0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Άποψή μου είναι ότι1)Αν είσαι ψηλά στον πίνακα αναπληρωτών δεν σε συμφέρει να βάλεις ΑΜΩ γιατί μπορεί να χάσεις θέση ΑΚΩ2)Αν είσαι στη μέση δεν σε συμφέρει γιατί α) κάνεις μεσοπρόθεσμα ζημιά στο εαυτό σου(μειώνεις την πιθανότητα να προσληφθείς κανονικά ή σαν ΑΚΩ) και β) κάνεις ζημια σε όλο τον κλάδο βάζοντας την ωρομισθία από το παράθυρο3)Αν είσαι χαμηλά στον πίνακα ούτως ή άλλως δεν θα σε φωνάξουν οπότε το μόνο που καταφέρνεις είναι να επικροτείς την πολιτική του υπουργείου που μας αιφνιδίασε όλους!ΦΕΤΟΣ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΚΑΛΑ ΠΡΙΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ
Η νηπιαγωγός του κλασικού δουλεύει 8-12 κ 30 =4,30 ωρεςΗ πρωινή νηπιαγωγός του ολοημέρου δουλεύει 8-12 =4 ώρεςΗ απογευματινή νηπιαγωγός του ολοημέρου δουλεύει 11:45 -16:00= 4ωρες και 15λεπτάγεγονός που υποτίθεται πρέπει να ληθεί.Αυτά ξέρω αλλά και πάλι τίποτα δεν είναι σίγουρο.
Ήταν πραγματικά ύπουλο χτύπημα το ότι το περάσανε μ' αυτό τον τρόπο μέσα από τις δηλώσεις των αναπληρωτών όταν τα σχολεία είναι κλειστά και δεν μπορείς να κάνεις ούτε απεργία!!!!!! Ελπίζω η ΔΟΕ να ξυπνήσει έστω και το Σεπτέμβριο και να αντιδράσει
Παράθεση από: foton στις Ιουνίου 28, 2010, 01:17:56 pmΗ νηπιαγωγός του κλασικού δουλεύει 8-12 κ 30 =4,30 ωρεςΗ πρωινή νηπιαγωγός του ολοημέρου δουλεύει 8-12 =4 ώρεςΗ απογευματινή νηπιαγωγός του ολοημέρου δουλεύει 11:45 -16:00= 4ωρες και 15λεπτάγεγονός που υποτίθεται πρέπει να ληθεί.Αυτά ξέρω αλλά και πάλι τίποτα δεν είναι σίγουρο.Θέλω να ελπίζω και σε κάτι θετικό!!! Ίσως μέσα σε όλη την αναστάτωση καταφέρουμε και θεσμοθετήσουμε επιτέλους και το ωράριό μας και δεν είμαστε έρμαιο του καθενός.
Που είναι η ΔΟΕ να ενημερώσει τους συναδέρφους??? Που είναι η οργάνωση στον κλάδο μας??? Θέλουμε και αναβάθμιση "τρομάρα" μας!!! Είμαστε άξιοι της μοίρας μας!!!! Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο!!!