0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μη γράφεις αυτό το όνομα βρε παιδί μου ακριβώς κάτω από ποστ μου. Τώρα δε θα διοριστώ ούτε σε 30 χρόνια...
Παράθεση από: αγράμματος στις Μαΐου 04, 2010, 03:01:23 pmEγω παλι ειμαι βεβαιος οτι θα βρεθει καποιος εκτος εαυτου με μια καραμπινα. Τωρα τη Διαμαντοπουλου θα φαει, τον Παγκαλο?? δεν είναι ακόμα η εποχή κυνηγιού της μπεκάτσας, τα δε αγριοβούβαλα προστατεύονται από την wwf
Eγω παλι ειμαι βεβαιος οτι θα βρεθει καποιος εκτος εαυτου με μια καραμπινα. Τωρα τη Διαμαντοπουλου θα φαει, τον Παγκαλο??
Μόλις γύρισα από την πορεία . Είχε παλμό και κόσμο .Το θέμα είναι συγκινήθηκε η κυρία ή απλά δεν έφαγε το μεσημέρι;
Παράθεση από: GiannisV στις Μαΐου 04, 2010, 03:12:24 pmΠαράθεση από: αγράμματος στις Μαΐου 04, 2010, 03:01:23 pmEγω παλι ειμαι βεβαιος οτι θα βρεθει καποιος εκτος εαυτου με μια καραμπινα. Τωρα τη Διαμαντοπουλου θα φαει, τον Παγκαλο?? δεν είναι ακόμα η εποχή κυνηγιού της μπεκάτσας, τα δε αγριοβούβαλα προστατεύονται από την wwfΠαιδιά, ο Παγκαλος δε πέφτει ούτε με μονόβολο. Μιλάμε για στρώματα λίπους που έχουν μαζευτεί εκεί από τη δεκαετία του '80 και τώρα πια έχουν γίνει μπετόν αρμε. Αυτός δεν είναι αντιπρόεδρος, αυτός είναι πυρηνικό καταφυγιο.Αυτό που παρατηρείται σε πυροδοτήσεις τέτοιων καταστάσεων είναι συνήθως ο θάνατος κάποιου από το Κράτος. Όπως πχ είχε γίνει εδώ με τη περίπτωση του Γρηγορόπουλου, και στη Γαλλία με το θάνατο των 2 νεαρών σε καταδίωξη από την αστυνομία. Μακάρι να μη συμβεί κάτι τέτοιο...
Παράθεση από: maryk στις Μαΐου 04, 2010, 02:47:35 pmΠαράθεση από: LK στις Μαΐου 04, 2010, 02:40:41 pmΕίδα το δελτίο του MEGA και αηδίασα. Καταλύουν οι εκπαιδευτικοί είπε ο Πεταλωτής κάθε έννοια νομιμότητας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Πάμε καλά ή έχουμε τρελαθεί τελειώς. Σκασμός στους διαφωνούντες, με άλλα λόγια. Επίσης, βεβήλωσαν τα μέλη του ΠΑΜΕ τον ιερό χώρο της Ακρόπολης. Τι μας λένε, καλέ, αυτοί έχουν ξεπουλήσει ολόκληρη την πατρίδα μας και το πανό που χαλούσε το ντεκόρ τους πείραζε. Ήμαρτον, θεέ μου.Το ΠΑΜΕ τους πείραξε?Αυτοί που βεβήλωσαν την εικόνα της χώρας και μας αντιμετωπίζουν σα ζητιάνους δεν έχουν καμία ευθύνη απέναντι σε τίποτα?Δείτε το νέο focus της Γερμανίας http://troktiko.blogspot.com/2010/05/focus_01.html Ζητιάνα πλέον η Αφροδίτη...Γιατί δεν απαντάει κανένας?Ντρέπομαι για τη χώρα μου..ντρέπομαι που είμαι Ελληνίδα...Αλλά ελπίζω ότι πλέον αφυπνίστηκαν οι συνειδήσεις!Eγώ, πάντως, δεν ντρέπομαι που είμαι Ελληνίδα, αλλά που μερικοί άλλοι αποκαλούνται Έλληνες. Δεν εννοώ τους 300, αλλά όλους εκείνους τους καιροσκόπους που στο όνομα του ατομικού συμφέροντος μιαίνουν ό,τι βρουν μπροστά τους. Εννοώ, επίσης, και εκείνους που αδιάφορα σφυρίζουν ενώ το σπίτι έχει ανάψει φωτιά, εννοώ και όλους εκείνους τους αποχαυνωμένους από τα ΜΜΕ που έχουν πειστεί ότι πρέπει να θυσιαστούμε για να γλιτώσει το ευρώ.Δηλαδή, για να φέρω ένα παράδειγμα, πώς η πώληση της Ολυμπιακής με συμφέρει εμένα, αφού πλέον από κρατικό έγινε ιδιωτικό μονοπώλιο ή πώς με συμφέρει το ξεπούλημα του ΟΤΕ στους Γερμανούς ή πώς με συμφέρει η ανυπαρξία συλλογικών συμβάσεων. Εμένα κάτι τέτοιοι με εκνευρίζουν περισσότερο από τους 300 που στο όνομα της άγνοιας, απαντούν και το χειρότερο ψηφίζουν ό,τι τους κατέβεις στο κεφάλι. Φυσικά και έχουμε αυταρχικό καθεστώς, γιατί η δημοκρατία βασίζεται στην παιδεία.
