*

Αποστολέας Θέμα: Σοβαρά επεισόδια στο Υπουργειο Παιδείας  (Αναγνώστηκε 17434 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος tttzzz

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ02.50
    • Προφίλ
Απ: Σοβαρά επεισόδια στο Υπουργειο Παιδείας
« Απάντηση #42 στις: Μαΐου 04, 2010, 03:21:24 pm »
 :D :D :D :D ενώ αλλιώς..  :-X :D :D :P
Μην αφήνεις ό,τι σε τρώει να χορτάσει..

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:21:36 »

Αποσυνδεδεμένος dina 94

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Μαΐου 04, 2010, 03:22:28 pm »
Μόλις γύρισα από την πορεία . Είχε παλμό και κόσμο .Το θέμα είναι συγκινήθηκε η κυρία ή απλά δεν έφαγε το μεσημέρι;

Αποσυνδεδεμένος maryk

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Μαΐου 04, 2010, 03:23:29 pm »
Μη γράφεις αυτό το όνομα βρε παιδί μου ακριβώς κάτω από ποστ μου. Τώρα δε θα διοριστώ ούτε σε 30 χρόνια...  :'(
Δηλαδή εγώ που το ξεστόμισα δε θα διοριστώ ποτε??
ΠΕ02

Αποσυνδεδεμένος jimy100

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Μαΐου 04, 2010, 03:25:32 pm »

Eγω παλι ειμαι βεβαιος οτι θα βρεθει καποιος εκτος εαυτου με μια καραμπινα. Τωρα τη Διαμαντοπουλου θα φαει, τον Παγκαλο??
δεν είναι ακόμα η εποχή κυνηγιού της μπεκάτσας, τα δε αγριοβούβαλα προστατεύονται από την wwf

Παιδιά, ο Παγκαλος δε πέφτει ούτε με μονόβολο. Μιλάμε για στρώματα λίπους που έχουν μαζευτεί εκεί από τη δεκαετία του '80 και τώρα πια έχουν γίνει μπετόν αρμε. Αυτός δεν είναι αντιπρόεδρος, αυτός είναι πυρηνικό καταφυγιο.
Αυτό που παρατηρείται σε πυροδοτήσεις τέτοιων καταστάσεων είναι συνήθως ο θάνατος κάποιου από το Κράτος. Όπως πχ είχε γίνει εδώ με τη περίπτωση του Γρηγορόπουλου, και στη Γαλλία με το θάνατο των 2 νεαρών σε καταδίωξη από την αστυνομία. Μακάρι να μη συμβεί κάτι τέτοιο...
[/quote]

Εγώ βρήκα μια καλή περίπτωση στην οποία ο Πάγκαλος επιτέλους θα έκανε κάτι χρήσιμο για την ανθρωπότητα. Να τον ρίξουμε στο ηφαίστειο της Ισλανδίας για να το φράξουμε και να πάψει να μας απασχολεί η σκόνη του ηφαιστείου- κι ο ίδιος ο Πάγκαλος βέβαια.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:21:36 »

Αποσυνδεδεμένος Αναστασια 76

• Ιστορικό μέλος
  • Κατι...κινειται....ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
    • Προφίλ
    • Δελφικα Παραγγελματα
« Απάντηση #46 στις: Μαΐου 04, 2010, 03:28:01 pm »
Μόλις γύρισα από την πορεία . Είχε παλμό και κόσμο .Το θέμα είναι συγκινήθηκε η κυρία ή απλά δεν έφαγε το μεσημέρι;

ναι αστα να πανε...την κακομοιραααααα.... σημερα δεν παει στη βουλη το νομοσχεδιο;; ή θα παρει αναβολη παλι;; μηπως τελικα αντι για πορειες και διαδηλωσεις να κατασκηνωσουμε ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΑΝΝΟΥΛΑΣ;; ή ακομα καλυτερα να την κλειδωσουμε μεσα ;;;;  

