0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ναι ακριβώς αυτό προτείνω!αυτό που προτείνω είναι σίγουρα για το καλό της εκπαίδευσης!Τα παιδιά σίγουρα θα το δουν "γιατι να πρέπει να κάτσω παραπάνω στο σχολείο να κάνω ξένες γλώσσες ενώ μέχρι τώρα σχολουσα στο 5ωρο ή 6ωρο". Δυστυχώς έτσι τα κάναμε να σκέφτονται! να μισούν το σχολείο και να μην βλέπουν την ώρα να φύγουν νωρίτερα να πάνε στο φροντιστήριό τους.εγώ με αυτό που προτείνω είναι μια προσπάθεια να αλλάξει η νοοτροπία αυτή και να πουν τα παιδιά:"επιτέλους, κάνω στο σχολείο 6 ώρες ξένες γλώσσες την εβδομάδα! με καλύπτει για να πάρω το proficiency, να γλιτώσω από τα φροντιστήρια και να απαλλάξω τους γονείς μου από έξοδα και να έχω και ελεύθερο χρόνο. Το σχολείο με σκέφτεται!""επιτέλους κάνω γυμναστική 10 ώρες την εβδομάδα! έχει αποκτήσει νόημα τοσχολείο για μένα και έχει ενδιαφέρον. είναι γεμάτο δραστηριότητες, σχολικά πρωταθλήματα. μαθαίνω νέα αθλήματα. είναι ξεκούραστο και σπάει το 7 ώρες συνεχόμενα μαθήματα. Δεν χρειάζεται να πληρώνω σε γυμναστήρια!"
μα αυτο ειναι σχεδιο για να βολευτουν οι καθηγητες που περισσευουν και οχι για να καλυφθουν οι αναγκες των μαθητων, αν εγω εχω αναγκη τα μαθηματικα να τις βρασω τις εξτρα ωρες γαλλικων και γυμναστικηςτο σχολειο ειναι (η θα επρεπε να ειναι) για να καλυπτει αναγκες μαθητων και οχι ωραρια καθηγητων
τις οποιες αναγκες προκαθοριζεις εσυ αναλογα με τι σου περισσευει σε καθηγητες
Σε άλλες χώρες είναι "φλώροι" και δεν το κάνουν όπως εδώ;Μετά μας φταίει το ωράριο των εκπαιδευτικών