0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
αν σε καλέσουν αμω για 5 'ωρες υπάρχει περίπτωση μετά να σε καλέσουν και για περισσότερες? και ως τι? ως αμω ΄πάλι ή ως ωρομίσθιο??
Παράθεση από: Χριστίνα στις Ιουνίου 24, 2010, 03:57:48 pmΠαράθεση από: PHYSCIENCE στις Ιουνίου 24, 2010, 03:41:58 pmΠοια " μόρια απο προυπηρεσία " ?Ναρκωτικά παίρνετε όλοι ? Εώς τώρα ο εργοδότης σε έστελνε στο διάολο με την υπόσχεση αργότερα να σε προσλάβει .Τώρα ?0,7 του μόριου ?Να τα κάνεις τι? Να έχεις το αβαντάζ των 0,7 ?Ποια ιδιωτική εταιρεία θα το κάνει αυτό και θα πας?Σκεφτείτε τώρα τι συνθήκες έχουν φτιάξει ?Υπάρχει ακόμα μια ορμή από τα προηγούμενα χρόνια εξαιτίας της οποίας ο κόσμος θα δηλώσει αναπλήρωτής από "συνήθεια".Μετά θα συνειδητοποιήσει ο καθένας που κατάντησε.+++++++++++++δηλαδή εσείς πως θα μαζέψετε μόρια με μέγιστο το 100 για το καινούργιο σύστημα;δεν θα πάρετε το 0,7 ; δεν θα κάνετε τους υπολογιστές για το 1 μόριο; δεν θα κάνετε και καμία γλώσσα αν δεν την έχετε ακόμα;η αλλαγή των μορίων δεν είναι υποβάθμιση γιατί το μέγιστο που θα μπορεί να έχει κάποιος είναι το 100. βάλε ασεπ και όλα τα άλλαπροσόντα που μετράνε, για σας δεν θα έχει σημασία το 0,5 το 0,7 ή 1,3? δηλαδή αν είσαστε στο 82,5 δεν θα θέλετε να φτάσετε το 83? εκτός και αν μπορείτε να χτυπήσετε κανένα 95άρι μόνο από τον Ασεπ, τι να πώ!υπάρχουν πολλοί σοβαροί άνθρωποι εδώ μέσα, που κάθονται και υπολογίζουν όλες τις παραμέτρους, από χλμ, αύξηση βενζίνης, πιθανότητες ανάλογα με τις σχολικές μονάδες, δεν υπάρχει λόγος να υποτιμάτε κανέναν. η κατάντια είναι όλη του υπουργείου και όχι δική μας!
Παράθεση από: PHYSCIENCE στις Ιουνίου 24, 2010, 03:41:58 pmΠοια " μόρια απο προυπηρεσία " ?Ναρκωτικά παίρνετε όλοι ? Εώς τώρα ο εργοδότης σε έστελνε στο διάολο με την υπόσχεση αργότερα να σε προσλάβει .Τώρα ?0,7 του μόριου ?Να τα κάνεις τι? Να έχεις το αβαντάζ των 0,7 ?Ποια ιδιωτική εταιρεία θα το κάνει αυτό και θα πας?Σκεφτείτε τώρα τι συνθήκες έχουν φτιάξει ?Υπάρχει ακόμα μια ορμή από τα προηγούμενα χρόνια εξαιτίας της οποίας ο κόσμος θα δηλώσει αναπλήρωτής από "συνήθεια".Μετά θα συνειδητοποιήσει ο καθένας που κατάντησε.+++++++++++++
Ποια " μόρια απο προυπηρεσία " ?Ναρκωτικά παίρνετε όλοι ? Εώς τώρα ο εργοδότης σε έστελνε στο διάολο με την υπόσχεση αργότερα να σε προσλάβει .Τώρα ?0,7 του μόριου ?Να τα κάνεις τι? Να έχεις το αβαντάζ των 0,7 ?Ποια ιδιωτική εταιρεία θα το κάνει αυτό και θα πας?Σκεφτείτε τώρα τι συνθήκες έχουν φτιάξει ?Υπάρχει ακόμα μια ορμή από τα προηγούμενα χρόνια εξαιτίας της οποίας ο κόσμος θα δηλώσει αναπλήρωτής από "συνήθεια".Μετά θα συνειδητοποιήσει ο καθένας που κατάντησε.
Παράθεση από: lloullou στις Ιουνίου 24, 2010, 04:18:32 pmαν σε καλέσουν αμω για 5 'ωρες υπάρχει περίπτωση μετά να σε καλέσουν και για περισσότερες? και ως τι? ως αμω ΄πάλι ή ως ωρομίσθιο??ΑΜΩ θα είσαι πάλι αλλά αντί για 5 ώρες θα έχεις πχ 10Παράθεση από: isambo στις Ιουνίου 24, 2010, 04:32:11 pm
'Η με την ελπίδα ότι θα τα ξαναλλάξουν όπως τα άλλαξαν και φέτος. Μας έχουν παγιδεύσει.
παιδιά τι ελπίδα ; όσοι πάνε με τέτοιες ελπίδες να είναι έτοιμοι και για την απογοήτευση.εγώ θα δηλώσω και για αμω επειδή δεν έχω τίποτα να χάσω αφού δεν έχω υποχρεώσεις. αν όμως ΄μου πούνε για περιοχή που δε μου αρέσει ή με πολύ λίγες ώρες θα αρνηθώ.
Παράθεση από: ατυχούλα στις Ιουνίου 24, 2010, 06:01:53 pmπαιδιά τι ελπίδα ; όσοι πάνε με τέτοιες ελπίδες να είναι έτοιμοι και για την απογοήτευση.εγώ θα δηλώσω και για αμω επειδή δεν έχω τίποτα να χάσω αφού δεν έχω υποχρεώσεις. αν όμως ΄μου πούνε για περιοχή που δε μου αρέσει ή με πολύ λίγες ώρες θα αρνηθώ.Αν αρνηθείς, αποκλείεσαι για την υπόλοιπη χρονιά
Οι αμω θα καλούνται από το Υπουργείο ή από τις διευθύνσεις;;