@ jimmy ναι βρε να λιωσει να γεμισει η ατμοσφαιρα μπουρμπουλιθρες... ;D ;D
"Δημοκρατία είναι όταν 4 λύκοι και ένα πρόβατο ψηφίζουν για φαγητό"
(Αρκάς)

Κάποτε, τριακόσιοι πέθαναν για την Ελλάδα.
Σήμερα η Ελλάδα πεθαίνει για τριακόσιους...
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Αποσυνδεδεμένος isambo

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Μαΐου 04, 2010, 03:31:04 pm »
Μόλις γύρισα κι εγώ από την πορεία. Και κόσμος και παλμός. Και του ΠΑΜΕ νωρίτερα είχε πολύ κόσμο. Τοι κυτιώτερο, πολλοί ξένοι δημοσιογράφοι που σε πιάνουν και σε ρωτάνε για την απεργία και την κατάσταση στην Ελλάδα. Οι ξένοι υποψιάζομαι ξέρουν καλύτερα από τους Έλληνες τι γίνεται στην Ελλάδα...
"Αν δεν καώ εγώ, αν δεν καείς εσύ, αν δεν καούμε όλοι μας πώς θα γενούνε τα σκοτάδια λάμψη;"
Ναζίμ Χικμέτ

Αποσυνδεδεμένος isambo

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Μαΐου 04, 2010, 03:33:23 pm »

Eγω παλι ειμαι βεβαιος οτι θα βρεθει καποιος εκτος εαυτου με μια καραμπινα. Τωρα τη Διαμαντοπουλου θα φαει, τον Παγκαλο??
δεν είναι ακόμα η εποχή κυνηγιού της μπεκάτσας, τα δε αγριοβούβαλα προστατεύονται από την wwf

Παιδιά, ο Παγκαλος δε πέφτει ούτε με μονόβολο. Μιλάμε για στρώματα λίπους που έχουν μαζευτεί εκεί από τη δεκαετία του '80 και τώρα πια έχουν γίνει μπετόν αρμε. Αυτός δεν είναι αντιπρόεδρος, αυτός είναι πυρηνικό καταφυγιο.
Αυτό που παρατηρείται σε πυροδοτήσεις τέτοιων καταστάσεων είναι συνήθως ο θάνατος κάποιου από το Κράτος. Όπως πχ είχε γίνει εδώ με τη περίπτωση του Γρηγορόπουλου, και στη Γαλλία με το θάνατο των 2 νεαρών σε καταδίωξη από την αστυνομία. Μακάρι να μη συμβεί κάτι τέτοιο...

Εγώ βρήκα μια καλή περίπτωση στην οποία ο Πάγκαλος επιτέλους θα έκανε κάτι χρήσιμο για την ανθρωπότητα. Να τον ρίξουμε στο ηφαίστειο της Ισλανδίας για να το φράξουμε και να πάψει να μας απασχολεί η σκόνη του ηφαιστείου- κι ο ίδιος ο Πάγκαλος βέβαια.
[/quote]
Μην Ξεχνάτε και τον Τεμπονέρα!! Καταλήψεις '90 - '91!
"Αν δεν καώ εγώ, αν δεν καείς εσύ, αν δεν καούμε όλοι μας πώς θα γενούνε τα σκοτάδια λάμψη;"
Ναζίμ Χικμέτ

Αποσυνδεδεμένος Pixie

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ

Αποσυνδεδεμένος LK

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 02 και ΠΕ80
    • Προφίλ
« Απάντηση #50 στις: Μαΐου 04, 2010, 04:48:47 pm »
Είδα το δελτίο του MEGA και αηδίασα. Καταλύουν οι εκπαιδευτικοί είπε ο Πεταλωτής κάθε έννοια νομιμότητας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Πάμε καλά ή έχουμε τρελαθεί τελειώς. Σκασμός στους διαφωνούντες, με άλλα λόγια. Επίσης, βεβήλωσαν τα μέλη του ΠΑΜΕ τον ιερό χώρο της Ακρόπολης. Τι μας λένε, καλέ, αυτοί έχουν ξεπουλήσει ολόκληρη την πατρίδα μας και το πανό που χαλούσε το ντεκόρ τους πείραζε. Ήμαρτον, θεέ μου.
Το ΠΑΜΕ τους πείραξε?Αυτοί που βεβήλωσαν την εικόνα της χώρας και μας αντιμετωπίζουν σα ζητιάνους δεν έχουν καμία ευθύνη απέναντι σε τίποτα?Δείτε το νέο focus της Γερμανίας http://troktiko.blogspot.com/2010/05/focus_01.html Ζητιάνα πλέον η Αφροδίτη...Γιατί δεν απαντάει κανένας?
Ντρέπομαι για τη χώρα μου..ντρέπομαι που είμαι Ελληνίδα...
Αλλά ελπίζω ότι πλέον αφυπνίστηκαν οι συνειδήσεις!

