*

Αποστολέας Θέμα: Πρόγραμμα εξειδικευμένης εκπ. υποστήριξης για ένταξη μαθητών με αναπηρία ....κλπ  (Αναγνώστηκε 103333 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ioulia

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
που είναι τα ονόματα απο τους νηπιαγωγούς που θα κάνουν αυτα τα προγράμματα δεν τα βρίσκω??

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος mitsy

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Oso zeis mathaineis...
    • Προφίλ
Π.Σ. σε ΕΕΕΕΚ δεν υπάρχει

όσο για το άλλο που λες για Τ.Ε. αν έχετε πολλά τμήματα μπορείς να συμπληρώσεις το ωράριο σου στα φιλολογικά άνετα και ας είστε 2 φιλόλογοι

τι να συμπληρώσω;
μου είπε να το αφήσω το παιδί!

Αποσυνδεδεμένος mitsy

• Ιστορικό μέλος
  • Oso zeis mathaineis...
    • Προφίλ
περιμένουμε αύριο μήπως μάθουμε πόσες ώρες θα έχουν στα άλλα σχολεία
μα είναι δυνατόν αυτά τα πράγματα;;

Αποσυνδεδεμένος mitsy

• Ιστορικό μέλος
  • Oso zeis mathaineis...
    • Προφίλ
και άντε πες ότι γίνεται έτσι,και τα βρίσκουμε!
το χαρτί που έχει έρθει για την επιμόρφωσή τους λέει ότι αυτή θα γίνει σε πρωινό ωράριο
τι θα γίνει πάλι με το παιδί;
θα τρέχω εγώ να καλύπτω τρύπες;
μα είμαστε καλά;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος kinegiros

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Νομίζω δεν κατάλαβες τι είπα

Σου είπα να κάνεις στο Τ.Ε. μάθημα. Οχι στην Π.Σ.

Το Τ.Ε. αν έχει αρκετούς μαθητές και μοιρασμένους σε διαφορετικά τμήματα μπορείτε άνετα να κάνετε μάθημα και οι φιλόλογοι.

Αποσυνδεδεμένος nero

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
αυτό που συμβαίνει είναι απίστευτο!
ο δ/ντής μου είπε σήμερα ότι θα πρέπει να αφήσω το παιδί που έχω παράλληλη στήριξη από την α' φάση γιατί ήρθαν δύο συνάδελφοι,μαθηματικός και φιλόλογος,με αυτό το πρόγραμμα και αυτοί λέει πρέπει να κάνουν παράλληλη στήριξη!
επομένως,εγώ θα κάνω στο τ.ε. όπου υπάρχει ήδη φιλόλογος από την α' φάση!μαζί παρουσιαστήκαμε!
εν τω μεταξύ οι συνάδελφοι του προγράμματος θα πηγαίνουν 2 φορές την εβδομάδα σε άλλο σχολείο και ενδέχεται να πάνε και στο ΕΕΕΚ.ο διευθυντής του οποίου είπε ότι πρώτα θέλει να ελέγξει τη νομοθεσία γιατί λέει μπορεί να μην κάνουν για εκεί!
και ερωτώ,ποιος θα έχει το παιδί τις μέρες που θα λείπουν;
που θα χωρέσουμε 5 άνθρωποι;
έστω,3 του τ.ε. (2 φιλόλογοι 1 μαθηματικός)αφού και καλά οι της παράλληλης θα είναι μέσα;
τι σόι μάθημα θα είναι αυτό;
λίγο εδώ και λίγο εκεί;
γιατί είμαι σίγουρη ότι θα μου πει να πάρω και κάποιες ώρες το παιδί της π.σ.!
δλδ έλεος!!!

αλλο ενα παραδειγμα για το μπαχαλο που επικρατει,κι αλλου υπαρχουν παιδια που δεν εχουν φιλολογο...

Αποσυνδεδεμένος kostzo10

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
ερωτηση:προσληφθηκα αναπληρωτης με το προγραμμα εξειδικευμενης υποστηριξης και απο τη διευθυνση μου ειπαν οτι δεν υπαρχουν μαθητες στη α  περιφερεια και σε συννενοηση με το υπουργειο θα με στειλουν με αποσπαση στη β περιφερεια η οποια εχει διπλα μορια.Θα παρω τα μορια της αρχικης τοποθετησης η του δυσπροσιτου?

