*

Ψηφοφορία

Ποιον Υπουργό Παιδείας θεωρείτε τον καλύτερο;

Γεώργιος Παπανδρέου (1994-1996)
41 (5.1%)
Γεράσιμος Αρσένης (1996 – 2000)
35 (4.3%)
Πέτρος Ευθυμίου (2000 – 2004)
70 (8.7%)
Μαριέττα Γιαννάκου (2004 – 2007)
91 (11.3%)
Ευριπίδης Στυλιανίδης (2007 - 2009)
364 (45.2%)
Άρης Σπηλιωτόπουλος (2009 - 2009)
26 (3.2%)
Άννα Διαμαντοπούλου (2009 -
47 (5.8%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
131 (16.3%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 796

Αποστολέας Θέμα: Καλύτερος Υπουργός Παιδείας  (Αναγνώστηκε 120404 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος christy_xd@1

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ: Καλύτερος Υπουργός Παιδείας
« Απάντηση #224 στις: Ιουλίου 07, 2010, 10:45:04 pm »
Ο υπουργός παιδείς θα έπρεπε να είναι ένας εκπαιδευτικός που έχει περάσει από χίλια κύμματα γυρνώντας στα σχολεία,καθώς και από γραφείο.
Διότι αν δε μπεις σε σχολείο από το τελευταίο χωριό στην Ορεστειάδα έως τα τεχνικά στην Αθήνα και αν δε μπεις σε γραφείο δε μπορείς,και στην τελική δε δικαιούσαι να έχεις άποψη, για την κατάσταση που επικρατεί,για τις ανάγκες που υπάρχουν κτλ.
Το κακό με τους προαναφερθέντες,είναι ότι το σχολείο το γνωρίζουν μόνο από τα τσιράκια που τους γλείφουν όλη μέρα,ενώ οι ίδιοι έχουν να μπουν σε τάξη από τότε που ήταν μαθητές. Αλλά ναι,όσο και να μην αρέσει σε κάποιους,ο Στυλιανίδης ήταν ο μονόφθαλμος στους τυφλούς.
Και μη μου πείτε για τα βύσματα της πδσ,διότι ο Στυλιανίδης σε ότι αφοροσε στην πδσ,απλά κράτησε το σύστημα του πασοκ.
Εεεεεεεεέτσι!!!!!!!!!!!! ;) ;) ;)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:56:15 »

Αποσυνδεδεμένος TEM

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #225 στις: Ιουλίου 07, 2010, 10:56:52 pm »
Και για να μην παρεξηγοιύμαι,όταν λέω ότι πρέπει να έχει γυρίσει στα σχολεία,δεν εννοώ για να δει τι τραβάμε εμείς,αλλά και για να δει τι καταστάσεις καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε και μέσα στα σχολεία..

Αποσυνδεδεμένος jak_13

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Πάντα με χαμόγελο!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #226 στις: Ιουλίου 08, 2010, 03:40:12 am »
Έχουν ακουστεί τόσοι χαρακτηρισμοί...τώρα είναι και παραπλανηθέντες όσοι ψήφισαν; Μα είναι τόσο δύσκολο να σεβαστούμε την άποψη των άλλων τελικά;
Έχουμε τουλάχιστον απανωτές νέες εγγραφές για τη ψηφοφορία!
Χαρακτήρισα το ερώτημα δημοσιογραφικό -παραπλανητικό γιατί δεν καθορίζει παραμέτρους ή κριτήρια αξιολόγησης του "καλύτερου" υπουργού Παιδείας. Αντίθετα εντυπωσιάζει, αρχικά, με τη δυνατότητα αξιολόγησης που δίνει στον καθένα να αξιολογήσει με δικά του (μη κοινα όμως) κριτήρια.
Δε χαρακτήρισα τους ψηφοφόρους ανάμεσα στους οποίους, βρίσκομαι κι εγώ.
Τέλος από πότε τα σχόλια για απόψεις, θέσεις ή ερωτήματα (και όχι για πρόσωπα) αποτελούν ένδειξη ασέβειας;

