0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ "ζω" από την ΕΑ, όπως το θετεις. Και λοιπόν;;;;;;Η λογική σκέψη δεν νομίζω ότι έχει σχέση με την επαγγελματική ιδιότητα του καθενός. Και σε αυτή την περίπτωση η λογική σκέψη είναι πάρα πολύ απλή και δεν χρειάζονται ούτε μεγαλοστομίες, ούτε "κοσμητικά επίθετα", ούτε κινδυνολογίες.Η λογική σκέψη λέει πως αν καταργήσει τα ΤΕ και στείλει όλα τα παιδιά στα ειδικά σχολέια (τα οποία είναι πολύ υποβαθμισμένα όσον αφορά το επίπεδο και τις δυνατότητες των παιδιών), θα ξεσηκωθούν οι γονείς. Κάποιος θα προσφύγει στην ευρωπαϊκή ένωση (και πολύ καλά θα κα΄νει, και εγώ το ίδιο θα έκανα). Η χώρα μας θα καταδικαστεί και τελικά το απότέλεσμα θα είναι να πληρώσει η χώρα ένα ωραίο πρόστιμο. Νομίζεις ότι αυτά δεν τα έχιουν σκεφτεί; Συμφέρει περισσότερο οικονομικά να διατηρηθούν τα ΤΕ, αλλά να μειωθούν σημαντικά, παρά να κλείσουν τελέιως.Και αυτή είναι η λογική. ¨οχι συναισθηματισμοί, τύπου τι θα γίνουν τα παιδιά τα καημένα κλπ. Στην πολιτική, και μάλσιτα στην πολιτική ενός υπουργείου που διοικείται από σκληρούς τεχνοκράτες, συναισθηματισμοί δεν χωράνε.
Παράθεση από: emmaki στις Μαΐου 20, 2010, 10:00:54 amΕγώ "ζω" από την ΕΑ, όπως το θετεις. Και λοιπόν;;;;;;Η λογική σκέψη δεν νομίζω ότι έχει σχέση με την επαγγελματική ιδιότητα του καθενός. Και σε αυτή την περίπτωση η λογική σκέψη είναι πάρα πολύ απλή και δεν χρειάζονται ούτε μεγαλοστομίες, ούτε "κοσμητικά επίθετα", ούτε κινδυνολογίες.Η λογική σκέψη λέει πως αν καταργήσει τα ΤΕ και στείλει όλα τα παιδιά στα ειδικά σχολέια (τα οποία είναι πολύ υποβαθμισμένα όσον αφορά το επίπεδο και τις δυνατότητες των παιδιών), θα ξεσηκωθούν οι γονείς. Κάποιος θα προσφύγει στην ευρωπαϊκή ένωση (και πολύ καλά θα κα΄νει, και εγώ το ίδιο θα έκανα). Η χώρα μας θα καταδικαστεί και τελικά το απότέλεσμα θα είναι να πληρώσει η χώρα ένα ωραίο πρόστιμο. Νομίζεις ότι αυτά δεν τα έχιουν σκεφτεί; Συμφέρει περισσότερο οικονομικά να διατηρηθούν τα ΤΕ, αλλά να μειωθούν σημαντικά, παρά να κλείσουν τελέιως.Και αυτή είναι η λογική. ¨οχι συναισθηματισμοί, τύπου τι θα γίνουν τα παιδιά τα καημένα κλπ. Στην πολιτική, και μάλσιτα στην πολιτική ενός υπουργείου που διοικείται από σκληρούς τεχνοκράτες, συναισθηματισμοί δεν χωράνε.Να δεχθώ να μην κάνω κινδυνολογίες όπως τις λές, οκ. Όμως αυτό που λες ότι θα ξεσηκωθούν οι γονείς δε νομίζω ότι νοιάζει και πολύ αυτήν την συγκεκριμένη υπουργό. Θα σου θυμίσω ότι πλέον έχουν κόψει τα μεταφορικά για παιδιά με ειδικές ανάγκες στη θεσσαλονίκη και οι γονείς ξεσηκώθηκαν αλλά της υπουργάρας μας δεν ίδρωσε το αυτί. Νομίζω ότι το μόνο που τους νοιάζει στο υπουργείο και στην κυβέρνηση είναι το πρόγραμμα σταθερότητας και να μην διορίσει κόσμο. Το έχει πεί σε 160 συνεντέυξεις η διαμαντώ, δες τες μία, μία αν δεν με πιστεύεις, Μακάρι να μην τα καταφέρει, τι να πώ...
Δες αυτό:http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artId=4575669Σε κάποιο σημείο λέει ότι θα διορίσει 3000 μόνιμους και 4000 αναπληρωτές ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ (70% μείωση σε σχέση με πέρυσι) και έχει δηλώσει η ίδια ότι δε θέλει ωρομίσθιους, πες μου εσυ τώρα πως θα γίνει να προσλάβει άτομα στην ειδική αγωγή αφου μόνο οι διοριστέοι είναι απο ΑΣΕΠ ειναι νομίζω 4000 απο περυσι; Μιλάμε για όλες τις ειδικότητες...
οκ, αυτό σου λέω ας περιμένουμε να δούμε το Σεπτέμβρη. Πάντως αυτά τα λέει η κυβέρνηση και το υπουργείο που τυχαίνει να αποφασίζει για τις τύχες και των παιδιών αλλά και των εκαπιδευτικών..δεν τα λέω εγω
Το ότι έχει πει ότι θα προσλάβει 3000 + 4000 αναπληρωτές εσένα δε σου λέει τίποτα, πρέπει να στο πει στα μούτρα? δεν καταλαβαίνεις οτι το θεωρέι πια πολυτελεια. Ότι δεν αναφέρει τίποτα μέσα στο νόμο της για ΤΕ δε σου λέει τίποτα. Τι πολύπλοκους υπολογισμούς μου λες πλάκα μου κάνεις?
ειδικός παιδαγωγός δεν νοείται να μην έχεις επάρκεια νοηματικής και Brailleνα μην έχεις πιστοποίηση και άδεια χορήγησης ενός Τεστ τουλάχιστον!!!κλπ κλπ κλπ