0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν πειράζει καλύτερα ύπνος του δικαίου παρά ξύπνιος του παράλογου. Αλλο θα μειωθούν όπως θα συμβεί και με τις γενικές τάξεις των σχολείων και άλλο θα καταργηθούν. Για πρόσεχε λίγο τι λες γιατί προσπαθείς να πείσεις πως μια υπόθεση που κάνεις είναι και η πραγματικότητα.Μπορείς να σκέφτεσαι ό,τι θες αλλά όχι και να λες στον κόσμο ότι αυτό που κατέβηκε στο κεφάλι σου θα γίνει και να σπέρνεις σε κάποιους τον πανικό. Έχει καταντήσει αηδία αυτό το πράγμα.
Παράθεση από: tttzzz στις Μαΐου 19, 2010, 02:08:33 pmΔεν πειράζει καλύτερα ύπνος του δικαίου παρά ξύπνιος του παράλογου. Αλλο θα μειωθούν όπως θα συμβεί και με τις γενικές τάξεις των σχολείων και άλλο θα καταργηθούν. Για πρόσεχε λίγο τι λες γιατί προσπαθείς να πείσεις πως μια υπόθεση που κάνεις είναι και η πραγματικότητα.Μπορείς να σκέφτεσαι ό,τι θες αλλά όχι και να λες στον κόσμο ότι αυτό που κατέβηκε στο κεφάλι σου θα γίνει και να σπέρνεις σε κάποιους τον πανικό. Έχει καταντήσει αηδία αυτό το πράγμα.Μπορώ να λέω ότι πιστεύω ότι είναι πιθανό σενάριο. Αν δεν σου αρέσουν αυτά που γράφω μην τα διαβάζεις, δε σε ανάγκασα. Εσύ παραλογίζεσαι και μόνο με την ιδέα ότι θα καταργηθούν τα τμήματα ένταξης αντί να αντισταθείς σε αυτο, να βγεις στους δρόμους. να ρωτήσεις, να μάθεις. Δεν είπα ότι σίγουρα θα καταργηθούν απλά έθεσα το θέμα. Αν εσένα σε έχει καταβάλει πανικός, άλλο αυτό, πρόβλημα σου. Εγώ μια συζήτηση άνοιξα. Αηδία καταντάει όταν δεν δέχεσαι καμία άλλη άποψη πέρα απο αυτή που σε βολεύει. Αν δεν σου αρέσει το θέμα, τα μπογαλάκια σου και δρόμο.
δεν ζω απο την ειδική αγωγή όπως κάποιοι άλλοι εδω μέσα. Απλός ωρομίσθιος είμαι.
πολυ σωστη διαπιστωση, αλλα εχω να προσθεσω και το εξης , αφου τα ειδικα σχολεοα ειναι υποβαθμισμενα , γιατι δεν αυξανει τα τμηματα ενταξης σε γυμνασια και λυκεια , ωστε οι γνωματευσεις τβν ΚΕΔΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΕς , ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΚΟΥΤΣΟΙ ΣΤΡΑ
Ένας εκπαιδευτικός, με πρώτο πτυχίο από κάποια παιδαγωγική/καθηγητική σχολή αλλά με μεταπτυχιακές ή ακόμη και διδακτορικές σπουδές στην Ειδική Αγωγή, με επάρκεια στη γνώση της Νοηματικής και πιστοποίηση στη γραφή Braille (δεν βάζω την ιδιωτική επιμόρφωση βλ. σεμινάρια, συνέδρια, ημερίδες) δε θεωρείται ειδικός δάσκαλος?ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