Αν και προσέχω αυτά που γράφω μάλλον δεν έγινα κατανοητός. Θα προσπαθήσω...
Αν προσέξεις το μήνυμα μου, το σχόλιο για τους χαρακτηρισμούς είναι σε άλλο χρόνο. Επομένως δεν αναφέρεται στο δικό σου μήνυμα. Αν κάνεις μια επισκόπηση θα καταλάβεις τι εννοώ. Ασέβεια λοιπόν προς τη γνώμη κάποιου, θεωρώ τους μειωτικούς χαρακτηρισμούς που απευθύνονται προς όλους όσους ψήφισαν κάποιον που δε μας αρέσει.
Το ξέρω ότι ψήφισες, το αναφέρω και αυτό στο μήνυμα μου. Την αναφορά στην παραπλάνηση την έκανα για να εκφράσω εμμέσως πλην σαφώς την απορία μου, πώς κάποιος συμμετέχει σε κάτι που θεωρεί εκ των προτέρων παραπλανητικό.
Και για την ιστορία, ποτέ απλές δημοσκοπήσεις δε βάζουν διάφορες παραμέτρους ή κριτήρια αξιολόγησης. Αυτά γίνονται σε σύνθετες δημοσκοπήσεις πολλαπλών ερωτήσεων.
Έμαθα πως ο άνθρωπος δικαιούται να κοιτά τον άλλον από ψηλά
μόνο όταν πρέπει να τον βοηθήσει να σηκωθεί!

Gabriel Garcia Marquez

Αποσυνδεδεμένος rozy4

• Ιστορικό μέλος
  • Η ζωή είναι ωραία φιλαράκο
    • Προφίλ
« Απάντηση #227 στις: Ιουλίου 08, 2010, 11:42:47 am »
«…Ο αριθμός των επιστημόνων έχει γίνει τόσο πολύ μεγάλος σε όλο τον κόσμο ώστε δημιουργεί προβλήματα στην οικονομία και την κοινωνία, όπως λέει μία απόρρητη αμερικανική έκθεση. Επομένως είναι ολοφάνερο ότι οι άνθρωποι θα αλλάξουν εργασία τρεις και τέσσερις φορές… Θα αναγκαστούν να δουλέψουν κάπου αλλού, δεν θα δουλέψουν ούτε κάπου αλλού.»

Σε ποιον-α ανήκουν τα παραπάνω λόγια;
http://www.youtube.com/watch?v=3S-2azQNwEY&feature=related  5΄25΄΄

εν δυνάμει όμως και σε όλους τους Υπουργούς Παιδείας μετά τη μεταπολίτευση.
Με σύμπνοια και συνέπεια, όλοι οι Υπουργοί Παιδείας υπηρέτησαν την προώθηση της ημιμάθειας/αμάθειας, τη διάλυση της δημόσιας εκπαίδευσης σε όλες τις βαθμίδες της και την αποσύνδεση του πτυχίου από την εργασία.  
Δεν θέλουν τους μορφωμένους ανθρώπους, χρειάζονται μόνο τους καταρτισμένους, ευέλικτους και πειθήνιους αυριανούς απασχολούμενους.
Έχουμε σχολεία κι αναλυτικά προγράμματα σπουδών που συνθλίβουν τους μαθητές υποχρεώνοντάς τους από την α δημοτικού σε έναν αγώνα δρόμου αποκλειστικά για τις πανελλήνιες εξετάσεις. Ψυχρά και μουντά, φυλακές ψυχών όπου «θάβουμε» τα παιδιά μας 14 ολόκληρα χρόνια. Ως αποτέλεσμα, πληθαίνουν οι μαθητές που τελειώνουν το σχολείο και δεν ξέρουν ούτε να διαβάζουν, ούτε να γράφουν, ούτε να λογαριάζουν. Αυξάνεται χρόνο με το χρόνο η μαθητική διαρροή.
Στενάζει ο εκπαιδευτικός, στενάζει ο μαθητής, στενάζει ο γονιός.
Όλοι στο ίδιο καζάνι κι ας δημιουργούν οι κυβερνώντες, στη λογική του «διαίρει και βασίλευε», τεχνητές αντιπαραθέσεις ώστε η μία κοινωνική ομάδα να αντιμάχεται την άλλη.

