Σύνολο ψηφοφόρων: 63
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
3 μερες προσπαθω να βγαλω ακρη......μου ειπαν θα με απογραψουν οι ιδιοι αλλα τπτ δεν εχει γινει ακομα.... υπαρχει περιπτωση μη πληρωμης ?
τελευταια στιγμη....εγω σημερα εμαθα οτι πρεπει να απογραφουμε οι αναπληρωτες και δεν εχω ιδεεεεεεεεα τι ειναι αυτο... λογικα θα το ειπατε πιο πανω αλλα να ρωτησω ποτε ληγει η προθεσμια;;;
Παράθεση από: dinateacher στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 10:20:05 pmτελευταια στιγμη....εγω σημερα εμαθα οτι πρεπει να απογραφουμε οι αναπληρωτες και δεν εχω ιδεεεεεεεεα τι ειναι αυτο... λογικα θα το ειπατε πιο πανω αλλα να ρωτησω ποτε ληγει η προθεσμια;;;μην πανικοβληθείς αλλά.... τυπικά λήγει σήμερα.... ( ελπίζουμε βέβαια να δώσουν κι άλλη άτυπη παράταση.... ένα γραφείο μας ας πούμε έχει εκκρεμότητα 300 άτομα.... άρα όλο και κάτι θα γίνει...)
Χτες ήρθε mail στο σχολείο ότι πρέπει να απογραφούν τελικά οι ειδικότητες στα δημοτικά με εαπ.Πήρα τηλέφωνο στο γραφείο και μου είπαν δεν χρειάζεται να απογραφείτε(είχα κάνει πριν μια ανεπιτυχή προσπάθεια και μου έλεγε το σύστημα"δεν έχετε απογραφεί,επικοινωνήστε με το φορέα που ανήκετε").Μου είπε ότι αν χρειαστεί,θα το κάνουν αυτοί.......Αν δεν πληρωθούμε λοιπόν,σε ποιόν να ρίξω ευθύνες,αφού κανείς δεν ξέρει τίποτα και το σύστημα δεν με βάζει μέσα;
δε σημείωσα τη συνάφεια και την αναγνώριση του πτυχίουπρόβλημα;;
Παράθεση από: bitch στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 10:33:53 pmΠαράθεση από: dinateacher στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 10:20:05 pmτελευταια στιγμη....εγω σημερα εμαθα οτι πρεπει να απογραφουμε οι αναπληρωτες και δεν εχω ιδεεεεεεεεα τι ειναι αυτο... λογικα θα το ειπατε πιο πανω αλλα να ρωτησω ποτε ληγει η προθεσμια;;;μην πανικοβληθείς αλλά.... τυπικά λήγει σήμερα.... ( ελπίζουμε βέβαια να δώσουν κι άλλη άτυπη παράταση.... ένα γραφείο μας ας πούμε έχει εκκρεμότητα 300 άτομα.... άρα όλο και κάτι θα γίνει...)να γινει γιατι οι κωδικοι μου δεν ειναι στα χερια μου οποτε ειναι αδυνατον να απογραφω σημερα....να ρωτησω...πως επρεπε να μαθουμε οτι πρεπει να απογραφουμε;;; σταλθηκε καποιο χαρτι στο σχολειο ισως;;γιατι το εμαθα τελειιιιως τυχαια!!...
υπάρχει δυνατότητα διόρθωσης;;
μόνο ένα πτυχίο καταχωρούμε;όχι το μεταπτυχιακό;
τα κατάφερα,το τύπωσαπάνω γράφει ότι εκκρεμεί η εκκαθάρισητην κάνει η β/βάθμια;
Παράθεση από: Lila_76 στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 10:37:12 pmΧτες ήρθε mail στο σχολείο ότι πρέπει να απογραφούν τελικά οι ειδικότητες στα δημοτικά με εαπ.Πήρα τηλέφωνο στο γραφείο και μου είπαν δεν χρειάζεται να απογραφείτε(είχα κάνει πριν μια ανεπιτυχή προσπάθεια και μου έλεγε το σύστημα"δεν έχετε απογραφεί,επικοινωνήστε με το φορέα που ανήκετε").Μου είπε ότι αν χρειαστεί,θα το κάνουν αυτοί.......Αν δεν πληρωθούμε λοιπόν,σε ποιόν να ρίξω ευθύνες,αφού κανείς δεν ξέρει τίποτα και το σύστημα δεν με βάζει μέσα; το τοποθετήριό σου ως αναπληρώτρια θα πρέπει για να είναι έγκυρο να αναγράφει τον αριθμό βεβαίωσης και την ημερομηνία υπαγωγής σου στην απογραφή απο τη δδε...αν δεν το γράφει η πρόσληψή σου δεν θεωρείται έγκυρη....