*

Αποστολέας Θέμα: εισαγγελικη ερευνα για τη δραγωνα ;  (Αναγνώστηκε 14403 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος olyadro

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: εισαγγελικη ερευνα για τη δραγωνα ;
« Απάντηση #14 στις: Ιουνίου 23, 2010, 03:10:35 pm »
Προς emmaki:
Θα ξεφύγω από το θέμα της Δραγώνα και συγνώμη κιόλας, αλλά δεν έχω καταλάβει τι σε πειράζει να έχουν πρόσβαση στα πτυχία σου αυτοί που σε αμφισφητουν. Τι φοβάσαι; μήπως στα ματιάσουν; Ίσα-ίσα που θα τους κλείσεις το στόμα μια και καλή! Εδώ τα κορνιζάρουμε κι εσύ ανησυχείς μήπως τα δει κανένας;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 04:46:57 »

Αποσυνδεδεμένος mardz

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Ιουνίου 23, 2010, 03:16:47 pm »
emmaki, στην ουσία συμφωνούμε, γιατί κανένας πολίτης, έχων σώας τα φρένας, δε θα πήγαινε στα καλά καθούμενα να ψάχνει τα πτυχία των άλλων, χωρίς λογο. Όμως ειδικά για τα δημόσια πρόσωπα όπως η Δραγώνα, πιστεύω πως όλοι οι Έλληνες πολίτες έχουμε έννομο συμφέρον να γνωρίζουμε αν έχουν πραγματι τα προσόντα, για να κατέχουν το αξίωμά τους.

Για το αξίωμα της "Γραμματέας στι υπουργείο" δεν χρειάζεται κάποια ειδικά προσόντα.
Τώρα, για τη θέση στο πανεπιστήμιο, για την οποία γίνεται και όλη η φασαρία, νομίζω ήμουν ξεκάθαρη. Δεν θεωρώ ότι μπορεί όποιος θέλει να πάει στο ΔΟΑΤΑΠ. Και νομίζω ότι και πρακτικά είναι αδύνατον! Φαντάζεσαι πόσος κόμσος θα πήγαινε; Τουλάχιστον εγώ, έχοντας τελευταία μπει στο ρουθουνι πολλών  ;D ;D, νομίζω ότι θα υπήχαν πολές αιτήσεις για τα πτυχία μου (Ω ναι! Πολλοί, επειδή δεν συμφωνούν μαζί μου, και επειδή θα ήθελαν να έχουν τη θέση μου ασχέτως που ποτέ κανέις δεν είχε κάνει αίτηση, αμφισβητούν το ότι έχω 2 μεταπτυχιακα, το ότι έχω πτυχία σε αρκετές γλώσσες κλπ) ...
Μπορεί, λοιπόν, ο κ΄θε πολίτης να αιτηθέι στο ΔΟΑΤΑΠ για το πτυχίο άλλου πολίτη; Γιατί και η Δραγώνα είναι πολίτης.....
Άλλο να περέμβει ο εισαγγελέας και να ζητήσει να δει τη νομιμότητα της διαδικασίας...

μια φορα στις 7 θανασιμες πεθερες (τι να κανω;βλεπω και τετοιες σειρες , τετοιο ειναι το επιπεδο μου ) η νυφη ειχε πλαστο πτυχιο αλλα η πεθερα το ανακαλυψε ας τους ειχε ξεγελασει ολους ,
εγω εμακι θα σεβαστω την επιθυμια σου μιας και δεν θα ηθελα να δημιουργησω οικογεννειακα προβληματα αν απο την μια υπαρχει ο ερωτας και απο την αλλη η στριγγλα η πεθερα ,
παντως ετσι για χαρην της ιστοριας θα πω οτι :