Κυρίες και Κύριοι Υπουργοί Παιδείας,
Πώς να σωπάσω;

Πώς να σωπάσω μέσα μου
την ομορφιά του κόσμου;
Ο ουρανός δικός μου
η θάλασσα στα μέτρα μου

Πώς να με κάνουν να τον δω
τον ήλιο μ' άλλα μάτια;
Στα ηλιοσκαλοπάτια
Μ' έμαθε η μάνα μου να ζω...

Στου βούρκου μέσα τα νερά
ποια γλώσσα μου μιλάνε
αυτοί που μου ζητάνε
να χαμηλώσω τα φτερά

http://www.youtube.com/watch?v=rTyfgAwomJk
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 08, 2010, 11:48:30 am από rozy4 »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:56:15 »

Αποσυνδεδεμένος ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #228 στις: Ιουλίου 08, 2010, 09:52:11 pm »
ΦΙΛΟΛΟΓΕ-ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ φαίνεται οτι αδυνατείς να κατανοήσεις την ερώτηση της δημοσκόπησης.Το καλύτερος είναι επίθετο συγκριτικού βαθμού και αφορά την σύγκριση μεταξύ αυτών που ανέβηκαν τα τελευταία χρόνια στον υπουργικό θώκο.Αρα η απάντηση πρέπει να είναι συγκεκριμένη.Για αυτό και η απάντηση -κανένας -δεν συμπεριλαμβάνεται μέσα στις πιθανές απαντήσεις
.Προφανώς και η αδυναμία κατανόησης της ερώτησης σε έχει οδηγήσει πάμπολλες φορές στα Θρανία του ΑΣΕΠ χωρίς κάποιο προφανές αποτέλεσμα.Μετά ψάχνετε για δικαιολογίες  του τύπου :γιατι διοριστήκαν κάποιοι άλλοι και όχι εγώ κ.τ.λ.
Αυτά βλέπει και η Αννούλα και παίρνει θάρρος ,ακου 5%!Πρέπει να την ψήφισαν οι συγγενείς αυτού που πήγε και έδωσε στο Γιωργάκη την σύνταξη του για να σωθεί το κράτος.Σαφώς ο εκάστοτε υπουργός θα πρέπει να έχει άμεση σχέση με την εκπαίδευση υπηρετώντας την απο τα έδρανα του σχολείου και παρότι διοριστέος του ΑΣΕΠ με μηδενική προυπηρεσία θεωρώ οτι το καλύτερο σύστημα διορισμού είναι το 50-50.

Αποσυνδεδεμένος sirea

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #229 στις: Ιουλίου 08, 2010, 11:57:50 pm »
Λοιπόν, εντάξει: μεταξύ τυφλών βασιλεύει ο μονόφθαλμος.

Ο Στυλιανίδης για μονόφθαλμος δε μου κάνει.

Αποσυνδεδεμένος Landau

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση.. BAZINGA!
    • Προφίλ
« Απάντηση #230 στις: Ιουλίου 09, 2010, 12:02:06 am »
Το θέμα είναι ότι σε αυτή την ψηφοφορία οι περισσότεροι (υποθέτω) κρίνανε τον "καλύτερο" όχι για αυτά που προσέφερε στην Παιδεία της χώρας, αλλά αυτόν που βολέψε με τον έναν ή άλλον τρόπο περισσότερους εκπαιδευτικούς με διορισμούς κλπ. Κάνω λάθος; :)
"Physics is like sex: sure, it may give some practical results, but that's not why we do it."
(Richard P. Feynman ?)

"The first condition of progress is the removal of censorship."
(George Bernard Shaw)

Αποσυνδεδεμένος Rovespier0s

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Ο Πραγματικός ΥΠΟΙΚ είναι οι Αγορές
    • Προφίλ
« Απάντηση #231 στις: Ιουλίου 09, 2010, 10:16:54 am »
Το θέμα είναι ότι σε αυτή την ψηφοφορία οι περισσότεροι (υποθέτω) κρίνανε τον "καλύτερο" όχι για αυτά που προσέφερε στην Παιδεία της χώρας, αλλά αυτόν που βολέψε με τον έναν ή άλλον τρόπο περισσότερους εκπαιδευτικούς με διορισμούς κλπ. Κάνω λάθος; :)

