0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μιλησα με κάποια κυρία στο υπ. ΠΑιδείας κ μου είπε ότι θα πληροθούμε κανονικά άσχετα αν δε συμπληρώνουμε 21 ώρες αρκεί να έχουμε 16 κ πάνω αλλά δεν έχουν ακόμα τα χρήματα. Με προβλημάτισε το γεγονός που είπ ότι όταν βγει η εγκυκλίος θα δούμε.Παρτε κι εσες ένα τηλ να δείτε αν βγάζετε άκρη από τα λεγόμενα... 2103442138
Συνάδελφοι πού σημειώνετε τις παρουσίες σας? Υπαρχει κποιο εντυπο που σας εχουν δωσει απο το γραφείο ή μονοι σας καπου?Οι διευθυντες σας σας εχουν ζητησει κατι?Στα σχολεια που ειμαι δεν γνωρίζουν κατι για παρουσιολογιο αλλα ουτε και στη διευθυνση εκαπιδευσης εχουν να πουν κατι.
Παράθεση από: gmork στις Οκτωβρίου 22, 2010, 10:32:17 amΣυνάδελφοι πού σημειώνετε τις παρουσίες σας? Υπαρχει κποιο εντυπο που σας εχουν δωσει απο το γραφείο ή μονοι σας καπου?Οι διευθυντες σας σας εχουν ζητησει κατι?Στα σχολεια που ειμαι δεν γνωρίζουν κατι για παρουσιολογιο αλλα ουτε και στη διευθυνση εκαπιδευσης εχουν να πουν κατι.xωρίς παρουσιολόγιο υπογεγραμμενο δεν πληρωνεσαι....τι ειμαστε τελικά ωρομίσθιοι;;;;;; συμπληρωνεις ωραριο σωστα; μονο με τα μαθηματα σου; πρόσεχε....το παρουσιολόγιο εχει ερθει στη β θμια τη δικια μας.....
Συνάδελφοι σας έχουν αναθέσει να κάνετε μαθήματα στην Π.Σ. εκτός της ειδικότητάς σας;;Δέχεστε να τα κάνετε;
Συναδελφοι του Εσπα, η κατασταση ειναι πολυ σοβαρη και ανησυχιτικη τις πληροφοριες που δινει η gogona τις επιβεβαιωνω και εγω! Δεν ειναι ξεκαθαρη ουτε η προυπηρεσια, ουτε οι πληρωμες ουτε τα ενσημα! Πρεπει ολοι μαζι να κινητοποιηθουμε γιατι την ΠΑΤΗΣΑΜΕ!!!! Στειλε τα τηλεφωνα σας και οτι πληροφοριες εχετε με προσωπικα μηνυματα για να οργανωθουμε!!