Σύνολο ψηφοφόρων: 380
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πρώτον τα κοινωνικά κριτήρια γιατί να μετράνε για έναν διορισμό καθηγητή;
Γιατί μου δημιούργησε και σε μένα και στους γονείς μου και στους παππούδες την ψευδαίσθηση ότι περνώντας σε ένα καλό πανεπιστήμιο θα έχω μία καλύτερη ζωή.
Παράθεση από: Lucinda στις Ιουλίου 25, 2011, 12:04:26 pmΠρώτον τα κοινωνικά κριτήρια γιατί να μετράνε για έναν διορισμό καθηγητή; ΟΛΑ τα παραπάνω κριτήρια μπορούν να ανατραπουν με επιχειρήματα. Έχουν ανατραπεί και στο παρελθόν που τα έχω αναφέρει ξανά. Τα ανατρεπω λοιπόν μόνος μου, εγώ που τα παρέθεσα:Γιατί να μετράνε τα μεταπτυχιακά αφού δεν έχουν όλοι την οικονομική άνεση να τα κάνουν.Γιατί να μετράνε οι ξένες γλώσσες αφού δεν έχουν όλοι την οικονομική δυνατότητα να κάνουν φροντιστήριο.Και εγώ συμπληρώνω: γιατί να μετράει και το βασικό πτυχίο αφού δεν είχαν όλοι ίσες ευκαιρίες να μπουν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, ούτε είχαν όλοι λεφτά να πάνε φροντιστήριο και να συναγωνιστούν με ίσους όρους αυτούς που πήγαν.Τίποτα να μην μετράει με την λογική αυτή!
Παράθεση από: Lucinda στις Ιουλίου 25, 2011, 12:04:26 pmΓιατί μου δημιούργησε και σε μένα και στους γονείς μου και στους παππούδες την ψευδαίσθηση ότι περνώντας σε ένα καλό πανεπιστήμιο θα έχω μία καλύτερη ζωή.δεν ήξερες δεν ρώταγες;
Παράθεση από: Lucinda στις Ιουλίου 25, 2011, 12:04:26 pmΓιατί μου δημιούργησε και σε μένα και στους γονείς μου και στους παππούδες την ψευδαίσθηση ότι περνώντας σε ένα καλό πανεπιστήμιο θα έχω μία καλύτερη ζωή.Αναποδα μετρας! οι παππούδες στους γονεις και οι γονεις σε μας! και το περίεργο ειναι πως, ενω αλλαζουν οι "καιροι" η νοοτροπια μας μενει η ιδια !!!Εγω, παρολα αυτα που λετε, επιμενω! Ενας διαγωνισμος εντελως ανοιχτος σε υλη (τριβιαλ) με μονο και κυριο μετρησιμο και αντικειμενικο γνωμωνα το background.
[Στο θέμα μας τώρα.. αυτό (το ανεδαφικό φυσικά ) που προτείνει ο Μάρκος θα δημιουργούσε ακόμα περισσότερα προβλήματα, αφού θα υπήρχε μια παρατεταμένη προ-εξεταστική περίοδος, με ό,τι αυτό συνεπάγεται, ενώ πιθανόν να δημιουργούσε περισσότερες "ανάγκες" για προσφυγή στα ασεποφροντιστήρια-αρπακτικά (ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται).
....εχω κανει και γω μεταπτυχιακο στη βυζαντινη φιλολογια , ε και?
και βέβαια, εκεί που θα ξεκαθαρίσει αρκετά η κατάσταση, είναι με την άρση της μονιμότητας. Δυστυχώς πολλοί έρχονται στην εκπ/ση με σκοπό να "αράξουν" και τελικά αυτοί βγάζουν το κακό όνομα και στον υπόλοιπο κλάδο. ( και εννοειται ότι η άρση πρέπει να ισχύσει και για όλους τους υπόλοιπους δ.υ. ).
Παράθεση από: bitch στις Ιουλίου 25, 2011, 03:26:09 pmκαι βέβαια, εκεί που θα ξεκαθαρίσει αρκετά η κατάσταση, είναι με την άρση της μονιμότητας. Δυστυχώς πολλοί έρχονται στην εκπ/ση με σκοπό να "αράξουν" και τελικά αυτοί βγάζουν το κακό όνομα και στον υπόλοιπο κλάδο. ( και εννοειται ότι η άρση πρέπει να ισχύσει και για όλους τους υπόλοιπους δ.υ. ).+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++(Κρίμα που δεν έχει εικονίδιο να προσκυνάει!)