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Όσο αφορά του συναδέλφους του προγράμματος θέλω να πω 2 πράγματα

« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 04, 2010, 04:31:52 pm από kinegiros »

Αποσυνδεδεμένος emmaki

• Ιστορικό μέλος
  • The best is yet to come......
    • Προφίλ
Θα "μοιράσετε" τα παιδιά του ΤΕ. Είναι απλό και θα γίνεται και καλύτερη δουλειά, μιας και θα υπάρχουν 2 φιλόλογοι, άρα το κάθε παιδί θα μπορεί να είνια για περισσότερες ώρες στο ΤΕ.
Όσο για την ΠΣ, σου το είχα πει ότι 21 ώρες είναι πάρα πολλές για ΠΣ και ουσιαστικά χάνεται το νόημα της (βοήθεια στο παιδί ώστε να μπορέσει να παρακολουθήσει το μάθημα της "κανονικλης" ταξης). Προφανώς θα μπαίνουν και ο φιλόλογος και ο μαθηματικός μαζί με το παιδί (ανάλογα με το μάθημα που υπάρχει) και κάποιες ώρες θα είναι μόνο του στην τάξη (στα δευτερεύοντα μαθήματα). Έτσι, και υποστήριξη θα έχει εκέι που χρειάζεται (φιλολογικά και μαθηματικά) από ειδικευμένο καθηγητή (φιλόλογο για τα φιλολογικά, μαθηματικό για τα μαθηματικά) και θα μένσει και μόνος του στην τάξη, ώστε να μάθει να λειτουργεί με τους κανόνες της.
Ειδικη Αγωγη: 18 χρονια!!!!!!

Πλεον αλλη πορεια για τα επομενα 20

Αποσυνδεδεμένος kostzo10

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
ερωτηση:προσληφθηκα αναπληρωτης με το προγραμμα εξειδικευμενης υποστηριξης και απο τη διευθυνση μου ειπαν οτι δεν υπαρχουν μαθητες στη α  περιφερεια και σε συννενοηση με το υπουργειο θα με στειλουν με αποσπαση στη β περιφερεια η οποια εχει διπλα μορια.Θα παρω τα μορια της αρχικης τοποθετησης η του δυσπροσιτου?
κανενας..?

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ

θα πάρεις ότι δίνει η θέση που σε έβαλαν τελικά.

Το μόνο θέμα είναι ότι δεν θα πάρεις τίποτα στους πίνακες αφού οι πίνακες είναι κλειδωμένοι. Το σίγουρο είναι ότι θα πάρεις περισσότερα μόρια δυσμενών συνθηκών όταν θα διοριστείς μόνιμος και τα οποία μετράνε για μετάθεση.

Αποσυνδεδεμένος kostzo10

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
ευχαριστω για την απαντηση!!!καλα στην ελλαδα ζουμε...ολο και καποια εκλπηξουλα μας περιμενει μερα με τη μερα.

Αποσυνδεδεμένος mitsy

• Ιστορικό μέλος
  • Oso zeis mathaineis...
    • Προφίλ
Θα "μοιράσετε" τα παιδιά του ΤΕ. Είναι απλό και θα γίνεται και καλύτερη δουλειά, μιας και θα υπάρχουν 2 φιλόλογοι, άρα το κάθε παιδί θα μπορεί να είνια για περισσότερες ώρες στο ΤΕ.
Όσο για την ΠΣ, σου το είχα πει ότι 21 ώρες είναι πάρα πολλές για ΠΣ και ουσιαστικά χάνεται το νόημα της (βοήθεια στο παιδί ώστε να μπορέσει να παρακολουθήσει το μάθημα της "κανονικλης" ταξης). Προφανώς θα μπαίνουν και ο φιλόλογος και ο μαθηματικός μαζί με το παιδί (ανάλογα με το μάθημα που υπάρχει) και κάποιες ώρες θα είναι μόνο του στην τάξη (στα δευτερεύοντα μαθήματα). Έτσι, και υποστήριξη θα έχει εκέι που χρειάζεται (φιλολογικά και μαθηματικά) από ειδικευμένο καθηγητή (φιλόλογο για τα φιλολογικά, μαθηματικό για τα μαθηματικά) και θα μένσει και μόνος του στην τάξη, ώστε να μάθει να λειτουργεί με τους κανόνες της.

