*

Αποστολέας Θέμα: Πρόγραμμα εξειδικευμένης εκπ. υποστήριξης για ένταξη μαθητών με αναπηρία ....κλπ  (Αναγνώστηκε 103401 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος gmork

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Ok λοιπον, εδω...το εψαχνα και δεν το εβρισκα
Kinegire, ξερεις αν μπορουμε να διαγραψουμε το θεμα που ξεκινησα για να μην μπερδευονται ι συναδελφοι?

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος mitsy

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Oso zeis mathaineis...
    • Προφίλ
ας ελπίσουμε αύριο,που παρουσιάζονται και οι εναπομείναντες του προγράμματος,να ξεκαθαρίσει το τοπίο,τόσο για εσάς όσο και για εμάς που έχουμε παράλληλη στήριξη από την πρώτη φάση.

Αποσυνδεδεμένος gogona

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
καλησπέρα παιδιά κ από μένα...αύριο παρουσιάζομαι στην Λήμνο και την Παρασκευή με πήραν από την δευτεροβάθμια και μου είπαν οτι δεν ξέρουν γιατί το υπουργείο τους έστειλε αναπληρώτρια με γνώση braille ενώ δεν έχουν στην Λήμνο τυφλό παιδί!!!! μετά την έκλπηξή μου μου είπαν οτι κάνανε άιτηση στο υπουργείο να πηγαίνω για 6 ώρες εβδομαδιαίως σε Τ.Ε σε παιδί με μαθησιακές και τις υπόλοιπες 15 να είμαι στο ΚΕΔΔΥ...εγώ άυριο θα τους πω οτι προσλήφθηκα με το συγκεκριμένο πρόγραμμα για μια συγκεκριμένη δουλειά...θα παω και το άρθρο...αλλά θα αναλάβω αυτό που μου αναθέτουν; θα επιμορφωθώ και σε ποιο μαθητή θα αναφέρομαι;  ??? ??? ???

Αποσυνδεδεμένος kinegiros

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Αυτοί μπορούν να κάνουν αίτηση και για αρχιεπίσκοπο αν θέλουν. Στα κενά που θέλουν να καλύψουν να διορίσουν κανονικό αναπληρωτή ε.α., εσύ είσαι κάτι άλλο.

Κενά στην ε.α. υπάρχουν ένα σωρό εσένα όμως σε πήραν για κάτι συγκεκριμένο. Αφού επιμορφωθείς θα σου πουν οι του προγράμματος τι θα κάνεις. Όλα τα άλλα είναι για γέλια. Να τους πεις ότι πρέπει να στείλει το υπουργείο συγκεκριμένη απόφαση. Αν το υπουργείο έκανε λάθος και σε έβαλε στο νησί αυτό το ποιο πιθανό είναι γιατί είχαν λάθος στοιχεία (μάλλον από την ίδια την δ/νση).

Να ζητήσεις γραπτή απόφαση του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ, εσύ είσαι με συγκεκριμένο πρόγραμμα είπαμε, δεν είσαι αναπληρωτής απλός. Μέχρι τότε θα περιμένεις, αν έρθει γραπτός κάτι από υπουργείο οκ να το κάνεις.

« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 03, 2010, 10:27:16 pm από kinegiros »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος ΛΩΡΑ

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Αυτοί μπορούν να κάνουν αίτηση και για να αρχιεπίσκοπο αν θέλουν. Στα κενά που θέλουν να καλύψουν να διορίσουν κανονικό αναπληρωτή ε.α., εσύ είσαι κάτι άλλο.

Κενά στην ε.α. υπάρχουν ένα σωρό εσένα όμως σε πήραν για κάτι συγκεκριμένο. Αφού επιμορφωθείς θα σου πουν οι του προγράμματος τι θα κάνεις. Όλα τα άλλα είναι για γέλια. Να τους πεις ότι πρέπει να στείλει το υπουργείο συγκεκριμένη απόφαση. Αν το υπουργείο έκανε λάθος και σε έβαλε στο νησί αυτό το ποιο πιθανό είναι γιατί είχαν λάθος στοιχεία (μάλλον από την ίδια την δ/νση).

Να ζητήσεις γραπτή απόφαση του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ, εσύ είσαι με συγκεκριμένο πρόγραμμα είπαμε, δεν είσαι αναπληρωτής απλός. Μέχρι τότε θα περιμένεις, αν έρθει γραπτός κάτι από υπουργείο οκ να το κάνεις.

Σ'αυτό Ελένη έχει απόλυτο δίκιο ο kinegiros...κι εγώ απ'ο,τι έμαθα τελευταία...γενικά μόνο σε γραπτές εντολές πρέπει να υπακούμε και όχι σε προχειρότητες...και η γραπτή από την
Δεν υπάρχει ελευθερία που να μη γνωρίζω.
Ούτε ταπείνωση ή φόβος που να μη μ' έχουν υποτάξει.
Γι'αυτό και ξέρω από αγάπη,
Γι' αυτό δε συλλογίζομαι το σώμα που σου δίνω,
Γι' αυτό προσέχω τόσο τα λόγια που σου λέω.

ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ ΜΟΝΤΕΡΟ
(ΓΡΑΝΑΔΑ 1958)

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ

και η εγκύκλιος σε κανονική μορφή για να την έχετε σωστά και όχι από copy paste

http://www.supereducation.gr/espa/espa1.doc

Αποσυνδεδεμένος sixtir

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Thanks για την ενημέρωση! Ξέρει κάποιος αν θα πάρουν και άλλους ΠΕ03 στο πρόγραμμα? Να περιμένουμε ή να αρχίσουμε τα ιδιαίτερα??? :P

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Thanks για την ενημέρωση! Ξέρει κάποιος αν θα πάρουν και άλλους ΠΕ03 στο πρόγραμμα? Να περιμένουμε ή να αρχίσουμε τα ιδιαίτερα??? :P

ποσα θα χρεώνεις συνάδελφε για να σου πω αν θα έρθει άλλος

Αποσυνδεδεμένος bf44

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Θα γίνουν κι άλλες προσλήψεις στο πρόγραμμα. Οι γονείς μπορούν να καταθέτουν αιτήσεις για Π. Σ. μέχρι τις 20/10. Νωρίτερα θα τρέξουν προσλήψεις
... and never look back

Αποσυνδεδεμένος ΛΩΡΑ

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Θα γίνουν κι άλλες προσλήψεις στο πρόγραμμα. Οι γονείς μπορούν να καταθέτουν αιτήσεις για Π. Σ. μέχρι τις 20/10. Νωρίτερα θα τρέξουν προσλήψεις
Δεν υπάρχει ελευθερία που να μη γνωρίζω.
Ούτε ταπείνωση ή φόβος που να μη μ' έχουν υποτάξει.
Γι'αυτό και ξέρω από αγάπη,
Γι' αυτό δε συλλογίζομαι το σώμα που σου δίνω,
Γι' αυτό προσέχω τόσο τα λόγια που σου λέω.

ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ ΜΟΝΤΕΡΟ
(ΓΡΑΝΑΔΑ 1958)

Αποσυνδεδεμένος sixtir

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ

Αποσυνδεδεμένος bf44

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Για τις επόμενες προσλήψεις στην ΕΑ είχαμε αναφερθεί:

http://www.pde.gr/forum/index.php?topic=20863.msg382022#msg382022

Όσον αφορά τους γονείς, τώρα -με τις πρώτες τοποθετήσεις του προγράμματος- αρχίζουν να πληροφορούνται τη δυνατότητα που τους παρέχεται.
... and never look back

Αποσυνδεδεμένος mitsy

• Ιστορικό μέλος
  • Oso zeis mathaineis...
    • Προφίλ
αυτό που συμβαίνει είναι απίστευτο!
ο δ/ντής μου είπε σήμερα ότι θα πρέπει να αφήσω το παιδί που έχω παράλληλη στήριξη από την α' φάση γιατί ήρθαν δύο συνάδελφοι,μαθηματικός και φιλόλογος,με αυτό το πρόγραμμα και αυτοί λέει πρέπει να κάνουν παράλληλη στήριξη!
επομένως,εγώ θα κάνω στο τ.ε. όπου υπάρχει ήδη φιλόλογος από την α' φάση!μαζί παρουσιαστήκαμε!
εν τω μεταξύ οι συνάδελφοι του προγράμματος θα πηγαίνουν 2 φορές την εβδομάδα σε άλλο σχολείο και ενδέχεται να πάνε και στο ΕΕΕΚ.ο διευθυντής του οποίου είπε ότι πρώτα θέλει να ελέγξει τη νομοθεσία γιατί λέει μπορεί να μην κάνουν για εκεί!
και ερωτώ,ποιος θα έχει το παιδί τις μέρες που θα λείπουν;
που θα χωρέσουμε 5 άνθρωποι;
έστω,3 του τ.ε. (2 φιλόλογοι 1 μαθηματικός)αφού και καλά οι της παράλληλης θα είναι μέσα;
τι σόι μάθημα θα είναι αυτό;
λίγο εδώ και λίγο εκεί;
γιατί είμαι σίγουρη ότι θα μου πει να πάρω και κάποιες ώρες το παιδί της π.σ.!
δλδ έλεος!!!

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Π.Σ. σε ΕΕΕΕΚ δεν υπάρχει

όσο για το άλλο που λες για Τ.Ε. αν έχετε πολλά τμήματα μπορείς να συμπληρώσεις το ωράριο σου στα φιλολογικά άνετα και ας είστε 2 φιλόλογοι

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182683
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 681
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)