0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
σε πονοκεφαλιασα
χιλια ευχαριστω
να υποθεσω πως και το 3μηνιαιο επιδομα (που δεν το βρισκω στο σαιτ του οαεδ...) προαπαιτει 2 χρονια, τελευταιο 14μηνο και 60 ενσημα το τελευταιο ετος, δηλαδη 2008 και - τελευταιο 2μηνο;
"Βεβαίωση εργοδότη εις τριπλούν την οποία θα σφραγίσεις στι ΙΚΑ.Εκει θα σου δώσουν αναλυτική κατάσταση των ενσήμων"λοιπον, εχουμε: 1.παω στα 2 διαφορετικα ικα που ανηκουν τα σχολεια μου και μου σφραγιζουν τις βεβαιωσεις.2. παω στο 3ο ικα (που ειναι το δικο μου και διαφορετικο απο τα αλλα 2!), ζητω και παιρνω τα ενσημα μου απο 1-6-2007. καλα εχω καταλαβει, ή μπορω να ζητησω τα δικα μου συγκεντρωτικα απο οποιοδηποτε ικα;
Παράθεση από: vifo στις Ιούλιος 07, 2008, 02:57:47 μμ να υποθεσω πως και το 3μηνιαιο επιδομα (που δεν το βρισκω στο σαιτ του οαεδ...) προαπαιτει 2 χρονια, τελευταιο 14μηνο και 60 ενσημα το τελευταιο ετος, δηλαδη 2008 και - τελευταιο 2μηνο; οχι, πηγα τελικα για το τριμηνιαιο επιδομα. χρειαζεται μονο 60 ενσημα την τελευταια χρονια χωρις να σε απασχολει κατι αλλο (οι 2 τελυταιοι μηνες ή τα 2 τελευταια χρονια). Με εβαλαν να συμπληρωσω μια αιτηση οπου ζητουσα το τριμηνιαιο επιδομα εφοσον θα ειμαι ακομα ανεργη κ μετα απο 3 μηνες. Δηλαδη, αφου εκανα χαρτια στις 4/7, αν ως τις 4/10 ειμαι ακομα ανεργη (κατι που απευχομαι!) θα δικαιουμαι το επιδομα αυτο το οποιο ειναι 250 ευρω. Επισης δεν χρειαστηκε να καταθεσω κανενα δικαιολογητικο, θα τα καταθεσω στις 4/10 εφοσον βεβαια δικαιουμαι το επιδομα. Νομιζω πως δεν ξεχναω να σας πω κατι...
Είχα απο διαφορετικά σχολεία βεβαιώσεις σε διαφορετικά ΙΚΑ.Σε αυτό της περιοχής μου έίχα πρόβλημα να μου τα σφραγίσουν όλα και οταν τους εξήγησα οτι ήταν αδύνατο να πάω 140Km για μια υπογραφή οπότε με εξυπηρέτησανΟλα τα ένσημα ακόμη και απο διαφορετικούς νομούς θα βγούν σε μια κατάσταση, αρκει να έχουν περαστει.Δηλ μέχρι τον Μάρτιο θα είναι όλαΑνανεώνεις την κάρτα εφόσον εισαι άνεργοςΓια την κάρτα ανεργίας θέλει και Ε1
1. θα κανω μια αποπειρα να τα σφραγισω ολα στο 1ο ικα που θα παω αλλα επειδη εδω ειναι αθηνα... δεν το βλεπω πιθανο... 2. Ε1 ; τι ειναι αυτο παλι; αρα πριν παω οπουδηποτε αλλου πρεπει να παω πρωτα στον οαεδ μου και να υποβαλω μια αιτηση για το συγκεκριμενο επιδομα (τριμηνιαιο; εκπαιδευτικων; ) αφου πρωτα βγαλω καρτα ανεργιας. σωστα;