Eγώ, πάντως, δεν ντρέπομαι που είμαι Ελληνίδα, αλλά που μερικοί άλλοι αποκαλούνται Έλληνες. Δεν εννοώ τους 300, αλλά όλους εκείνους τους καιροσκόπους που στο όνομα του ατομικού συμφέροντος μιαίνουν ό,τι βρουν μπροστά τους. Εννοώ, επίσης, και εκείνους που αδιάφορα σφυρίζουν ενώ το σπίτι έχει ανάψει φωτιά, εννοώ και όλους εκείνους τους αποχαυνωμένους από τα ΜΜΕ που έχουν πειστεί ότι πρέπει να θυσιαστούμε για να γλιτώσει το ευρώ.

Δηλαδή, για να φέρω ένα παράδειγμα, πώς η πώληση της Ολυμπιακής με συμφέρει εμένα, αφού πλέον από κρατικό έγινε ιδιωτικό μονοπώλιο ή πώς με συμφέρει το ξεπούλημα του ΟΤΕ στους Γερμανούς ή πώς με συμφέρει η ανυπαρξία συλλογικών συμβάσεων.

Εμένα κάτι τέτοιοι με εκνευρίζουν περισσότερο από τους 300 που στο όνομα της άγνοιας, απαντούν και το χειρότερο ψηφίζουν ό,τι τους κατέβεις στο κεφάλι.

Φυσικά και έχουμε αυταρχικό καθεστώς, γιατί η δημοκρατία βασίζεται στην παιδεία.

Μονάχα η πραγματικότητα μπορεί να μας μάθει πώς την πραγματικότητα ν’ αλλάξουμε
                                                           Μ. Μπρεχτ

Αποσυνδεδεμένος karxarias29

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Μαΐου 04, 2010, 05:12:18 pm »
Μη γράφεις αυτό το όνομα βρε παιδί μου ακριβώς κάτω από ποστ μου. Τώρα δε θα διοριστώ ούτε σε 30 χρόνια...  :'(
Δηλαδή εγώ που το ξεστόμισα δε θα διοριστώ ποτε??

Εσύ, συνάδελφε, παίζεις με τη φωτιά!
Αλήθεια, ο θου Κύριε, μήπως κυκλοφορεί και σε ... συσκευασία δώρου, να τη στείλω σε μια... καλή κυριούλα στο υπουργείο δια βίου ταλαιπωρίας;

Αποσυνδεδεμένος podiki

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Μαΐου 04, 2010, 05:13:56 pm »
Σήμερα στο Υπουργείο παιδείας αναπληρωτές και ωρομίσθιοι συνάδελφοι κυρίως από βόρεια Ελλάδα και όχι μέλη του ΠΑΜΕ όπως ειπώθηκε διαμαρτυρήθηκαν και κατάφεραν να κατέβει ο Υφυπουργός κος Πανάρετος στην είσοδο του Υπουργείου για συζήτηση. Παρόλο που ήμουν πολύ κοντα δεν μπορούσα να τον ακούσω γιατί μιλούσε πολύ σιγά , ήταν σχετικά πιο διαλλακτικός αλλά η συνομιλία δεν είχε κάποιο αποτέλεσμα. Από το Υπουργείο ακούστηκε η έκφραση , είναι πολύ λίγοι , αν ήταν περισσότεροι κάτι θα γινόταν .Οι συνάδελφοι μετά από ανακοίνωση του ΣΕΑΕ κατάφεραν να έλθουν στην Αθήνα με λεωφορία τα οποία ξεκίνησαν χτες το βράδυ από Θεσσαλονίκη. Που ήσασταν όλοι εσείς? Είχαμε τον Υφυπουργο κάτω και ήμασταν λίγοι, που ήταν οι υπόλοιοποι συνάδελφοι ? Μετά βέβαια μαζευτήκαμε στα λεωφορία και κατεβήκαμε στο κέντρο .Αν ήταν τα άτομα που είδα στη συλλαλητήριο και στη συγκέντρωση έξω από το Υπουργείο ίσως είχαμε πολύ καλύτερα αποτελέσματα

