Σύνολο ψηφοφόρων: 796
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ο υπουργός παιδείς θα έπρεπε να είναι ένας εκπαιδευτικός που έχει περάσει από χίλια κύμματα γυρνώντας στα σχολεία,καθώς και από γραφείο.Διότι αν δε μπεις σε σχολείο από το τελευταίο χωριό στην Ορεστειάδα έως τα τεχνικά στην Αθήνα και αν δε μπεις σε γραφείο δε μπορείς,και στην τελική δε δικαιούσαι να έχεις άποψη, για την κατάσταση που επικρατεί,για τις ανάγκες που υπάρχουν κτλ.Το κακό με τους προαναφερθέντες,είναι ότι το σχολείο το γνωρίζουν μόνο από τα τσιράκια που τους γλείφουν όλη μέρα,ενώ οι ίδιοι έχουν να μπουν σε τάξη από τότε που ήταν μαθητές. Αλλά ναι,όσο και να μην αρέσει σε κάποιους,ο Στυλιανίδης ήταν ο μονόφθαλμος στους τυφλούς.Και μη μου πείτε για τα βύσματα της πδσ,διότι ο Στυλιανίδης σε ότι αφοροσε στην πδσ,απλά κράτησε το σύστημα του πασοκ.
Παράθεση από: jak13 στις Ιουλίου 07, 2010, 04:00:32 pmΈχουν ακουστεί τόσοι χαρακτηρισμοί...τώρα είναι και παραπλανηθέντες όσοι ψήφισαν; Μα είναι τόσο δύσκολο να σεβαστούμε την άποψη των άλλων τελικά;Έχουμε τουλάχιστον απανωτές νέες εγγραφές για τη ψηφοφορία!Χαρακτήρισα το ερώτημα δημοσιογραφικό -παραπλανητικό γιατί δεν καθορίζει παραμέτρους ή κριτήρια αξιολόγησης του "καλύτερου" υπουργού Παιδείας. Αντίθετα εντυπωσιάζει, αρχικά, με τη δυνατότητα αξιολόγησης που δίνει στον καθένα να αξιολογήσει με δικά του (μη κοινα όμως) κριτήρια. Δε χαρακτήρισα τους ψηφοφόρους ανάμεσα στους οποίους, βρίσκομαι κι εγώ.Τέλος από πότε τα σχόλια για απόψεις, θέσεις ή ερωτήματα (και όχι για πρόσωπα) αποτελούν ένδειξη ασέβειας;
Έχουν ακουστεί τόσοι χαρακτηρισμοί...τώρα είναι και παραπλανηθέντες όσοι ψήφισαν; Μα είναι τόσο δύσκολο να σεβαστούμε την άποψη των άλλων τελικά;Έχουμε τουλάχιστον απανωτές νέες εγγραφές για τη ψηφοφορία!
Το θέμα είναι ότι σε αυτή την ψηφοφορία οι περισσότεροι (υποθέτω) κρίνανε τον "καλύτερο" όχι για αυτά που προσέφερε στην Παιδεία της χώρας, αλλά αυτόν που βολέψε με τον έναν ή άλλον τρόπο περισσότερους εκπαιδευτικούς με διορισμούς κλπ. Κάνω λάθος;
Μα είναι τόσο δύσκολο να σεβαστούμε την άποψη των άλλων τελικά;
@ PHYSCIENCE:Μια άποψη εξέφρασα, ηρέμισε Και βασίστηκα στο ότι π.χ. ο Στυλιανίδης ψηφίστηκε και γράφτηκε (από όσα πρόλαβα να διαβάσω, δεν έχω χρόνο να διαβάζω όλα τα σχόλια) ότι ήταν αυτός που φρόντισε να διορίσει πολλές κατηγορίες κλπ κλπ. Προσωπικά δεν συμμετέχω σε τέτοιες ψηφοφορίες, γιατί δεν έχουν και νόημα, ούτε είναι αντιπροσωπευτικές. Η ουσία, άλλωστε, είναι ότι κανένας από αυτούς δεν βελτίωσε την Παιδεία στη χώρα. Διαφωνεί κανείς σε αυτό;Και θα παρακαλούσα να μη με βάζεις στην ίδια γραμμή με τον Rovespier0s. Το θεωρώ ύψιστη προσβολή προς το άτομό μου