0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν υποθέσουμε, ότι βάλει κάποιος στην αίτηση διορισμού του ότιεπιθυμεί να δουλέψει και στην Πρωτοβάθμια, συμφέρει αυτό;
Αυτο που δεν κατανοω ειναι το εξης:Αφου στο γυμνασιο μας δινεται η δυνατοτητα αναθεσης στο μαθημα της ιστοριας,και μιλαμε για Α,
συγγνώμη αλλά τα παιδια στο δημοτικό δεν είναι νήπια..πολύ μου χτύπησε η πρόταση "η έννοια δάσκαλος".. από την εμπειρία μου δυστυχώς δεν το έχω δει αυτό (ακόμα..) ειλικρινά πολύ θα ήθελα να το έβλεπα αυτό που λες, αλλά πιστεψέ με οι ειδικότητες καλούνται όσο και εσείς να παιδαγωγήσουν, που κατά την άποψή μου δεν είναι δουλειά των ειδικοτοτήτων. τα παιδιά που "παραλαμβάνουμε" στην πέμπτη και την έκτη δημοτικού δεν έχουν καμία αντίληψη συνεργατικής εργασίας, ομαδικής συμπεριφοράς, αυτόνομης μάθησης, στρατηγικών μάθησης, αίσθηση σεβασμού και πολλών άλλων (και όσο βαρύγδουπα και να ακούγονται αυτά μιλάω για πολύ απλούς κανόνες συμπεριφοράς μέσα στην τάξη, απέναντι στους συμμαθητές, απέναντι στον καθηγητή, απέναντι στο μάθημα και στον ίδιο τους τον εαυτό).. θα ήθελα πολύ λοιπόν να το δω αυτό το "ο καθένας στην ειδικότητά του" στην πράξη.