τα πτυχια δεν ειναι τραπεζικοι λογαριασμοι και ουτε περιεχουν προσωπικα δεδομενα οταν μεσω αυτων διεκδικεις δημοσιες θεσεις μεσω δημοσιων διαγωνισμων ,
κρατα μυστικα τα πτυχια σου και τις ικανοτητες σου , δεν θα ψαξει κανενας κατω απο το στρωμα σου , αλλα οταν συμμετεχεις σε διαγωνισμο ολοι θα πρεπει να ειναι σε θεση να διασταυρωσουν την αυθεντικοτητα τους
σε πολλα πολιτισμενα κρατη δημοσιες ειναι και οι φορολογικες δηλωσεις ακομα ,
ποσο μαλλον σε κρατη σαν αυτο εδω οπου εχουμε δει στα πρωτοσελιδα ,
παρανομα πτυχια,
πλαστογραφημενα πτυχια,
παρανομες αναγνωρισεις κλπ

χωρις να θελω να θιξω την σεμνοτητα και την μετριοφροσυνη σου θεωρω πως εχεις αδικο σε αυτο το θεμα ,
ξανασκεψου το και θα δεις

Αποσυνδεδεμένος Εγώ είμαι

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Ιουνίου 23, 2010, 03:39:43 pm »
μα καλά είμαστε σοβαροί ;

μπορεί καποιος εν Ελλάδι να γίνεται καθηγητης πανεπιστημίου χωρίς Α πτυχίο;;;;;;;;και καλά μεταπτυχιακό πως έκανε; πας Αγγλία και λες θα κάνω διδακτορικό χωρίς προηγούμρνο τίτλο σπουδων; και έστω οτί ισχυει στην Αγγλία ,στην Ελλάδα δεν ακολουθείται η σειρα πτυχιο-μεταπτυχιακο-διδιακτορικο;πώς ειναι δυνατον να διορίζεται κανεις καθηγητής πανεπιστημιου με νόμους που ισχύουν σ άλλο κράτος ; αμα ήταν ετσι για ποιο λόγο δώσαμε πανελλήνιες ,που άμα υπολογίσετε κόστος χρηματικό και ψυχολογικό καλύτερα να είχαμε φύγει από την Α λυκείου γι Αγγλία ,συγχωρέστε την αγανάκτηση μου αλλά μου φαίνεται πρωτάκουστο ,μακάρι να είχαμε τη σχετική διάταξη που αναγωρίζει τέτοιου είδους διδακτορικα

Αποσυνδεδεμένος emmaki

• Ιστορικό μέλος
  • The best is yet to come......
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Ιουνίου 23, 2010, 06:58:11 pm »

μπορεί καποιος εν Ελλάδι να γίνεται καθηγητης πανεπιστημίου χωρίς Α πτυχίο;;;;;;;;και καλά μεταπτυχιακό πως έκανε; πας Αγγλία και λες θα κάνω διδακτορικό χωρίς προηγούμρνο τίτλο σπουδων; και έστω οτί ισχυει στην Αγγλία ,στην Ελλάδα δεν ακολουθείται η σειρα πτυχιο-μεταπτυχιακο-διδιακτορικο;πώς ειναι δυνατον να διορίζεται κανεις καθηγητής πανεπιστημιου με νόμους που ισχύουν σ άλλο κράτος ; αμα ήταν ετσι για ποιο λόγο δώσαμε πανελλήνιες ,που άμα υπολογίσετε κόστος χρηματικό και ψυχολογικό καλύτερα να είχαμε φύγει από την Α λυκείου γι Αγγλία ,συγχωρέστε την αγανάκτηση μου αλλά μου φαίνεται πρωτάκουστο ,μακάρι να είχαμε τη σχετική διάταξη που αναγωρίζει τέτοιου είδους διδακτορικα

Στην Αγγλία μπορείς να κάνεις μεταπτυχιακλο και διδακτορικό χωρίς πρώτο πτυχίο.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 23, 2010, 07:03:22 pm από emmaki »
Ειδικη Αγωγη: 18 χρονια!!!!!!

Πλεον αλλη πορεια για τα επομενα 20

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 04:46:57 »

Αποσυνδεδεμένος Εγώ είμαι

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Ιουνίου 23, 2010, 11:34:36 pm »
χμ δεν έχεις και άδικο να έχεις επιφυλάξεις .....γιατί τώρα ξαφνικα τους πείραξε ; αλλά για Ελλάδα λίγο ακυρο πιστεύω μεταπτυχιακο-διδακτορικο χωρις πτυχιο αφου στις περισσότερες προκηρύξεις θέλουν βαθμό πτυχίου συστατικές απο καθηγητές κ.τ.λ ,στα Ιωάννινα σπούδασα αλλά δεν άκουσα ποτέ τ όνομα της ......είναι όμως ν απορείς γιατί δυστυχως΄εδω δεν είμαστε Αγγλία και κανουμε 4 χρόνια στην καλύτερη να τελειώσουμε τη σχολή ......

