΔΕΝ.Η αλήθεια είναι οτι έχεις σκάσει απο το κακό σου και όχι απ τα γέλια.Να λες όλη την αλήθεια τενεκέ ξεγάνωτε και όχι την μισή .Για ποιο πράγμα;Για τον εκπληκτικό τροπο που μιλούσε;Για τα συντακτικά και γραμματικά λάθη;Μπορεί να κάνω και εγώ μερικά αλλά δεν ειμαι πρόεδρος συλλόγου!Απόφοιτος δημοτικού θα έκανε λιγότεραΈχεις δίκιο! Είμαστε για γέλια όλοι μας. Αλλά γελάει καλύτερα αυτός που γελάει τελευταία.Χαίρομαι όμως που είμαι ο διασκεδαστής σας και σας προκαλώ τέτοια συναισθήματα. Δεν είμαι επαγγελματίας συνδικαλιστής και δικαιούμαι να κάνω όσα λάθη θέλω στις συνεντεύξεις μου, φτάνει να λέω την αλήθεια.ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ:http://clubs.pathfinder.gr/kathigites/801843?forum=70485&read=674
Παράθεση από: zagorakis στις Ιουνίου 28, 2010, 06:23:07 amΠαράθεση από: nmavro73 στις Ιουνίου 28, 2010, 01:52:00 amΠαράθεση από: Meteorologos στις Ιουνίου 27, 2010, 10:34:17 pmΠαράθεση από: nmavro73 στις Ιουνίου 27, 2010, 10:01:35 pmΆκουσα την Υπερμαχία στο ραδιόφωνο και κόντεψα να σκάσω από τα γέλια. Ούτε απλός απόφοιτος γυμνασίου δεν μιλάει τόσο χάλια.Γραμματική και συντακτικό ΜΗΔΕΝ.Η αλήθεια είναι οτι έχεις σκάσει απο το κακό σου και όχι απ τα γέλια.Να λες όλη την αλήθεια τενεκέ ξεγάνωτε και όχι την μισή .Για ποιο πράγμα;Για τον εκπληκτικό τροπο που μιλούσε;Για τα συντακτικά και γραμματικά λάθη;Μπορεί να κάνω και εγώ μερικά αλλά δεν ειμαι πρόεδρος συλλόγου!Απόφοιτος δημοτικού θα έκανε λιγότεραΈχεις δίκιο! Είμαστε για γέλια όλοι μας. Αλλά γελάει καλύτερα αυτός που γελάει τελευταία.Χαίρομαι όμως που είμαι ο διασκεδαστής σας και σας προκαλώ τέτοια συναισθήματα. Δεν είμαι επαγγελματίας συνδικαλιστής και δικαιούμαι να κάνω όσα λάθη θέλω στις συνεντεύξεις μου, φτάνει να λέω την αλήθεια.ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ:http://clubs.pathfinder.gr/kathigites/801843?forum=70485&read=674Μάλλον αδυνατεί το μυαλουδάκι σου να καταλάβει ότι δεν ακούγεσαι σαν καθηγήτρια αλλά σαν να έχεις κατέβει από το βουνό