Σωστός! Ο νεο-Έλληνας εκπαιδευτικός θεωρεί περίπου ως υποχρέωση του εκάστοτε ΥΠΠ να διοριστούν όλοι οι αδιόριστοι εκπαιδευτικοί..και αυτό μάλιστα περιβάλλεται με έναν "αριστερό" ιδεολογικό μανδύα. Δυστυχώς για όλους μας το τελευταίο κράτος της ευρώπης που έχει ακόμη σοβιετική δομή  (Απέραντη Γραφειοκρατία μηδενικής παραγωγικότητας - Διαφθορά και ασύστολη Σπατάλη) αναγκάζεται βίαια να γίνει δυτικού τύπου, ελπίζοντας μακροπρόθεσμα καλύτερες μέρες για τα παιδιά του...Για να δούμε..θα καταρρεύσει η ελληνική σοβιετία η οποία κυρίως είναι τρόπος σκέψης και λιγότερο διοικητικός μηχανισμός..Για τη γενιά των γονιών μας αποκλείεται..για κάποιους από μας παίζεται..για τη γενιά των παιδιών μας είμαι σχεδόν σίγουρος...
Άρα ο καλύτερος ΥΠΠ είναι αυτός που: θα πάρει τους πίνακες των αδιόριστων εκπαιδευτικών και θα αρχίζει να τους διορίζει με συνδυασμό των παρακάτω τρόπων: 1. Με επετηρίδα 2. με έναν random αλγόριθμο 3. με τον LIFO αλγόριθμο 4. με τον FIFO αλγόριθμο  Για να τερματίσει ο αλγόριθμος θα πρέπει και ο τελευταίος αδιόριστος του κάθε πίνακα να έχει διοριστεί σε πραγματικό ή εικονικό κενό στην εκπαίδευση. Πιστεύω είναι το καλύτερο σύστημα συνάδελφοι..όποιος έχει κάποιον καλύτερο στο μυαλό του ας τον παρουσιάσει..Θα μπορούσε να υπάρξει και η λύση του ΑΣΕΠ όπου θα προκηρύσσονται τόσες θέσεις όσες και οι αιτήσεις και δε θα υπάρχει καμία βάση..Ο αλγόριθμος τότε θα είναι ο λεγόμενος "ASEP sort" ο οποίος θα ταξινομεί τους πίνακες με έναν αξιοκρατικό-φανή τρόπο.  Σε περίπτωση που εξακολουθούν να υπάρχουν εικονικά ή οργανικά κενά θα επιστρατεύονται τελειόφοιτοι των αντίστοιχων σχολών χωρίς δικαίωμα άρνησης γιατί δεν δύναται να λειτουργήσει το νέο-σχολείο χωρίς την κάλυψη όλων των εικονικών ή οργανικών κενών.. (Εικονικό κενό: δυνητικό  οργανικό κενό το οποίο προβλέπει το ΥΠΠ ώστε να μην υπάρχει ποτέ κενό!)
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 09, 2010, 10:18:54 am από Rovespier0s »
MIXANIKOS_HY is back

Αποσυνδεδεμένος PHYSCIENCE

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #232 στις: Ιουλίου 09, 2010, 10:51:40 am »
Φυσικά κάνεις λάθος ....και μάλιστα πολλά και σοβαρά.
Λάθος περιεχομένου...(αυτό είναι το μικρότερο).
Δηλαδή ο Σπηλιοτόπουλος έχει το μικρότερο ποσοστό επειδή δεν βόλεψε κανέναν ?
Πως μπορεί κάποιος να μην βλέπει ποιος είναι τελευταίος ? Είναι δυνατόν ?

Δεν χρειάζεται να μιλήσω περισσότερο για το παραπάνω άτομο ..πιστεύω ότι και στο άκουσμα του ονόματός του καταλαβαίνεις ότι ...δεν στέκει η θεωρία .Αλλά πριν στρέψεις την προσοχή σου στο να ανασκευάσεις την θεωρία...

Υπάρχουν σοβαρότερα λάθη.....

