0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Π.Σ. σε ΕΕΕΕΚ δεν υπάρχειόσο για το άλλο που λες για Τ.Ε. αν έχετε πολλά τμήματα μπορείς να συμπληρώσεις το ωράριο σου στα φιλολογικά άνετα και ας είστε 2 φιλόλογοι
αυτό που συμβαίνει είναι απίστευτο!ο δ/ντής μου είπε σήμερα ότι θα πρέπει να αφήσω το παιδί που έχω παράλληλη στήριξη από την α' φάση γιατί ήρθαν δύο συνάδελφοι,μαθηματικός και φιλόλογος,με αυτό το πρόγραμμα και αυτοί λέει πρέπει να κάνουν παράλληλη στήριξη!επομένως,εγώ θα κάνω στο τ.ε. όπου υπάρχει ήδη φιλόλογος από την α' φάση!μαζί παρουσιαστήκαμε!εν τω μεταξύ οι συνάδελφοι του προγράμματος θα πηγαίνουν 2 φορές την εβδομάδα σε άλλο σχολείο και ενδέχεται να πάνε και στο ΕΕΕΚ.ο διευθυντής του οποίου είπε ότι πρώτα θέλει να ελέγξει τη νομοθεσία γιατί λέει μπορεί να μην κάνουν για εκεί!και ερωτώ,ποιος θα έχει το παιδί τις μέρες που θα λείπουν;που θα χωρέσουμε 5 άνθρωποι;έστω,3 του τ.ε. (2 φιλόλογοι 1 μαθηματικός)αφού και καλά οι της παράλληλης θα είναι μέσα;τι σόι μάθημα θα είναι αυτό;λίγο εδώ και λίγο εκεί;γιατί είμαι σίγουρη ότι θα μου πει να πάρω και κάποιες ώρες το παιδί της π.σ.!δλδ έλεος!!!
ερωτηση:προσληφθηκα αναπληρωτης με το προγραμμα εξειδικευμενης υποστηριξης και απο τη διευθυνση μου ειπαν οτι δεν υπαρχουν μαθητες στη α περιφερεια και σε συννενοηση με το υπουργειο θα με στειλουν με αποσπαση στη β περιφερεια η οποια εχει διπλα μορια.Θα παρω τα μορια της αρχικης τοποθετησης η του δυσπροσιτου?
Θα "μοιράσετε" τα παιδιά του ΤΕ. Είναι απλό και θα γίνεται και καλύτερη δουλειά, μιας και θα υπάρχουν 2 φιλόλογοι, άρα το κάθε παιδί θα μπορεί να είνια για περισσότερες ώρες στο ΤΕ.Όσο για την ΠΣ, σου το είχα πει ότι 21 ώρες είναι πάρα πολλές για ΠΣ και ουσιαστικά χάνεται το νόημα της (βοήθεια στο παιδί ώστε να μπορέσει να παρακολουθήσει το μάθημα της "κανονικλης" ταξης). Προφανώς θα μπαίνουν και ο φιλόλογος και ο μαθηματικός μαζί με το παιδί (ανάλογα με το μάθημα που υπάρχει) και κάποιες ώρες θα είναι μόνο του στην τάξη (στα δευτερεύοντα μαθήματα). Έτσι, και υποστήριξη θα έχει εκέι που χρειάζεται (φιλολογικά και μαθηματικά) από ειδικευμένο καθηγητή (φιλόλογο για τα φιλολογικά, μαθηματικό για τα μαθηματικά) και θα μένσει και μόνος του στην τάξη, ώστε να μάθει να λειτουργεί με τους κανόνες της.
Παράθεση από: emmaki στις Οκτωβρίου 04, 2010, 04:16:31 pmΘα "μοιράσετε" τα παιδιά του ΤΕ. Είναι απλό και θα γίνεται και καλύτερη δουλειά, μιας και θα υπάρχουν 2 φιλόλογοι, άρα το κάθε παιδί θα μπορεί να είνια για περισσότερες ώρες στο ΤΕ.Όσο για την ΠΣ, σου το είχα πει ότι 21 ώρες είναι πάρα πολλές για ΠΣ και ουσιαστικά χάνεται το νόημα της (βοήθεια στο παιδί ώστε να μπορέσει να παρακολουθήσει το μάθημα της "κανονικλης" ταξης). Προφανώς θα μπαίνουν και ο φιλόλογος και ο μαθηματικός μαζί με το παιδί (ανάλογα με το μάθημα που υπάρχει) και κάποιες ώρες θα είναι μόνο του στην τάξη (στα δευτερεύοντα μαθήματα). Έτσι, και υποστήριξη θα έχει εκέι που χρειάζεται (φιλολογικά και μαθηματικά) από ειδικευμένο καθηγητή (φιλόλογο για τα φιλολογικά, μαθηματικό για τα μαθηματικά) και θα μένσει και μόνος του στην τάξη, ώστε να μάθει να λειτουργεί με τους κανόνες της.και σε ποια αίθουσα θα πάμε;μέχρι τώρα οι μοναδικοί που έχουν αίθουσα είναι των ξενόγλωσσων,της πληροφορικής,της μουσικής,των καλλιτεχνικών κλπ κλπμια βιβλιοθήκη έμεινε μόνο και είπαμε να την κάνουμε στα δύο με μια ψευτοκατασκευή και τελικά αν γίνει αυτό τότε αμέσως τη μία θα την πάρει των ξένων γλωσσών αφού χωρίζονται σε αρχάριους και προχωρημένους,και έχει άλλη καθηγήτρια για τους μεν και άλλη για τους δε την ίδια ώρασυνάδελφοι,καλά μπορεί να τα λέτεη κατάσταση είναι μπάχαλο,και δεν ενδιαφέρεται κανείς για αυτόσε αναγκάζουν να παύσεις να ενδιαφέρεσαι και να πηγαίνεις για να λουφάρειςαχ δεν έχω αίθουσα τώρα,θα κάνω κενόαχ δεν ήρθε ο καθηγητής για το παιδί της π.σ. πάρτο εσύ μας έσπασε το κεφάλιαχ δεν βγαίνει το πρόγραμμα και αναγκαστικά θα συμπέσουμε καποιες ώρες οπότε αρχίστε τις επισκέψεις και τις συνδιδασκαλίεςας πάμε να λουφάρουμε λοιπόν,να τελειώνουμεκι εμείς κι αυτοί