0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
οντως.... περσι δεν περασα αθηνα, αλλα περναγα πατρα. προφανως και δεν γινοταν τιποτα.να ρωτησω κατι ρε παιδια, πλιζ πειτε μου γιατι πρεπει αυριο η μεθαυριο το πολυ να στειλω χαρτια...proficiency και delf:λεω να στειλω τα πρωτοτυπα στα αγγλικα, ΚΑΙ την επικυρωμενη απο κεπ μεταφραση τους.ειμαι οκ??
ρε παιδιά να ρωτήσω έχω για το Proficiency επικύρωση από το Anatolia με σφραγίδα (true copy of the original κτλ κτλ) με ημερομηνία επικύρωσης 13/09/2006. Αυτό είναι οκ ή θα πρέπει να στείλω κάτι πιο πρόσφατο? Το ίδιο και από το Goethe για τα Γερμανικά... Όποιος γνωρίζει κάτι....
οχι, δεν εχω μεταπτυχιακο. και αν ισχυουν τα παραπανω, ισως τελικα να μην κανω τα χαρτια μου γιατι το αφησα τελευταια μερα και φοβαμαι μηπως την παθω με τις τραπεζες...καλα ρε παιδια, ΑΓΡΟΤΙΚΗ τραπεζα δεν ηταν? τι λετε για εθνικη??πω ρε γμτ, τελευταια ωρα το αφησα..
οχι καλό μου εθνική τράπεζα είναι... Να συμπληρώσω οτι από την ΑΣΠΑΙΤΕ Θεσσαλονίκης μου είπαν οτι για τις ξένες γλώσσες επικύρωση από ΚΕΠ δεν δέχονται.. Είδα σε κάποιο προηγούμενο post οτι κάποιος δεν είχε κανένα πρόβλημα με επικυρώσεις επικυρώσεων από το ΚΕΠ.. Μας δουλεύουν λιγάκι???