Γιατί δηλαδή αυτός που ψηφίζεται καλύτερος ..δεν πρέπει να ήταν καλύτερος ..απλά κάνουν λάθος ή έχουν λάθος κριτήρια αυτοί που τον ψήφισαν ?

Με ποιο δικαίωμα καπελώνεται όσους ψήφισαν ?

Αυτοι που ψήφισαν γράφουν τον λογο .Κανείς άλλος δεν έχει δικάιωμα να μιλάει για αυτούς.Και ακόμα περισσότερο δεν έχει δικαίωμα να διαστρεβλώνει τα πιστεύω τους με οποιεσδήποτε και ειδικότερα κακοπροαίρετες υποθέσεις.

Δηλαδή αν εγώ πω ότι ο Landau και ο Rovespieros μιλούν έτσι γιατί είναι κομματάρχες του ΠΑΣΟΚ και θέλουν έντεχνα να ευτελήσουν μια διαδικασία ψηφοφορίας στα μάτια των αναγνωστών δεν θα είναι άδικο για εσάς ?

Ειδικότερα σε ένα φόρουμ όπου μόνο μισά και αποσπασματικά κείμενα διαβάζονται.
Το ουσιαστικότερο λάθος είναι ότι δεν δέχεσαι αυτό που βλέπεις και προσπαθείς να το ...μειώσεις.Αυτό που βλέπεις είναι ......αυτό που βλέπεις!
Η προφανής εξήγηση που δίνεις έμεσα παρακινεί και άλλους να δεχτούν την αυταπόδειχτη για εσένα αλήθεια της, και ........... προσβάλει εμένα που τον ψήφισα.
 Όπως και η δικιά μου εξήγηση πιθανόν να προσβάλει εσένα.

Αποσυνδεδεμένος c3p0

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #233 στις: Ιουλίου 09, 2010, 11:08:34 am »
Κανένας.
Ποιος από αυτούς έχει σχέση με Παιδεία;
Ποιος από αυτούς ενδιαφέρθηκε πραγματικά να μορφωθούν οι άνθρωποι;
Ποιος από αυτούς  ενδιαφέρθηκε για τους εκπαιδευτικούς και τους στήριξε ;
Κανένας από αυτούς δεν μου έδωσε αυτήν την εντύπωση.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 09, 2010, 11:18:21 am από c3p0 »

Αποσυνδεδεμένος knkn

• Ιστορικό μέλος
  • η ζωή είναι ωραία !
    • Προφίλ
« Απάντηση #234 στις: Ιουλίου 09, 2010, 01:27:45 pm »
Μα είναι τόσο δύσκολο να σεβαστούμε την άποψη των άλλων τελικά;

Οι πολίτες γυρίζουν την πλάτη στο πολιτικό σύστημα . 

Αποσυνδεδεμένος Landau

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση.. BAZINGA!
    • Προφίλ
« Απάντηση #235 στις: Ιουλίου 09, 2010, 03:09:18 pm »
@ PHYSCIENCE:
Μια άποψη εξέφρασα, ηρέμισε :)
Και βασίστηκα στο ότι π.χ. ο Στυλιανίδης ψηφίστηκε και γράφτηκε (από όσα πρόλαβα να διαβάσω, δεν έχω χρόνο να διαβάζω όλα τα σχόλια) ότι ήταν αυτός που φρόντισε να διορίσει πολλές κατηγορίες κλπ κλπ. Προσωπικά δεν συμμετέχω σε τέτοιες ψηφοφορίες, γιατί δεν έχουν και νόημα, ούτε είναι αντιπροσωπευτικές. Η ουσία, άλλωστε, είναι ότι κανένας από αυτούς δεν βελτίωσε την Παιδεία στη χώρα. Διαφωνεί κανείς σε αυτό;

Και θα παρακαλούσα να μη με βάζεις στην ίδια γραμμή με τον Rovespier0s. Το θεωρώ ύψιστη προσβολή προς το άτομό μου :)
"Physics is like sex: sure, it may give some practical results, but that's not why we do it."
(Richard P. Feynman ?)

