0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Απορώ με τις απορίες κάποιον "συναδέλφων" που αν και δεν κάνουν για πρώτη φορά αίτηση, ρωτουν τη μια βλακεία μετα την άλλη. Ντροπή, υποτίθεται ότι είμαστε εκπαιδευτικό φόρουμΚαι μην ακούσω το γνώστο: εδώ είμαστε για να βοηθάει ό ένας τον άλλον. Και η βλακεία έχει όριο.Ευχαριστώ
Παράθεση από: anneta στις Ιουνίου 30, 2010, 10:56:55 amΑπορώ με τις απορίες κάποιον "συναδέλφων" που αν και δεν κάνουν για πρώτη φορά αίτηση, ρωτουν τη μια βλακεία μετα την άλλη. Ντροπή, υποτίθεται ότι είμαστε εκπαιδευτικό φόρουμΚαι μην ακούσω το γνώστο: εδώ είμαστε για να βοηθάει ό ένας τον άλλον. Και η βλακεία έχει όριο.ΕυχαριστώΚαι η αγένεια έχει όριο αλλά δεν βλέπω να ιδρώνει το αυτί σου.
Να ρωτησω και γω καποια πραγματα με τη σειρα μου.1. Καταρχην στο τμημα των ωρομισθιων-ολοημερου οπου και δηλωνουμε πρωτα Περιφερεια, κατοπιν στον πινακα Ωρομισθιοι μπορουμε να δηλωσουμε τοσο δευτεροβαθμια οσο και πρωτοβαθμια, ενω στον πινακα με τα Ολοημερα μονο πρωτοβαθμια. Σωστα;;;Και εκι δηλωνουμε παλι περιοχες π.χ. Α-Α Αχαιας ή νομους που ανηκουν στην Περιφερεια με σειρα προτεραιοτητας???
Παράθεση από: aggeloni στις Ιουνίου 30, 2010, 05:47:41 pmΝα ρωτησω και γω καποια πραγματα με τη σειρα μου.1. Καταρχην στο τμημα των ωρομισθιων-ολοημερου οπου και δηλωνουμε πρωτα Περιφερεια, κατοπιν στον πινακα Ωρομισθιοι μπορουμε να δηλωσουμε τοσο δευτεροβαθμια οσο και πρωτοβαθμια, ενω στον πινακα με τα Ολοημερα μονο πρωτοβαθμια. Σωστα;;;Και εκι δηλωνουμε παλι περιοχες π.χ. Α-Α Αχαιας ή νομους που ανηκουν στην Περιφερεια με σειρα προτεραιοτητας???Ναι.Στην αίτηση ωρομισθίων για τα ΟΛΟΗΜΕΡΑ δηλώνεις μόνο Α/
Να ρωτησω και γω καποια πραγματα με τη σειρα μου.1. Καταρχην στο τμημα των ωρομισθιων-ολοημερου οπου και δηλωνουμε πρωτα Περιφερεια, κατοπιν στον πινακα Ωρομισθιοι μπορουμε να δηλωσουμε τοσο δευτεροβαθμια οσο και πρωτοβαθμια, ενω στον πινακα με τα Ολοημερα μονο πρωτοβαθμια. Σωστα;;;Και εκι δηλωνουμε παλι περιοχες π.χ. Α-Α Αχαιας ή νομους που ανηκουν στην Περιφερεια με σειρα προτεραιοτητας???2. Περσι με το καθεστως αναπληρωτων και ωρομισθιων μονο, καποιος σαν ωρομισθιος μπορουσε να δουλεψει μαξ 23 ωρες. Φετος αν τον παρουν σαν ΑΜΩ μπορει να δουλεψει(με ενα αισιοδοξο σεναριο) μεχρι 30??Δλδ ΑΜΩ στην
Παράθεση από: anneta στις Ιουνίου 30, 2010, 07:35:58 pmΠαράθεση από: aggeloni στις Ιουνίου 30, 2010, 05:47:41 pmΝα ρωτησω και γω καποια πραγματα με τη σειρα μου.1. Καταρχην στο τμημα των ωρομισθιων-ολοημερου οπου και δηλωνουμε πρωτα Περιφερεια, κατοπιν στον πινακα Ωρομισθιοι μπορουμε να δηλωσουμε τοσο δευτεροβαθμια οσο και πρωτοβαθμια, ενω στον πινακα με τα Ολοημερα μονο πρωτοβαθμια. Σωστα;;;Και εκι δηλωνουμε παλι περιοχες π.χ. Α-Α Αχαιας ή νομους που ανηκουν στην Περιφερεια με σειρα προτεραιοτητας???Ναι.Στην αίτηση ωρομισθίων για τα ΟΛΟΗΜΕΡΑ δηλώνεις μόνο Α/
....φετος εχω την αισθηση οτι ισως ειναι καλυτερα τα πραγματα για τους πληροφορικους...γνωριζει κανεις στον μηδενικης προυπηρεσιας μεχρι που περιπου εχει φτασει ο πινακας? ευχαριστωω