Αποσυνδεδεμένος emmaki

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Ιουνίου 23, 2010, 11:42:15 pm »
χμ δεν έχεις και άδικο να έχεις επιφυλάξεις .....γιατί τώρα ξαφνικα τους πείραξε ; αλλά για Ελλάδα λίγο ακυρο πιστεύω μεταπτυχιακο-διδακτορικο χωρις πτυχιο αφου στις περισσότερες προκηρύξεις θέλουν βαθμό πτυχίου συστατικές απο καθηγητές κ.τ.λ ,στα Ιωάννινα σπούδασα αλλά δεν άκουσα ποτέ τ όνομα της ......είναι όμως ν απορείς γιατί δυστυχως΄εδω δεν είμαστε Αγγλία και κανουμε 4 χρόνια στην καλύτερη να τελειώσουμε τη σχολή ......

Στα Γιάννενα 100% έκανε μια τέτοια έρευνα, αλλά σου λέω ήταν μάλλον το 77 (μπορεί και λίγο νωρίτερα ή λίγο αργότερα). Το γνωρίζω από άτομο που τότε σπούδαζε ικαι συμμετείχε, κάνοντας μια εργασία για την οποία όλη μέρα διάβαζε κόμιξ και πρόσεχε κυρίως τα επιφωνήματα (τέλεια έρευνα! πολύ θα ήθελα να κάνω μια παρόμοια...)
Όσογια τα χρόνια που κρατάνε οι σπουδές στην Ελλάδα.... Εγά βλέπω τα διδακτορικά....αν τελειώσεις σε 5 χρόνια είσαι σε πολύ καλή μοίρα.....Εγώ, έξω, σε 4 θα είμαι τελειωμένη και αρκετά χαλαρά (αν πιεστώ μπορεί να τελειώσω και σε 3μιση)

Αποσυνδεδεμένος tequila01

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Ιουνίου 24, 2010, 02:14:49 am »

Αυτό που μπορείς να κάνεις στην Αγγλία σήμερα απ΄όσο γνωρίζω είναι συνήθως μεταπτυχιακό στη διοίκηση επιχειρήσεων μόνο (MBA) και απευθύνεται σε στελέχη επιχειρήσεων χωρίς πρώτο πτυχίο. Οχι όμως διδακτορικό και μάλιστα χωρίς μεταπτυχιακό και πρώτο πτυχίο όπως αναφέρθηκε, κοιτάξτε sites αγγλικών πανεπιστημίων.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 24, 2010, 02:40:11 am από tequila01 »

Αποσυνδεδεμένος emmaki

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Ιουνίου 24, 2010, 10:03:43 am »

Αυτό που μπορείς να κάνεις στην Αγγλία σήμερα απ΄όσο γνωρίζω είναι συνήθως μεταπτυχιακό στη διοίκηση επιχειρήσεων μόνο (MBA) και απευθύνεται σε στελέχη επιχειρήσεων χωρίς πρώτο πτυχίο. Οχι όμως διδακτορικό και μάλιστα χωρίς μεταπτυχιακό και πρώτο πτυχίο όπως αναφέρθηκε, κοιτάξτε sites αγγλικών πανεπιστημίων.

