Σύνολο ψηφοφόρων: 796
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η μάνα μου την καμάρωνε. Εγώ απλώς άκουγα τη μάνα μου που τη στόλιζε στα γαλλικά.....
θελω να σας ενημερωσω οτι το πρωι ειδα την ΣΤΗΜΕΝΗ συζητηση στον Παπαδάκη και επειδη εξοργιστικα εστειλα με 3 διαφορετικα mail με βερωτησεις για την υπουργο:1)γιατι δεν αναφερεστε στον γιο τησ που παει σε ιδιωτικο σχολείο;2)γιατι δεν αναφερεστε στα κενα των σχολειων;3)σας ενημερωνων οτι σε παιδαγωγικο φορουμ γινεται ψηφοφορια για τον καλυτερο και χειροτερο υπουργο παιδειας και τα αποτελεσματα ειναι καλυτερος Στυλιανιδης, χειροτερος Διαματοπουλου Επειδη δεν ρωτησαν τιποτα στα πρωτα 15 λεπτα , πηρα και τηλεφωνο και προσπαθησα να παρεμβωΤΙΠΟΤΑ.....ΟΛΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ...ΚΑΙ ΑΥΤΟς Ο ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΣ ΥΠΕΡΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ...ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ
Παράθεση από: elefthe στις Νοεμβρίου 04, 2010, 10:45:32 pmθελω να σας ενημερωσω οτι το πρωι ειδα την ΣΤΗΜΕΝΗ συζητηση στον Παπαδάκη και επειδη εξοργιστικα εστειλα με 3 διαφορετικα mail με βερωτησεις για την υπουργο:1)γιατι δεν αναφερεστε στον γιο τησ που παει σε ιδιωτικο σχολείο;2)γιατι δεν αναφερεστε στα κενα των σχολειων;3)σας ενημερωνων οτι σε παιδαγωγικο φορουμ γινεται ψηφοφορια για τον καλυτερο και χειροτερο υπουργο παιδειας και τα αποτελεσματα ειναι καλυτερος Στυλιανιδης, χειροτερος Διαματοπουλου Επειδη δεν ρωτησαν τιποτα στα πρωτα 15 λεπτα , πηρα και τηλεφωνο και προσπαθησα να παρεμβωΤΙΠΟΤΑ.....ΟΛΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ...ΚΑΙ ΑΥΤΟς Ο ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΣ ΥΠΕΡΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ...ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ χειρότερος είναι ψηφισμένος ο Σπηλιωτόπουλος και δικαίως! Συγνώμη τι περίμενες? Όποιος τα παίρνει στο κρανίο λες να τον βγάζουν τετ α τετ με τον κάθε υπουργό? Και το οτι ο γιος της πάει σε ιδιωτικό εντάξει έχει χιλιοειπωθεί, μην κάνουμε και κατινιές!
και για να μην ξεχάσω και (με διαφορά) η πιο ΑΛΑΖΟΝΑΣ