*

Ψηφοφορία

Πώς βρήκατε τη διαδικασία απογραφής;

Δύσκολη
9 (14.1%)
Εύκολη
22 (34.4%)
Εύκολη αλλά με κάποια προβλήματα
32 (50%)
Δεν γνωρίζω: Απογράφηκα μέσω τρίτων
1 (1.6%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 63

Αποστολέας Θέμα: Απογραφή Δημοσίων Υπαλλήλων  (Αναγνώστηκε 451535 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΕΝΝΙΑ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ!!!
    • Προφίλ
Απ: Απογραφή αναπληρωτών
« Απάντηση #1652 στις: Σεπτεμβρίου 27, 2011, 10:33:53 pm »
3 μερες προσπαθω να βγαλω ακρη......μου ειπαν θα με απογραψουν οι ιδιοι αλλα τπτ δεν εχει γινει ακομα.... υπαρχει περιπτωση μη πληρωμης ????

άμεσα όχι . αλλά πρέπει κάπως να φαίνεται ότι έχεις απογραφεί.
τελευταια στιγμη....εγω σημερα εμαθα οτι πρεπει να απογραφουμε οι αναπληρωτες και δεν εχω ιδεεεεεεεεα τι ειναι αυτο... :-[ :( λογικα θα το ειπατε πιο πανω αλλα να ρωτησω :-[ ποτε ληγει η προθεσμια;;;

μην πανικοβληθείς αλλά.... τυπικά λήγει σήμερα.... ( ελπίζουμε βέβαια να δώσουν κι άλλη άτυπη παράταση.... ένα γραφείο μας ας πούμε έχει εκκρεμότητα 300 άτομα.... άρα όλο και κάτι θα γίνει...)
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:11:02 »

Αποσυνδεδεμένος Lila_86

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1653 στις: Σεπτεμβρίου 27, 2011, 10:37:12 pm »
Χτες ήρθε mail στο σχολείο ότι πρέπει να απογραφούν τελικά οι ειδικότητες στα δημοτικά με εαπ.Πήρα τηλέφωνο στο γραφείο και μου είπαν δεν χρειάζεται να απογραφείτε(είχα κάνει πριν μια ανεπιτυχή προσπάθεια και μου έλεγε το σύστημα"δεν έχετε απογραφεί,επικοινωνήστε με το φορέα που ανήκετε").Μου είπε ότι αν χρειαστεί,θα το κάνουν αυτοί.......Αν δεν πληρωθούμε λοιπόν,σε ποιόν να ρίξω ευθύνες,αφού κανείς δεν ξέρει τίποτα και το σύστημα δεν με βάζει μέσα; >:(
Κρίση είναι όταν ο λαός είναι περικυκλωμένος από τη φτώχεια και.....την αστυνομία.-Ανώνυμος-

Αποσυνδεδεμένος mitsy

• Ιστορικό μέλος
  • Oso zeis mathaineis...
    • Προφίλ
« Απάντηση #1654 στις: Σεπτεμβρίου 27, 2011, 10:39:57 pm »
δε σημείωσα τη συνάφεια και την αναγνώριση του πτυχίου
πρόβλημα;;

Αποσυνδεδεμένος dinateacher

• Ιστορικό μέλος
  • τα όνειρα θα βγουν αληθινά...
    • Προφίλ
« Απάντηση #1655 στις: Σεπτεμβρίου 27, 2011, 10:40:17 pm »
τελευταια στιγμη....εγω σημερα εμαθα οτι πρεπει να απογραφουμε οι αναπληρωτες και δεν εχω ιδεεεεεεεεα τι ειναι αυτο... :-[ :( λογικα θα το ειπατε πιο πανω αλλα να ρωτησω :-[ ποτε ληγει η προθεσμια;;;
μην πανικοβληθείς αλλά.... τυπικά λήγει σήμερα.... ( ελπίζουμε βέβαια να δώσουν κι άλλη άτυπη παράταση.... ένα γραφείο μας ας πούμε έχει εκκρεμότητα 300 άτομα.... άρα όλο και κάτι θα γίνει...)
να γινει γιατι οι κωδικοι μου δεν ειναι στα χερια μου οποτε ειναι αδυνατον να απογραφω σημερα....
να ρωτησω...πως επρεπε να μαθουμε οτι πρεπει να απογραφουμε;;; σταλθηκε καποιο χαρτι στο σχολειο ισως;;γιατι το εμαθα τελειιιιως τυχαια!!... >:(
Το μυαλό είναι σαν το αλεξίπτωτο: εκπληρώνει τον σκοπό του όταν είναι ανοικτό.
Νοημοσύνη είναι αυτό που χρησιμοποιείς όταν δεν ξέρεις τι να κάνεις.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:11:02 »

Αποσυνδεδεμένος mitsy

• Ιστορικό μέλος
  • Oso zeis mathaineis...
    • Προφίλ
« Απάντηση #1656 στις: Σεπτεμβρίου 27, 2011, 10:41:19 pm »
υπάρχει δυνατότητα διόρθωσης;;

Αποσυνδεδεμένος mitsy

• Ιστορικό μέλος
  • Oso zeis mathaineis...
    • Προφίλ
« Απάντηση #1657 στις: Σεπτεμβρίου 27, 2011, 10:44:34 pm »
μόνο ένα πτυχίο καταχωρούμε;
όχι το μεταπτυχιακό;

Αποσυνδεδεμένος mitsy

• Ιστορικό μέλος
  • Oso zeis mathaineis...
    • Προφίλ
« Απάντηση #1658 στις: Σεπτεμβρίου 27, 2011, 10:51:34 pm »
τα κατάφερα,το τύπωσα
πάνω γράφει ότι εκκρεμεί η εκκαθάριση
την κάνει η β/βάθμια;

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1659 στις: Σεπτεμβρίου 27, 2011, 10:59:11 pm »
Χτες ήρθε mail στο σχολείο ότι πρέπει να απογραφούν τελικά οι ειδικότητες στα δημοτικά με εαπ.Πήρα τηλέφωνο στο γραφείο και μου είπαν δεν χρειάζεται να απογραφείτε(είχα κάνει πριν μια ανεπιτυχή προσπάθεια και μου έλεγε το σύστημα"δεν έχετε απογραφεί,επικοινωνήστε με το φορέα που ανήκετε").Μου είπε ότι αν χρειαστεί,θα το κάνουν αυτοί.......Αν δεν πληρωθούμε λοιπόν,σε ποιόν να ρίξω ευθύνες,αφού κανείς δεν ξέρει τίποτα και το σύστημα δεν με βάζει μέσα; >:(

το τοποθετήριό σου ως αναπληρώτρια θα πρέπει για να είναι έγκυρο να αναγράφει τον αριθμό βεβαίωσης και την ημερομηνία υπαγωγής σου στην απογραφή απο τη δδε...αν δεν το γράφει η πρόσληψή σου δεν θεωρείται έγκυρη....επομένως, εκεί κατέβασε ό,τι καντήλι θέλεις..  ;D ;D ούτως ή άλλως είναι πειθαρχικό παράπτωμα ή μη υπαγωγή στην απογραφή άρα εσύ επ΄αυτού νίπτεις τας χείρας σου..

πρόβλημα;;

συνάφεια και αναγνώριση αφορά μόνο μεταπτυχιακούς τίτλους ή τίτλους σπουδών που αποκτήθηκαν στο εξωτερικό και αναγνωρίστηκαν απο δοαταπ/ δικατσα

να γινει γιατι οι κωδικοι μου δεν ειναι στα χερια μου οποτε ειναι αδυνατον να απογραφω σημερα....
να ρωτησω...πως επρεπε να μαθουμε οτι πρεπει να απογραφουμε;;; σταλθηκε καποιο χαρτι στο σχολειο ισως;;γιατι το εμαθα τελειιιιως τυχαια!!... >:(

έχει ανακοινωθεί στο Διαύγεια και ως γνωστόν άγνοια νόμου δεν δικαιολογείται.... το αστείο είναι ότι και σε μας το επισημο έγγραφο απο το υπουργειο έφθασε....σήμερα... Ευτυχώς που σερφάρω στο ίντερνετ και το πήρα χαμπάρι σχετικά έγκαιρα.... ( αυτός που έγραψε στο σύνταγμα " επαφίεται στον πατριωτισμό των ελλήνων' κάτι ήξερε....)

ώσπου να εκκαθαριστεί απο τη δδε μπορείς να ξαναμπεις και να διορθώσεις ό,τι θες...απλά σιγουρέψου ότι στο τέλος θα πατήσεις προεπισκόπηση και μετά ενημέρωση για να "πάρει" τις αλλαγές.
όχι το μεταπτυχιακό;

το μεταπτυχιακό το καταχωρείς μετά το πτυχίο πατώντας στο κουμπί που λέει προσθήκη. Τύπος πτυχίου "
μεταπτυχιακός τίτλος"

τα κατάφερα,το τύπωσα
την κάνει η β/βάθμια;

ναι.
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος mitsy

• Ιστορικό μέλος
  • Oso zeis mathaineis...
    • Προφίλ
« Απάντηση #1660 στις: Σεπτεμβρίου 27, 2011, 11:02:37 pm »

το τοποθετήριό σου ως αναπληρώτρια θα πρέπει για να είναι έγκυρο να αναγράφει τον αριθμό βεβαίωσης και την ημερομηνία υπαγωγής σου στην απογραφή απο τη δδε...αν δεν το γράφει η πρόσληψή σου δεν θεωρείται έγκυρη....επομένως, εκεί κατέβασε ό,τι καντήλι θέλεις..  ;D ;D ούτως ή άλλως είναι πειθαρχικό παράπτωμα ή μη υπαγωγή στην απογραφή άρα εσύ επ΄αυτού νίπτεις τας χείρας σου..

πρόβλημα;;

συνάφεια και αναγνώριση αφορά μόνο μεταπτυχιακούς τίτλους ή τίτλους σπουδών που αποκτήθηκαν στο εξωτερικό και αναγνωρίστηκαν απο δοαταπ/ δικατσα

έχει ανακοινωθεί στο Διαύγεια και ως γνωστόν άγνοια νόμου δεν δικαιολογείται.... το αστείο είναι ότι και σε μας το επισημο έγγραφο απο το υπουργειο έφθασε....σήμερα... Ευτυχώς που σερφάρω στο ίντερνετ και το πήρα χαμπάρι σχετικά έγκαιρα.... ( αυτός που έγραψε στο σύνταγμα " επαφίεται στον πατριωτισμό των ελλήνων' κάτι ήξερε....)

ώσπου να εκκαθαριστεί απο τη δδε μπορείς να ξαναμπεις και να διορθώσεις ό,τι θες...απλά σιγουρέψου ότι στο τέλος θα πατήσεις προεπισκόπηση και μετά ενημέρωση για να "πάρει" τις αλλαγές.
όχι το μεταπτυχιακό;

το μεταπτυχιακό το καταχωρείς μετά το πτυχίο πατώντας στο κουμπί που λέει προσθήκη. Τύπος πτυχίου "
μεταπτυχιακός τίτλος"

τα κατάφερα,το τύπωσα
την κάνει η β/βάθμια;

ναι.

σ'ευχαριστώ πολύ πολύ!!
καλό βράδι συνάδελφοι!
καλή χρονιά!

Αποσυνδεδεμένος kxrysa

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1661 στις: Σεπτεμβρίου 27, 2011, 11:15:32 pm »
και αφου τελικα δεν μπορω να απογραφω και δεν βρισκω ακρη με τη βθμια ......

Δεν βρέθηκε κανένας κωδικός απογραφής για τον ΑΦΜ 0**********. Σε περίπτωση που είχατε υποχρέωση απογραφής, θα επικοινωνήσουμε την διαδικασία με την οποία μπορείτε να την πραγματοποιήσετε, μέσω του εκκαθαριστή των αμοιβών σας.

Με βάση στοιχεία της 27/09/2011, ο εκκαθαριστής μισθοδοσίας έχει στείλει στοιχεία μισθοδοσίας στην Ενιαία Αρχή Πληρωμών κατά την παραγωγική φάση του έργου. Ο φορέας σας είναι συνεπής με τις υποχρεώσεις του έναντι της Ενιαίας Αρχής Πληρωμών.

τι κανουμε τωρα?????
Αγάπα αυτό που έχεις τώρα που είναι κοντά σου πριν σε διδάξει η ζωή να το αγαπήσεις όταν θα είναι μακρυά σου....

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1662 στις: Σεπτεμβρίου 27, 2011, 11:18:37 pm »
και αφου τελικα δεν μπορω να απογραφω και δεν βρισκω ακρη με τη βθμια ......

Δεν βρέθηκε κανένας κωδικός απογραφής για τον ΑΦΜ 0**********. Σε περίπτωση που είχατε υποχρέωση απογραφής, θα επικοινωνήσουμε την διαδικασία με την οποία μπορείτε να την πραγματοποιήσετε, μέσω του εκκαθαριστή των αμοιβών σας.

Με βάση στοιχεία της 27/09/2011, ο εκκαθαριστής μισθοδοσίας έχει στείλει στοιχεία μισθοδοσίας στην Ενιαία Αρχή Πληρωμών κατά την παραγωγική φάση του έργου. Ο φορέας σας είναι συνεπής με τις υποχρεώσεις του έναντι της Ενιαίας Αρχής Πληρωμών.

τι κανουμε τωρα?????

θα σου στείλουν μέιλ για τα υπόλοιπα. Επικοινώνησε πάντως αύριο εκ νέου με τη δδε και ρώτα τους αν σε έχουν επιβεβαιώσει - ακόμα και αν εσύ δεν έκανες ποτέ επικαιροποίηση των στοιχείων σου.

Αποσυνδεδεμένος kxrysa

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1663 στις: Σεπτεμβρίου 27, 2011, 11:21:19 pm »
μου εστειλε η υπηρεσια και μου απανταει οτι μπορω να απογραφω

Σας ενημερώνουμε ότι τα στοιχεία της απογραφής σας επιβεβαιώθηκαν από την Διεύθυνση Προσωπικού που υπάγεστε. Έχετε πρόσβαση πάντα τα στοιχεία σας μέσω της εφαρμογής απογραφής (https://apografi.gov.gr/ap) από όπου μπορείτε να εκτυπώσετε και την σχετική
Αγάπα αυτό που έχεις τώρα που είναι κοντά σου πριν σε διδάξει η ζωή να το αγαπήσεις όταν θα είναι μακρυά σου....

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1664 στις: Σεπτεμβρίου 27, 2011, 11:24:09 pm »
α πολυ ωραία!! αυτό σημαίνει ότι έχουν γίνει όσες ενέργειες έπρεπε να γινουν και ακόμα και αν εσύ δεν μπήκες να κάνεις επικαιροποίηση αυτοι σε έχουν κανονικά στα αρχεία τους . Μπες όποτε θες να συμπληρώσεις ό,τι θες.
Μια χαρά επομένως.
Καλό βράδυ και σε σένα.

Αποσυνδεδεμένος kxrysa

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1665 στις: Σεπτεμβρίου 27, 2011, 11:26:37 pm »
α πολυ ωραία!! αυτό σημαίνει ότι έχουν γίνει όσες ενέργειες έπρεπε να γινουν και ακόμα και αν εσύ δεν μπήκες να κάνεις επικαιροποίηση αυτοι σε έχουν κανονικά στα αρχεία τους . Μπες όποτε θες να συμπληρώσεις ό,τι θες.
Μια χαρά επομένως.
Καλό βράδυ και σε σένα.

μα αυτο εξηγω....δεν μπορω να μπω....δεν εχω απογραφει λεει

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182684
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 681
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)