Μπορείς. Πίστεψε με. Είμαι στην Αγγλία σε πανεπιστήμιο και γνωρίζω από μέσα τα πράγματα.
Είναι βέβαια δύσκολο να σε δεχτούν, αλλά μπορείς.
Και μην ξεχνάμε ότι πτυχία των ιδιωτικών/παραρτημάτων που δεν αναγνωρίζονται στην Ελλάδα (πχ ντιρί) στην Αγγλία αναγνωρίζονται κανονικότατα. Και νομίζω ότι η Δραγώνα έχει πτυχίο από το Ντιρί (δεν είμαι και σίγουρη, αλλά έτσι νομίζω)

Αποσυνδεδεμένος iason

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Ιουνίου 24, 2010, 11:55:16 am »
Από το "Παρών" της 16/09/2007

"Παράνομα έκαναν καθηγήτρια την κυρία Θάλεια Δραγώνα
» Που ο Γιώργος Παπανδρέου έβαλε σε εκλόγιμη θέση του Επικρατείας

» Με… διασταλτική ερμηνεία το ΔΙΚΑΤΣΑ αναγνώρισε το διδακτορικό της!

Xωρίς να έχει βασικό τίτλο σπουδών, η κυρία Θάλεια Δραγώνα, σίγουρο μέλος της νέας

Αποσυνδεδεμένος Giannis1

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Ιουνίου 24, 2010, 05:26:29 pm »
Από το "Παρών" της 16/09/2007

"Παράνομα έκαναν καθηγήτρια την κυρία Θάλεια Δραγώνα
» Που ο Γιώργος Παπανδρέου έβαλε σε εκλόγιμη θέση του Επικρατείας

» Με… διασταλτική ερμηνεία το ΔΙΚΑΤΣΑ αναγνώρισε το διδακτορικό της!

Xωρίς να έχει βασικό τίτλο σπουδών, η κυρία Θάλεια Δραγώνα, σίγουρο μέλος της νέας
Οι υπουργοί, τσεκάρουν κι αυτοί κουτάκι "δέχομαι τοποθέτηση και στα υπόλοιπα υπουργεία"?

Αποσυνδεδεμένος emmaki

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Ιουνίου 24, 2010, 05:34:36 pm »

Προς emmaki:
Θα ξεφύγω από το θέμα της Δραγώνα και συγνώμη κιόλας, αλλά δεν έχω καταλάβει τι σε πειράζει να έχουν πρόσβαση στα πτυχία σου αυτοί που σε αμφισφητουν. Τι φοβάσαι; μήπως στα ματιάσουν; Ίσα-ίσα που θα τους κλείσεις το στόμα μια και καλή! Εδώ τα κορνιζάρουμε κι εσύ ανησυχείς μήπως τα δει κανένας;

γκουχ, γκουχ...

Προς τι ο βήχας; κρύωσες καλοκαιριάτικα;

Αποσυνδεδεμένος Giannis1

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Ιουνίου 24, 2010, 11:05:32 pm »

Προς emmaki:

γκουχ, γκουχ...

Στον olyadro έβηξα, εσύ γιατί αντιδράς? Τόσο πολύ ενδιαφέρεσαι για την υγεία μου?  :P
Οι υπουργοί, τσεκάρουν κι αυτοί κουτάκι "δέχομαι τοποθέτηση και στα υπόλοιπα υπουργεία"?

Αποσυνδεδεμένος mardz

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Ιουνίου 24, 2010, 11:38:22 pm »

Προς emmaki:

γκουχ, γκουχ...

emmaki παραπανω σου εχω θεσει το ερωτημα :
για ποιο λογο πρεπει να μενουν κρυφα τα προσοντα για καλυψη δημοσιας θεσης σε δημοσιο διαγωνισμο ;
εδω καποιοι δεχονται να μπαινουν σε πινακες με αναπηριες που αυτο ως ενα βαθμο εχει σχεση με το ιατρικο απορρητο και θα πουμε οτι καποιος εχει μεταπτυχιακα , ξενες γλωσσες ,  γνωσεις η/υ και ντρεπεται γι αυτο ;

δωσε μου μια εξηγηση , βαλε με λιγο στη λογικη σου...
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 24, 2010, 11:46:29 pm από mardz »

Αποσυνδεδεμένος olyadro

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Ιουνίου 25, 2010, 01:21:10 pm »

Προς emmaki:

γκουχ, γκουχ...

Στον olyadro έβηξα, εσύ γιατί αντιδράς? Τόσο πολύ ενδιαφέρεσαι για την υγεία μου?  :P

Γιάννη, είμαι η olyadro και εδώ που τα λέμε, ούτε εγώ κατάλαβα γιατί έβηξες.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182559
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 617
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)