Αποσυνδεδεμένος kbazar

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Μαΐου 04, 2010, 05:37:25 pm »
Είδα το δελτίο του MEGA και αηδίασα. Καταλύουν οι εκπαιδευτικοί είπε ο Πεταλωτής κάθε έννοια νομιμότητας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Πάμε καλά ή έχουμε τρελαθεί τελειώς. Σκασμός στους διαφωνούντες, με άλλα λόγια. Επίσης, βεβήλωσαν τα μέλη του ΠΑΜΕ τον ιερό χώρο της Ακρόπολης. Τι μας λένε, καλέ, αυτοί έχουν ξεπουλήσει ολόκληρη την πατρίδα μας και το πανό που χαλούσε το ντεκόρ τους πείραζε. Ήμαρτον, θεέ μου.
  ++++++Παρεμπιπτόντως http://www.youtube.com/watch?v=2NZZFbx_W24&feature=watch_response

Αποσυνδεδεμένος rorygr

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Μαΐου 04, 2010, 09:45:54 pm »
Επίσης, βεβήλωσαν τα μέλη του ΠΑΜΕ τον ιερό χώρο της Ακρόπολης. Τι μας λένε, καλέ, αυτοί έχουν ξεπουλήσει ολόκληρη την πατρίδα μας και το πανό που χαλούσε το ντεκόρ τους πείραζε. Ήμαρτον, θεέ μου.
  ++++++Παρεμπιπτόντως http://www.youtube.com/watch?v=2NZZFbx_W24&feature=watch_response

δεν ξερω αν τους πειραζει αυτους ξερω οτι πειραζει εμενα...το οτι καποιοι ξεφτιλισαν την χωρα κατακλεβοντας την δεν σημαινει οτι πρεπει να γινουμε και εμεις σαν τα μουτρα τους ....η σημερινη ενεργεια μου προκαλει αηδια και θυμο...ελεος ας πανε να κρεμασουν τα πανια τους αλλου..οχι πανω στην ιερη πολιτιστικη μας κληρονομια...

Αποσυνδεδεμένος PHYSCIENCE

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Μαΐου 04, 2010, 10:37:05 pm »
Σου προκαλεί αηδία ?

Νομίζω ότι ο ίδιος ο Περικλής αν ήταν ζωντανός θα αισθανόταν αηδία για όλους αυτούς που κατάντησαν τον παρθενώνα ως νεκρές πέτρες .
Ευρωεισπράκτορα δηλαδή που του χάλασε την δουλειά το πανό γιατί λέει δεν μπόρεσαν να έρθουν οι Τουρίστες.
Και όλα τα μέσα προβάλουν ότι το πανό θα διώξει τουρίστες....

Το κέρατό μου κανείς δεν μπορει να δει πέρα από την μύτη του.
Ποιο ιερό ? Της Αθηνάς?Προσβάλανε την Θεά Αθηνά?Προσβάλανε την μνήμη των αρχαίων καλώντας τους ευρωπαίους να βγούν στους δρόμους ?

Ξεφτιλίσανε την χώρα με το πανο....

Όταν θα ανέβει και στον λευκό πύργο που ήταν κρατητήριο και κέντρο βασανιστηρίων πάλι θα προσβληθούμε ?

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182662
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 671
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)