Παράθεση από: LK στις Μαΐου 04, 2010, 02:40:41 pmΕίδα το δελτίο του MEGA και αηδίασα. Καταλύουν οι εκπαιδευτικοί είπε ο Πεταλωτής κάθε έννοια νομιμότητας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Πάμε καλά ή έχουμε τρελαθεί τελειώς. Σκασμός στους διαφωνούντες, με άλλα λόγια. Επίσης, βεβήλωσαν τα μέλη του ΠΑΜΕ τον ιερό χώρο της Ακρόπολης. Τι μας λένε, καλέ, αυτοί έχουν ξεπουλήσει ολόκληρη την πατρίδα μας και το πανό που χαλούσε το ντεκόρ τους πείραζε. Ήμαρτον, θεέ μου.Το ΠΑΜΕ τους πείραξε?Αυτοί που βεβήλωσαν την εικόνα της χώρας και μας αντιμετωπίζουν σα ζητιάνους δεν έχουν καμία ευθύνη απέναντι σε τίποτα?Δείτε το νέο focus της Γερμανίας http://troktiko.blogspot.com/2010/05/focus_01.html Ζητιάνα πλέον η Αφροδίτη...Γιατί δεν απαντάει κανένας?Ντρέπομαι για τη χώρα μου..ντρέπομαι που είμαι Ελληνίδα...Αλλά ελπίζω ότι πλέον αφυπνίστηκαν οι συνειδήσεις!
Είδα το δελτίο του MEGA και αηδίασα. Καταλύουν οι εκπαιδευτικοί είπε ο Πεταλωτής κάθε έννοια νομιμότητας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Πάμε καλά ή έχουμε τρελαθεί τελειώς. Σκασμός στους διαφωνούντες, με άλλα λόγια. Επίσης, βεβήλωσαν τα μέλη του ΠΑΜΕ τον ιερό χώρο της Ακρόπολης. Τι μας λένε, καλέ, αυτοί έχουν ξεπουλήσει ολόκληρη την πατρίδα μας και το πανό που χαλούσε το ντεκόρ τους πείραζε. Ήμαρτον, θεέ μου.
Παράθεση από: GiannisV στις Μαΐου 04, 2010, 03:19:50 pmΜη γράφεις αυτό το όνομα βρε παιδί μου ακριβώς κάτω από ποστ μου. Τώρα δε θα διοριστώ ούτε σε 30 χρόνια... Δηλαδή εγώ που το ξεστόμισα δε θα διοριστώ ποτε??
Παράθεση από: LK στις Μαΐου 04, 2010, 02:40:41 pm Επίσης, βεβήλωσαν τα μέλη του ΠΑΜΕ τον ιερό χώρο της Ακρόπολης. Τι μας λένε, καλέ, αυτοί έχουν ξεπουλήσει ολόκληρη την πατρίδα μας και το πανό που χαλούσε το ντεκόρ τους πείραζε. Ήμαρτον, θεέ μου. ++++++Παρεμπιπτόντως http://www.youtube.com/watch?v=2NZZFbx_W24&feature=watch_response
Επίσης, βεβήλωσαν τα μέλη του ΠΑΜΕ τον ιερό χώρο της Ακρόπολης. Τι μας λένε, καλέ, αυτοί έχουν ξεπουλήσει ολόκληρη την πατρίδα μας και το πανό που χαλούσε το ντεκόρ τους πείραζε. Ήμαρτον, θεέ μου.