και σε ποια αίθουσα θα πάμε;
μέχρι τώρα οι μοναδικοί που έχουν αίθουσα είναι των ξενόγλωσσων,της πληροφορικής,της μουσικής,των καλλιτεχνικών κλπ κλπ
μια βιβλιοθήκη έμεινε μόνο και είπαμε να την κάνουμε στα δύο με μια ψευτοκατασκευή και τελικά αν γίνει αυτό τότε αμέσως τη μία θα την πάρει των ξένων γλωσσών αφού χωρίζονται σε αρχάριους και προχωρημένους,και έχει άλλη καθηγήτρια για τους μεν και άλλη για τους δε την ίδια ώρα
συνάδελφοι,καλά μπορεί να τα λέτε
η κατάσταση είναι μπάχαλο,και δεν ενδιαφέρεται κανείς για αυτό
σε αναγκάζουν να παύσεις να ενδιαφέρεσαι και να πηγαίνεις για να λουφάρεις
αχ δεν έχω αίθουσα τώρα,θα κάνω κενό
αχ δεν ήρθε ο καθηγητής για το παιδί της π.σ. πάρτο εσύ μας έσπασε το κεφάλι
αχ δεν βγαίνει το πρόγραμμα και αναγκαστικά θα συμπέσουμε καποιες ώρες οπότε αρχίστε τις επισκέψεις και τις συνδιδασκαλίες
ας πάμε να λουφάρουμε λοιπόν,να τελειώνουμε
κι εμείς κι αυτοί

Αποσυνδεδεμένος emmaki

• Ιστορικό μέλος
  • The best is yet to come......
    • Προφίλ

και σε ποια αίθουσα θα πάμε;
μέχρι τώρα οι μοναδικοί που έχουν αίθουσα είναι των ξενόγλωσσων,της πληροφορικής,της μουσικής,των καλλιτεχνικών κλπ κλπ
μια βιβλιοθήκη έμεινε μόνο και είπαμε να την κάνουμε στα δύο με μια ψευτοκατασκευή και τελικά αν γίνει αυτό τότε αμέσως τη μία θα την πάρει των ξένων γλωσσών αφού χωρίζονται σε αρχάριους και προχωρημένους,και έχει άλλη καθηγήτρια για τους μεν και άλλη για τους δε την ίδια ώρα
συνάδελφοι,καλά μπορεί να τα λέτε
η κατάσταση είναι μπάχαλο,και δεν ενδιαφέρεται κανείς για αυτό
σε αναγκάζουν να παύσεις να ενδιαφέρεσαι και να πηγαίνεις για να λουφάρεις
αχ δεν έχω αίθουσα τώρα,θα κάνω κενό
αχ δεν ήρθε ο καθηγητής για το παιδί της π.σ. πάρτο εσύ μας έσπασε το κεφάλι
αχ δεν βγαίνει το πρόγραμμα και αναγκαστικά θα συμπέσουμε καποιες ώρες οπότε αρχίστε τις επισκέψεις και τις συνδιδασκαλίες
ας πάμε να λουφάρουμε λοιπόν,να τελειώνουμε
κι εμείς κι αυτοί

Έχω συνεντήσει σχολέια που δεν έχουν καθόλου αίθουσα ΤΕ. Αυτοί χρησιμοποιούν τις άλλες αίθουσες που είναι άδειες ατο σχολείο. Όλο και κάποιος θα έχει γυμναστική και θα μπορείτε να κάνετε μάθημα σε εκείνη την αίθουσα. Δεν έιναι ό,τι καλύτερο, αλλά είναι λύση ανάγκης. Καλή διάθεση να υπάρχει, φαντασία και όλα γίνονται!
Ειδικη Αγωγη: 18 χρονια!!!!!!

Πλεον αλλη πορεια για τα επομενα 20

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182658
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 671