0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Joanna Bear, ΠΕ06 στις Ιουλίου 08, 2010, 07:13:36 pmΓια μας των Αγγλικών, πράάάάάάάάάάάάμααααααααααααααααα;;;;;;;;;;!!!!!!!!!!!!!!!!!Μετά από διάφορους υπολογισμούς που έχω κάνει (με βάση περσινούς πίνακες, προσλήψεις αναπληρωτών, επιτυχίες σε ΑΣΕΠ 02,04,06,08), υπολογίζω ότι το 24μηνο για τους ΠΕ06 θα έχει από 170 άτομα ως 180 (προσωπική εκτίμηση πάντα), με μόρια από 24 έως 50 περίπου. Τα ίδια άτομα, πάνω κάτω, βρίσκονται και στις πρώτες θέσεις του πίνακα διορισμού, καταλαμβάνοντας το 40% (76 άτομα είναι αυτό το 40% συνολικά). Αν πάρουν τους μισούς από κάθε κατηγορία (24μηνο, 40%, 60%), όπως λέγεται, αντιλαμβάνεσαι για τι προϋπηρεσίες μιλάμε. Η πηγή μου στο υπουργείο λέει ότι, ειδικά για τους ΠΕ06, δεν μπορούν να κάνουν εκτιμήσεις για τι ποσοστό του 24μηνου θα απορροφηθεί πριν ανακοινωθούν οι προσωρινοί πίνακες, αλλά γενικά (λέει) να είμαστε αισιόδοξοι. Περιμένουμε, λοιπόν...
Για μας των Αγγλικών, πράάάάάάάάάάάάμααααααααααααααααα;;;;;;;;;;!!!!!!!!!!!!!!!!!
Φυσικέ .... αμα δεν πεις πράμα και για ΠΕ06 θα γίνει βεντέτα επαεεεεε και μη το βλέπεις ξυρισμένο το κοπέλι ... οφτο θα σε φάει !πράμα =θινγκεπαεεε =χιαρρρκοπέλι =γκάιοφτο =ροαστιντ
τώρα που έκανες την αίτηση και δεν είσαι λυπημένη μπορώ να σε χτυπήσω αλύπητα ξέρεις..
Παράθεση από: solil στις Ιουλίου 09, 2010, 02:08:57 pmΜετά από διάφορους υπολογισμούς που έχω κάνει (με βάση περσινούς πίνακες, προσλήψεις αναπληρωτών, επιτυχίες σε ΑΣΕΠ 02,04,06,08), υπολογίζω ότι το 24μηνο για τους ΠΕ06 θα έχει από 170 άτομα ως 180 (προσωπική εκτίμηση πάντα), με μόρια από 24 έως 50 περίπου. Τα ίδια άτομα, πάνω κάτω, βρίσκονται και στις πρώτες θέσεις του πίνακα διορισμού, καταλαμβάνοντας το 40% (76 άτομα είναι αυτό το 40% συνολικά). Αν πάρουν τους μισούς από κάθε κατηγορία (24μηνο, 40%, 60%), όπως λέγεται, αντιλαμβάνεσαι για τι προϋπηρεσίες μιλάμε. Η πηγή μου στο υπουργείο λέει ότι, ειδικά για τους ΠΕ06, δεν μπορούν να κάνουν εκτιμήσεις για τι ποσοστό του 24μηνου θα απορροφηθεί πριν ανακοινωθούν οι προσωρινοί πίνακες, αλλά γενικά (λέει) να είμαστε αισιόδοξοι. Περιμένουμε, λοιπόν... solil, οι μέλλοντες να ...διοριστούν, σε χαιρετούν! 170-180 στο 24μηνο; Πολύ καλό, για να είναι αληθινό! Απ'το στόμα σου και στου Θεού τ'αφτί!Εάν όμως διοριστούν οι μισοί από κάθε κατηγορία, να μην είμαστε αισιόδοξοι;!Έχω και μια άλλη απορία... Στον ενιαίο διορισμών, βλέπω άτομα με νούμερα 250 και, τα οποία είναι διοριστέα από πέρσι. Εγώ που είμαι γύρω στο 400 και, στον ενιαίο, έχω ελπίδες για φέτος;!Ευχαριστώ πολύ!
Μετά από διάφορους υπολογισμούς που έχω κάνει (με βάση περσινούς πίνακες, προσλήψεις αναπληρωτών, επιτυχίες σε ΑΣΕΠ 02,04,06,08), υπολογίζω ότι το 24μηνο για τους ΠΕ06 θα έχει από 170 άτομα ως 180 (προσωπική εκτίμηση πάντα), με μόρια από 24 έως 50 περίπου. Τα ίδια άτομα, πάνω κάτω, βρίσκονται και στις πρώτες θέσεις του πίνακα διορισμού, καταλαμβάνοντας το 40% (76 άτομα είναι αυτό το 40% συνολικά). Αν πάρουν τους μισούς από κάθε κατηγορία (24μηνο, 40%, 60%), όπως λέγεται, αντιλαμβάνεσαι για τι προϋπηρεσίες μιλάμε. Η πηγή μου στο υπουργείο λέει ότι, ειδικά για τους ΠΕ06, δεν μπορούν να κάνουν εκτιμήσεις για τι ποσοστό του 24μηνου θα απορροφηθεί πριν ανακοινωθούν οι προσωρινοί πίνακες, αλλά γενικά (λέει) να είμαστε αισιόδοξοι. Περιμένουμε, λοιπόν...