επομένως, εκεί κατέβασε ό,τι καντήλι θέλεις.. ούτως ή άλλως είναι πειθαρχικό παράπτωμα ή μη υπαγωγή στην απογραφή άρα εσύ επ΄αυτού νίπτεις τας χείρας σου..Παράθεση από: mitsy στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 10:39:57 pmδε σημείωσα τη συνάφεια και την αναγνώριση του πτυχίουπρόβλημα;;συνάφεια και αναγνώριση αφορά μόνο μεταπτυχιακούς τίτλους ή τίτλους σπουδών που αποκτήθηκαν στο εξωτερικό και αναγνωρίστηκαν απο δοαταπ/ δικατσαΠαράθεση από: dinateacher στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 10:40:17 pmΠαράθεση από: bitch στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 10:33:53 pmΠαράθεση από: dinateacher στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 10:20:05 pmτελευταια στιγμη....εγω σημερα εμαθα οτι πρεπει να απογραφουμε οι αναπληρωτες και δεν εχω ιδεεεεεεεεα τι ειναι αυτο... λογικα θα το ειπατε πιο πανω αλλα να ρωτησω ποτε ληγει η προθεσμια;;;μην πανικοβληθείς αλλά.... τυπικά λήγει σήμερα.... ( ελπίζουμε βέβαια να δώσουν κι άλλη άτυπη παράταση.... ένα γραφείο μας ας πούμε έχει εκκρεμότητα 300 άτομα.... άρα όλο και κάτι θα γίνει...)να γινει γιατι οι κωδικοι μου δεν ειναι στα χερια μου οποτε ειναι αδυνατον να απογραφω σημερα....να ρωτησω...πως επρεπε να μαθουμε οτι πρεπει να απογραφουμε;;; σταλθηκε καποιο χαρτι στο σχολειο ισως;;γιατι το εμαθα τελειιιιως τυχαια!!... έχει ανακοινωθεί στο Διαύγεια και ως γνωστόν άγνοια νόμου δεν δικαιολογείται.... το αστείο είναι ότι και σε μας το επισημο έγγραφο απο το υπουργειο έφθασε....σήμερα... Ευτυχώς που σερφάρω στο ίντερνετ και το πήρα χαμπάρι σχετικά έγκαιρα.... ( αυτός που έγραψε στο σύνταγμα " επαφίεται στον πατριωτισμό των ελλήνων' κάτι ήξερε....)Παράθεση από: mitsy στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 10:41:19 pmυπάρχει δυνατότητα διόρθωσης;;ώσπου να εκκαθαριστεί απο τη δδε μπορείς να ξαναμπεις και να διορθώσεις ό,τι θες...απλά σιγουρέψου ότι στο τέλος θα πατήσεις προεπισκόπηση και μετά ενημέρωση για να "πάρει" τις αλλαγές. Παράθεση από: mitsy στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 10:44:34 pmμόνο ένα πτυχίο καταχωρούμε;όχι το μεταπτυχιακό;το μεταπτυχιακό το καταχωρείς μετά το πτυχίο πατώντας στο κουμπί που λέει προσθήκη. Τύπος πτυχίου " μεταπτυχιακός τίτλος" Παράθεση από: mitsy στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 10:51:34 pmτα κατάφερα,το τύπωσαπάνω γράφει ότι εκκρεμεί η εκκαθάρισητην κάνει η β/βάθμια;ναι.
και αφου τελικα δεν μπορω να απογραφω και δεν βρισκω ακρη με τη βθμια ......Δεν βρέθηκε κανένας κωδικός απογραφής για τον ΑΦΜ 0**********. Σε περίπτωση που είχατε υποχρέωση απογραφής, θα επικοινωνήσουμε την διαδικασία με την οποία μπορείτε να την πραγματοποιήσετε, μέσω του εκκαθαριστή των αμοιβών σας.Με βάση στοιχεία της 27/09/2011, ο εκκαθαριστής μισθοδοσίας έχει στείλει στοιχεία μισθοδοσίας στην Ενιαία Αρχή Πληρωμών κατά την παραγωγική φάση του έργου. Ο φορέας σας είναι συνεπής με τις υποχρεώσεις του έναντι της Ενιαίας Αρχής Πληρωμών.τι κανουμε τωρα??
α πολυ ωραία!! αυτό σημαίνει ότι έχουν γίνει όσες ενέργειες έπρεπε να γινουν και ακόμα και αν εσύ δεν μπήκες να κάνεις επικαιροποίηση αυτοι σε έχουν κανονικά στα αρχεία τους . Μπες όποτε θες να συμπληρώσεις ό,τι θες. Μια χαρά επομένως. Καλό βράδυ και σε σένα.