"The first condition of progress is the removal of censorship."
(George Bernard Shaw)

Αποσυνδεδεμένος Αναστασια 76

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κατι...κινειται....ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
    • Προφίλ
    • Δελφικα Παραγγελματα
« Απάντηση #236 στις: Ιουλίου 09, 2010, 03:44:41 pm »
@ PHYSCIENCE:
Μια άποψη εξέφρασα, ηρέμισε :)
Και βασίστηκα στο ότι π.χ. ο Στυλιανίδης ψηφίστηκε και γράφτηκε (από όσα πρόλαβα να διαβάσω, δεν έχω χρόνο να διαβάζω όλα τα σχόλια) ότι ήταν αυτός που φρόντισε να διορίσει πολλές κατηγορίες κλπ κλπ. Προσωπικά δεν συμμετέχω σε τέτοιες ψηφοφορίες, γιατί δεν έχουν και νόημα, ούτε είναι αντιπροσωπευτικές. Η ουσία, άλλωστε, είναι ότι κανένας από αυτούς δεν βελτίωσε την Παιδεία στη χώρα. Διαφωνεί κανείς σε αυτό;

Και θα παρακαλούσα να μη με βάζεις στην ίδια γραμμή με τον Rovespier0s. Το θεωρώ ύψιστη προσβολή προς το άτομό μου :)

:o :o :o πασοκοπαιδιιιιιι;;;;;;;;;; να δω που θα πας να ξεπλυνεις τη ντροπη τωρα... ;D ;D ;D
"Δημοκρατία είναι όταν 4 λύκοι και ένα πρόβατο ψηφίζουν για φαγητό"
(Αρκάς)

Κάποτε, τριακόσιοι πέθαναν για την Ελλάδα.
Σήμερα η Ελλάδα πεθαίνει για τριακόσιους...
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Αποσυνδεδεμένος air

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #237 στις: Ιουλίου 09, 2010, 06:18:52 pm »
Επι της ουσιας (επειδη δεν μου αρκει να δεχομαι αυτο που βλεπω, αλλα μου αρεσει να το κατανοω κιολας) θα συμφωνησω με τον Landau πως οι κατα καιρους εμφανιζομενες ψηφοφοριες δεν εχουν κανενα νοημα, αφου δεν βασιζονται σε αντιπροσωπευτικο δειγμα.

Ποιοι ψηφιζουν? Τα μελη του PDE. Ποια ειναι τα μελη αυτα? Κυριως εκπαιδευτικοι που εχουν ΗΔΗ αποκτησει καποια προυπηρεσια (μικρη/μεγαλη, αδιαφορο) και ευελπιστουν σε διορισμο.

Η στατιστικη των Διαγωνισμων του Ασεπ μας λεει πως μονον 30%-40% (κατα μεσο ορο) των διαγωνιζομενων ειναι επιτυχοντες. Αρα η πλειονοτητα των μελων, μαλλον δεν ασχολειται (συστηματικα τουλαχιστον) με τον Ασεπ.

Πως λοιπον απεκτησαν την προυπηρεσια τους? Καποια σεμιναρια 400 ωρων? Σχολεια Δευτερης Ευκαιριας?
Ατελειωτο γλυψιμο για ΠΔΣ?  Δυσπροσιτα για τους βυσματιες? Εκκλησιαστικα (για τους μεγαλοβυσματιες)?

Δεν ειναι λοιπον καθολου παραξενο, πως οι Υπουργοι που θελησαν να επιβαλλουν τον Ασεπ ως τυπικο προσον διορισμου, φιγουραρουν στις τελευταιες θεσεις (ο Σπηλιωτοπουλος δεν κρινεται "θετικα", καθως δεν προλαβε (2009-2009) να διορισει (στα γνωστα πλαισια των πελατειακων σχεσεων) αρκετους).

Με την ιδια ακριβως λογικη, σε αλλη ταυτοχρονη ψηφοφορια, το σημερινο ημι-πελατειακο συστημα διορισμων, κρινεται ως το καλυτερο.

(ειναι σαν να πηγαινεις στα γραφεια του Ολυμπιακου στο Πασαλιμανι, και να κανεις γκαλοπ ρωτωντας ..."ποια ειναι αραγε η μεγαλυτερη ομαδα στην Ελλαδα?") :)

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182629
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)