0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν ειναι συμπερασμα.Ανακοινωση με εγγραφο του υπουργειου,τοτε που εγινε το αναμορφωμενο προγραμμα του δημοτικου.Δεν αφορουν μονο εμας οι οργανικες.Αλλα και τους ΠΕ08,ΠΕ19-20,ΠΕ07 φυσικα,ΠΕ34.Ψαξε θα το βρεις
Λ.Γιατι, τους νοιαζει;;
Παράθεση από: La Joie de vivre στις Ιουλίου 31, 2010, 03:13:06 pmMην ανοιξω το στομα μου καλυτερα!Ουτε ο πτυχιουχος ελληνικης φιλολογιας δεν ειναι αρμοδιος να διδαξει ιστορια.Μονο ο πτυχιουχος ιστορικου τμηματος,οπως συμβαινει και στο εξωτερικο.Προσωπικα,περυσι πηρα δευτερη αναθεση ιστορια γυμνασιου και νομιζω πως την διδαξα παραπανω απο αξιοπρεπως(με προβολες powerpoint,ομαδικες εργασιες,διαθεματικα προζεκτ ιστοριας-γαλλικων,φυλλα εργασιας πριν απο επισκεψεις σε μουσεια κλπ).Ο σχολ.συμβ.των φιλολογων με συνεχαρη και μαλιστα μου ειπε επι λεξη:''Μακαρι τη μιση απο τη δουλεια που κανατε να την εκανε ενας φιλολογος''.για ποια χώρα του εξωτερικού μιλάς αλήθεια;
Mην ανοιξω το στομα μου καλυτερα!Ουτε ο πτυχιουχος ελληνικης φιλολογιας δεν ειναι αρμοδιος να διδαξει ιστορια.Μονο ο πτυχιουχος ιστορικου τμηματος,οπως συμβαινει και στο εξωτερικο.Προσωπικα,περυσι πηρα δευτερη αναθεση ιστορια γυμνασιου και νομιζω πως την διδαξα παραπανω απο αξιοπρεπως(με προβολες powerpoint,ομαδικες εργασιες,διαθεματικα προζεκτ ιστοριας-γαλλικων,φυλλα εργασιας πριν απο επισκεψεις σε μουσεια κλπ).Ο σχολ.συμβ.των φιλολογων με συνεχαρη και μαλιστα μου ειπε επι λεξη:''Μακαρι τη μιση απο τη δουλεια που κανατε να την εκανε ενας φιλολογος''.