0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
την υπευθυνοτητα μας απεναντιι στα παιδια την δειχνουμε με το παραπανω μεσα στην ταξη , συμμετεχουμε σε απεργιες εναντια στην αλλαγες που πλήττουν το δημοσιο σχολειο , σε πορειες , επιμορφωνομαστε συνεχως με δικα μας εξοδα για να ειμαστε καλες στην δουλεια μας ,σε σεμιναρια που μας στέλνει η υπηρεσία, επιλέξαμε συνειδητα αυτη τη δουλεια κ δεν μας ετυχε . τι αλλο ΠΡΕΠΕΙ να κανουμε για να δείξουμε την υπευθυνοτητα μας ?και ναι μας ενδιαφερουν οι αμω οι ακω τα μορια οι μονιμοι οι αναπληρωτές γιατι αυτο το σύστημα υπηρετουμε απ την μια απ την αλλη αν δεν μας ενδιαφερει θα πεινασουν τα δικα μας "παιδια¨ μην το ψαχνεις ολα ειναι μια αλυσιδα και εμεις οι κρικοι
συγνωμη ρε παιδιά αν παρει μονο 300 ατομα ποσουσ αναπληρωτεσ να πάρει για να καλύψει τα κενα?εμεισ δλδ με 22 μορια που η μονη μασ ελπίδα ειναι αμω γτ να μην τα κάνουμε?να δηλώσουμε μονο την πολη μασ και αμα μασ παρουν μασ πήραν!δεν θα χαλαγε κανεναν να παιρνει 250 ευρω και να μένει στο σπιτι του.αδικο εχω ρε παιδιά?δεν νομιζω εμεισ να εχουμε ελπιδα για ακω?
αυτο ακριβωσ ειναι το θέμα οτι δεν προκειται να με νομιμοποιήσουν ποτε μα ποτε!!!θα διαμαρτυρηθώ τώρα που στο κατω κατω τησ γραφησ μπορει να τα εχω αναγκη τα 250 ευρω, για κατι που μπορει να μη συμβει ποτε?ο διορισμοσ δλδ?
Παράθεση από: june 23 στις Ιουνίου 29, 2010, 01:31:54 amαυτο ακριβωσ ειναι το θέμα οτι δεν προκειται να με νομιμοποιήσουν ποτε μα ποτε!!!θα διαμαρτυρηθώ τώρα που στο κατω κατω τησ γραφησ μπορει να τα εχω αναγκη τα 250 ευρω, για κατι που μπορει να μη συμβει ποτε?ο διορισμοσ δλδ?να υποθεσω οτι τα 22 μορια ειναι απο ασεπ?Τοτε γιατι μπηκες στον κοπο να δωσεις αφου ξερεις οτι δεν θα μονιμοποιηθεις ποτε?Και ειμαι σιγουρη οτι και στον επομενο θα δωσεις γιατι με το 0,001 μοριο που θα παρεις ως αμω θα ελπιζεις.Το θεμα ειναι οτι ο καθενας κοιταει την παρτη του σ'αυτην την κ@@@χωρα γι' αυτο καταντησαμε ετσι.Εδω δεν ασχολουμαστε με συνδικαλισμο αλλα με το τι μας συμφερει ολους σαν κλαδος .Οι περισσοτεροι εχουμε αναγκη απο 250 ευρω το μηνα επιπλεον στο σπιτι μας αλλα εγω προσωπικα δεν δεχομαι να χρησιμοποιησω το πτυχιο μου ,την όποια προυπηρεσια και τους κοπους μου να δινω και να ξαναδινω ασεπ για να γινω βοηθητικο προσωπικο στο καθε νηπιαγωγειο,γιατι μην νομιζεις οτι θα κανεις ουσιαστικη δουλεια με τα παιδια.Περα απο την καταντια των 250 ευρω για μηνιαιο μισθο,εστω κι αν δουλευω διπλα στο σπιτι μου ειναι και θεμα αξιοπρεπειας.Πρεπει να καταλαβουν καποια στιγμη ολοι ,οτι το να ανοιγουμε μονοι μας το δρομο για ελαστικες μορφες εργασιας(η περιπτωση αμω εμφανιστηκε ξαφνικα στον κλαδο μας)μας οδηγει στο πουθενα!!!!!!!!!
μου είπε το πρωί σε πρωτοβάθμια υπάλληλος που ασχολείται πάρα πολύ με το θέμα εδώ και πολύ καιρό. Θα έπρεπε μου είπε στο τέλος να έχει αλλάξει και το ωράριο στα νηπιαγωγεία που δεν έχει γίνει. Οι προσλήψεις μόνιμων είπε θα είναι γύρω στα 300 άτομα.