0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφοι , που δουλεύετε στο πρόγραμμα παράλληλης στήριξης βγάλατε άκρη ως προς τη συμπλήρωση ωραρίου?Αν κάποιος δεν συμπληρώνει ενδέχεται να δεχθεί μείωση μισθού?
και εγώ συνάδελφοι που ειμαι στο προγραμμα αντιμετωπιζω τα ιδια προβληματα και πολύ πιο σημαντικά τα οποία ΦΟ
και από το δικό μας μέτωπο θολά και περίεργα τα πράγματα...οι υπεύθυνοι του προγράμματος στο υπουργείο μιλούν για αυστηρή τήρηση των αναθέσεων και μη αποδοχή των ωρών αν ανατεθούν τα αγγλικά ή τα θρησκευτικά στον φιλόγογο π.χ...είπαν οτι το ψάχνουν και θα βγάλουν επίσημη ανακοίνωση....τι να πω....το μπέρδεμα...
Παράθεση από: gogona στις Οκτωβρίου 18, 2010, 03:54:49 pmκαι από το δικό μας μέτωπο θολά και περίεργα τα πράγματα...οι υπεύθυνοι του προγράμματος στο υπουργείο μιλούν για αυστηρή τήρηση των αναθέσεων και μη αποδοχή των ωρών αν ανατεθούν τα αγγλικά ή τα θρησκευτικά στον φιλόγογο π.χ...είπαν οτι το ψάχνουν και θα βγάλουν επίσημη ανακοίνωση....τι να πω....το μπέρδεμα... δε λεγεται μπερδεμα, ελλειψη οργανωσης λεγεται, κανενας προγραμματισμος και ατελειωτη ελληνικοτατη προχειροτητα λεγεται.οι υπευθυνοι του προγραμματος στο υπουργειο δεν ειναι υπευθυνοι. ειναι εντελως ανευθυνοι. γελοιοι. ξεκινησαν το προγραμμα χωρις τον παραμικρο σχεδιασμο.περα απο το γεγονος οτι η επιμορφωση θα πραγματοποιηθει 1,5 μηνα μετα τις προσληψεις και την εναρξη του προγραμματος (!) ειδικα για τη δευτεροβαθμια οι ομαδοποιησεις των παιδιων και των σχολειων εγιναν με τετοια προχειροτητα ωστε προσεληφθησαν εκπαιδευτικοι χωρις να συμπληρωνουν πληρες ωραριο. ετσι αναγκαζονται να αναλαμβανουν ασχετα με την ειδικοτητα τους αντικειμενα. και η παρανοια σε ορισμενες περιπτωσεις επεκτεινεται στους διευθυντες των σχολειων, οι οποιοι δε δεχονται αλλαγες στο προγραμμα τους προκειμενου να εξυπηρετηθουν τα παιδια και οι εκπαιδευτικοι της παραλληλης στηριξης που δουλευουν σε δυο σχολεια με αποτελεσμα ενω υπαρχουν ωρες για την ειδικοτητα τους να τους ανατιθενται μαθηματα αλλων ωστε να συμπληρωνονται οι 21 ωρες! εμενα παντως με φοβιζει πολυ η μετεπειτα "επισημη ανακοινωση"...δλδ αν δεν επιτρεπεται η αναθεση αλλων περαν της ειδικοτητας μαθηματων τι θα κανουν οσοι δε συμπληρωνουν;; το ο,τι ειμαστε πληρους ωραριου το διασφαλιζει κατι;;;εχει υπογραψει κανεις τη συμβαση για το προγραμμα; στη δικη μου δευτεροβαθμια ως την παρασκευη δεν ειχε σταλει. λογικα ουτε και σε αλλες