Παράθεση από: Joanna Bear, ΠΕ06 στις Ιουλίου 09, 2010, 04:12:48 pmΠαράθεση από: solil στις Ιουλίου 09, 2010, 02:08:57 pmΜετά από διάφορους υπολογισμούς που έχω κάνει (με βάση περσινούς πίνακες, προσλήψεις αναπληρωτών, επιτυχίες σε ΑΣΕΠ 02,04,06,08), υπολογίζω ότι το 24μηνο για τους ΠΕ06 θα έχει από 170 άτομα ως 180 (προσωπική εκτίμηση πάντα), με μόρια από 24 έως 50 περίπου. Τα ίδια άτομα, πάνω κάτω, βρίσκονται και στις πρώτες θέσεις του πίνακα διορισμού, καταλαμβάνοντας το 40% (76 άτομα είναι αυτό το 40% συνολικά). Αν πάρουν τους μισούς από κάθε κατηγορία (24μηνο, 40%, 60%), όπως λέγεται, αντιλαμβάνεσαι για τι προϋπηρεσίες μιλάμε. Η πηγή μου στο υπουργείο λέει ότι, ειδικά για τους ΠΕ06, δεν μπορούν να κάνουν εκτιμήσεις για τι ποσοστό του 24μηνου θα απορροφηθεί πριν ανακοινωθούν οι προσωρινοί πίνακες, αλλά γενικά (λέει) να είμαστε αισιόδοξοι. Περιμένουμε, λοιπόν... solil, οι μέλλοντες να ...διοριστούν, σε χαιρετούν! 170-180 στο 24μηνο; Πολύ καλό, για να είναι αληθινό! Απ'το στόμα σου και στου Θεού τ'αφτί!Εάν όμως διοριστούν οι μισοί από κάθε κατηγορία, να μην είμαστε αισιόδοξοι;!Έχω και μια άλλη απορία... Στον ενιαίο διορισμών, βλέπω άτομα με νούμερα 250 και, τα οποία είναι διοριστέα από πέρσι. Εγώ που είμαι γύρω στο 400 και, στον ενιαίο, έχω ελπίδες για φέτος;!Ευχαριστώ πολύ! Τι να σου πω... κάτι μου λέει ότι τα μόρια όσων απορροφηθούν είτε με το 24μηνο είτε με το 40% θα είναι πολλά. Αρκεί να δεις ότι στον περσινό πίνακα του 24μηνου (158 άτομα συνολικά), πάνω από 30 μόρια προϋπηρεσίας είχαν μόλις 14 άτομα και φέτος (λογικά) θα είναι πάνω από 40 ή κάπου εκεί. Θα πρότεινα, γενικά, να κρατάμε μικρό καλάθι. Ήσουν γύρω στο 400, δεν είσαι πια. Θα πρέπει να βγουν οι προσωρινοί πίνακες για να δεις και τα μόρια των άλλων και σε τι θέση είσαι φέτος. Όσο για τους διοριστέους του ΑΣΕΠ, αν και δεν το έχω ψάξει διεξοδικά, δε νομίζω να επιφέρουν μεγάλες αλλαγές στους διορισμούς με τις άλλες κατηγορίες, παρά μόνο στους επιλαχόντες, γιατί αν κάποιος διοριστέος του ΑΣΕΠ ανήκει και σε άλλη κατηγορία, μάλλον θα προτιμήσει αυτήν. Αναμενόμενο είναι (εκτός αν πουν π.χ. παίρνουμε όλους τους διοριστέους, άρα και τα 76 άτομα του 40%, και ένα πολύ μικρό ποσοστό του 24μηνου - το βρίσκω λίγο απίθανο αυτό, αλλά ποτέ δεν ξέρεις).Καλύτερα, πάντως, να περιμένουμε να βγουν οι πίνακες και μετά να αρχίσουμε να κάνουμε υπολογισμούς για το αν έχουμε ελπίδες ή οχι...
Παράθεση από: xhmikos23 στις Ιουλίου 08, 2010, 09:02:35 pmΜηπως υπαρχει καμια πληροφορια κ για τους χημικους;αν ισχυει οτι κ στους φυσικους ειμαστε μια χαρα...λυπαμαι δεν γνωριζω
Μηπως υπαρχει καμια πληροφορια κ για τους χημικους;αν ισχυει οτι κ στους φυσικους ειμαστε μια χαρα...
και κατι που ειχα ξεχασει, μου ειπαν για 7 φυσικους 30μηνιτες αλλα δεν βαζω το χερι μου στη φωτια, νομιζα οτι τετοιους δεν ειχαμε, μας ειχαν τελειωσει, απο που προεκυψαν ξαφνικα μετα απο 2 ετη; μπορει κανεις να υποθεσει;
Παράθεση από: physikos13 στις Ιουλίου 10, 2010, 12:11:34 amκαι κατι που ειχα ξεχασει, μου ειπαν για 7 φυσικους 30μηνιτες αλλα δεν βαζω το χερι μου στη φωτια, νομιζα οτι τετοιους δεν ειχαμε, μας ειχαν τελειωσει, απο που προεκυψαν ξαφνικα μετα απο 2 ετη; μπορει κανεις να υποθεσει;ΟΑΕΔ Ή ΤΙΠΟΤΑ ΑΠ' ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ?